Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chci se poradit narazila jsem na jeden e-shop, kde nabízí i mimo jiné zavinovačky, ale nevím jaká je lepší. Zpevněná nebo normální. Já jsem zatím viděla jen ty úplně obyčejné do 200kč a ty jsou určitě nezpevněné. Jak velký rozdíl v nich je? ![]()
No, já měla tu i tu…ta zpevněná byla pro mě lepší, mimčo v ní „drželo“ a nebyla nutnost ho vehementně podpírat…
Měla jsem tuto, jen s modrou výšivkou, fajn byla i ta mašle, která to utáhla:
http://www.spuntik.cz/…-s-vysivkou/
nicméně příště už bych šla do klasické šněrovací zavinovačky, z těch rychlozavinovaček se mlaďoch po pár týdnech dokázal vymotat i když byl ještě obalený plínou ![]()
Terrad-a myslis klasickou jako klasickou
,nebo jen rychlozavinovaci?
Osobne si myslim,ze je jedno,jestli zpevnena nebo ne,ale hlavne,aby to byla ta klasicka-stara zatahovaci(tedy ne na suchy zip,ale na stazeni snurkama)
Rychlozavinovaci jsou naprd.Prvniho v rychlozavince rval jak tur,nesnasel ji.
U druheho jsem byla chytrejsi
.Uz porodce jsem ho zatahovala do cipu plinky,doma hned najeli na zavinovacku-svazovacku.Byla teda hodne draha,ale jak rikam vsem,byla to ma nejlepsi investice.
.
Zavinuju do dnes,i kdyz uz ne do te „kazajky“,pac se tam nevleze.Dobre tak spi a nebudi se rukama..
ahojky ja mam 2 rychlozavinovačky a jednu klasickou na snurky… ty rychlo zavinovacky(jedna na suchac a jedna taky s tou masly jak psala rhiann) jsem pouzila tak 5krat jsou podle me naprd, malej se z toho vysoukal… takze za me klasiku snurkovou-poradne to mimco stahne ![]()
Já jsem maximálně spokojena s klasickou zavinovačkou s péřovou výplní. Používám ji do teď jen na uspávání a to už ale nohy čouhají ven ![]()
http://www.kennyshop.cz/…ak-p-41.html
lze koupit i vnitřek a povlak si ušít… tak jsem to udělala já ![]()
Měla jsem i rychlo zavinovačku a ta byla na prd… Malá nebyla tak teploučká jak v peřince a v peřince ještě byla taková pevnější ovinutá i se dobře v ní nosila. V té rychlozavinovačce to bylo všechno nějaké málo pevné, miminko v tom plandalo a sjíždělo dolů… ![]()
No myslela jsem spíš rychlozavinovačku pro začátek. Ty starý klasický zavinovačky se mi moc nelíbí, teda pokud myslíš ty, co já. Do cípu plenky nebo flísové deky zavinovat znám.
Jj rychlozavinovacky jsou na houby, jsou tak na par dni az tydnu, podle temperamentu. Pokud muzu doporucit, tak daleko lepsi a efektivnejsi je pruzna deka…uplet. Idealni z merina vlny, ale mela jsem i bavlnenou z Ikey
Vyzkousela jsem na decka snad uplne vsechno a deka proste vede. Prevazovala jsem treba plinou. Je to nejpodobnejsi pobytu v brisku- pruzny, mekky
Zavazovacku jsem mela jen v porodnici, poprve super, protoze to fungovalo jako drzak pro nezkuseny ruce, ale co se tyce zavinovani (treba pro uklidneni mimina) tak nic moc (ruce vecne venku, chtelo to stahovat nejdriv do pliny).
me se taky moc neliby ale ditko je v noch spokojeny a klidne spi… a to my prijde dulezitejsi..
Aha, tak než jsem to dopsala, tak už jste tu přispěly další
. Tak tyhle zavinovačky neznám. J8 mám zkušenost jen s tou rychlozavinovačkou a dětem se tam líbilo, tak teď jsem trochu na vážkách
.
asha píše:
Jj rychlozavinovacky jsou na houby, jsou tak na par dni az tydnu, podle temperamentu. Pokud muzu doporucit, tak daleko lepsi a efektivnejsi je pruzna deka…uplet. Idealni z merina vlny, ale mela jsem i bavlnenou z IkeyVyzkousela jsem na decka snad uplne vsechno a deka proste vede. Prevazovala jsem treba plinou. Je to nejpodobnejsi pobytu v brisku- pruzny, mekky
Zavazovacku jsem mela jen v porodnici, poprve super, protoze to fungovalo jako drzak pro nezkuseny ruce, ale co se tyce zavinovani (treba pro uklidneni mimina) tak nic moc (ruce vecne venku, chtelo to stahovat nejdriv do pliny).
hihi takova housenka…
ja zase svazuji obcas pres den do deky
asha píše:
Jj rychlozavinovacky jsou na houby, jsou tak na par dni az tydnu, podle temperamentu. Pokud muzu doporucit, tak daleko lepsi a efektivnejsi je pruzna deka…uplet. Idealni z merina vlny, ale mela jsem i bavlnenou z IkeyVyzkousela jsem na decka snad uplne vsechno a deka proste vede. Prevazovala jsem treba plinou. Je to nejpodobnejsi pobytu v brisku- pruzny, mekky
Ježiškote, tak to můj malý vysloveně nesnášel, už v porodnici mi ho takhle zafačovali, protože byl neklidný, to jsem jim říkala, ať to nedělají, že se mu to líbit nebude. Spustil ještě větší tyjátr
Nejraději měl ručičky u pusinky.
Mamča mi ušila velký polštář vyplněný peřím, a šňurkou jsem ho svázala, samozrejmě ručičky venku a byl náramně spokojený. ![]()
klasicke zavinky nejsou trebas tak pekne,ale za to o dost lepsi.Ale taky muzes mit modernu,ktera je taky pekne stahovaci,je na suchy zip-ale uplne jiny princim.Jmenuje se swaddle me,tu jsem mela ja a byla to uzasna vec(i kdyz draha,a levnejsi varianta poslouzi klidne slabsi deka..),ale ja bych do ni sla znovu
.
Pridavam foto,kde je v ni stazeny,tu rychlozavinovacku uz mam pod nim jen jako podlozku
-dle meho se na nic jineho nehodi ![]()
Hm, tak nákup vážně ještě zvážím. Jak už jsem psalal znám jen tyhle rychlozavinovací.
Mahja píše:asha píše:Ježiškote, tak to můj malý vysloveně nesnášel, už v porodnici mi ho takhle zafačovali, protože byl neklidný, to jsem jim říkala, ať to nedělají, že se mu to líbit nebude. Spustil ještě větší tyjátr
Nejraději měl ručičky u pusinky.
Mamča mi ušila velký polštář vyplněný peřím, a šňurkou jsem ho svázala, samozrejmě ručičky venku a byl náramně spokojený.
Nj. ja poprve taky koukala a hned jsem rozbalila- a dite rvalo a ja myslela, ze je to normalni
Dvojku a trojku jsem svazovala…a rvaly jen rozvazany deti prvorodicek
Ale je fakt, ze nektery to nesnasi ![]()
Freeonit kuklinek ![]()
No právě, že já jsem viděla všechny v té rychlozavinovačce a byly spokojené a většinou se zklidnily nebo se ještě dovázaly plenou, ale je fakt že to byly mimča maximálně kolem měsíce.