Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky(hlavně ze severu
)Poradíte kam jet nakupovat do Polska výbavičku na mimi? I konkrétní obchody, které můžete doporučit… Jedná se mi hlavně o postýlku, kočárek a tak, oblečků mám už hodně
Jsme z Jablonce nad Nisou. Děkuji ![]()
Majklo tak já jsem od šumperka a chtěla jsem zajet do Klodzka prý to je výborná tržnice a mají tak snad všechno,akorát já už mám takový pupek že si na cestu netroufám
,když si zadáš klodzko trhy vyjede ti spousta informací už to tady holky řešily.Pak je také něco směr Náchod tam je hned na kraji hranic také tržnice a tam se platí českýma,tak uvidíš ![]()
andrejka87 píše:
Majklo tak já jsem od šumperka a chtěla jsem zajet do Klodzka prý to je výborná tržnice a mají tak snad všechno,akorát já už mám takový pupek že si na cestu netroufám,když si zadáš klodzko trhy vyjede ti spousta informací už to tady holky řešily.Pak je také něco směr Náchod tam je hned na kraji hranic také tržnice a tam se platí českýma,tak uvidíš
Ahoj Andrejko, děkuju za tip, ale já měla spíš na mysli kamenné obchody, kde budeme mít i záruku, víš. Na tržnici bych se bála kočárek koupit
Jinak Klodzko jsem už taky zaslechla, ale to máme dost z ruky
. U nás připadá v úvahu spíš ta Jelenia Góra… Každopádně děkuji i tak.
Ahoj, tak to u toho Náchoda je Kudowa Zdrój, byla jsem tam jednou, ale na děti tam nic nebylo - kočárky, postýlky a navíc šílená zima. Já výbavičku pořizovala veškerou na internetu, sice je to tam horší se zárukou, že to musíš buď poslat a nebo si dojet daleko, ale zatím jsem s ničím takovým problém neměla, spíš to co jsem nakoupila v kamenym obchodě, tak jsem jezdila reklamovat.
Ahoj
Jestli se chystate do Tesina to lip je jet kousek dal do Bielska Bialej je tam vic obchodu np. www.geminipark.pl
www.sfera.com.pl
a obchodni centrum Auchan
Tak já jezdím do Českého Těšína,jsem maximálně spokojena,reklamace vyřízené hned bez řečí.Obchod se jmenuje Tu nakupuje moja mama ![]()
Zdravím. V Bielsku Biele jsem nikdy nebyla. Potřebuji nutně levně sehnat byznysové oblečení (kostýmky, šaty, sukně se sakem, halenky). Víte o nějakém secand handu? Bydlím již v Praze, auto pochybuji, že budu mít k dispozici. Takže ani nevím, jak zajet do Rybníka. Poblíž je Jelenia Gora, což nevím, jak chodí v obchodních centrech. Můžete mi prosím dát nějaké tipy? Děkuji