Na nákup do Polska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
613
2.11.10 10:14

Na nákup do Polska

Ahoj holky(hlavně ze severu :-D )Poradíte kam jet nakupovat do Polska výbavičku na mimi? I konkrétní obchody, které můžete doporučit… Jedná se mi hlavně o postýlku, kočárek a tak, oblečků mám už hodně :wink: Jsme z Jablonce nad Nisou. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andrejka87
2.11.10 10:59

Majklo tak já jsem od šumperka a chtěla jsem zajet do Klodzka prý to je výborná tržnice a mají tak snad všechno,akorát já už mám takový pupek že si na cestu netroufám :-) ,když si zadáš klodzko trhy vyjede ti spousta informací už to tady holky řešily.Pak je také něco směr Náchod tam je hned na kraji hranic také tržnice a tam se platí českýma,tak uvidíš :mavam:

• Citovat
  • Upravit
613
2.11.10 11:03
andrejka87 píše:
Majklo tak já jsem od šumperka a chtěla jsem zajet do Klodzka prý to je výborná tržnice a mají tak snad všechno,akorát já už mám takový pupek že si na cestu netroufám :-) ,když si zadáš klodzko trhy vyjede ti spousta informací už to tady holky řešily.Pak je také něco směr Náchod tam je hned na kraji hranic také tržnice a tam se platí českýma,tak uvidíš :mavam:

Ahoj Andrejko, děkuju za tip, ale já měla spíš na mysli kamenné obchody, kde budeme mít i záruku, víš. Na tržnici bych se bála kočárek koupit :nevim: Jinak Klodzko jsem už taky zaslechla, ale to máme dost z ruky :think: . U nás připadá v úvahu spíš ta Jelenia Góra… Každopádně děkuji i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.11.10 11:31

Ahoj, tak to u toho Náchoda je Kudowa Zdrój, byla jsem tam jednou, ale na děti tam nic nebylo - kočárky, postýlky a navíc šílená zima. Já výbavičku pořizovala veškerou na internetu, sice je to tam horší se zárukou, že to musíš buď poslat a nebo si dojet daleko, ale zatím jsem s ničím takovým problém neměla, spíš to co jsem nakoupila v kamenym obchodě, tak jsem jezdila reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
2.11.10 11:37

My se chystáme v sobotu do polského Těšína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.11.10 12:36

Ahoj

Jestli se chystate do Tesina to lip je jet kousek dal do Bielska Bialej je tam vic obchodu np. www.geminipark.pl
www.sfera.com.pl
a obchodni centrum Auchan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
2.11.10 12:57

Tak já jezdím do Českého Těšína,jsem maximálně spokojena,reklamace vyřízené hned bez řečí.Obchod se jmenuje Tu nakupuje moja mama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.5.15 14:52

Zdravím. V Bielsku Biele jsem nikdy nebyla. Potřebuji nutně levně sehnat byznysové oblečení (kostýmky, šaty, sukně se sakem, halenky). Víte o nějakém secand handu? Bydlím již v Praze, auto pochybuji, že budu mít k dispozici. Takže ani nevím, jak zajet do Rybníka. Poblíž je Jelenia Gora, což nevím, jak chodí v obchodních centrech. Můžete mi prosím dát nějaké tipy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák