Spací pytel s rukávy pro 12-18měsíční

25324
1.11.10 12:47

Spací pytel s rukávy pro 12-18m

Ahoj,mamči,
Dá se koupit spací pytel s rukávky pro dítě 12-18 měsíců?Hledala jsem na netu,ale nic jsem nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
1.11.10 12:49

Já jsem takový sehnala v sekáči. Dlouhý rukáv a trochu zateplený na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
1.11.10 12:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
1.11.10 12:52

Tady je něco dražšího, ale moc pěkného:
http://www.eprcek.cz/…ategorie-35/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.11.10 13:17

Já kupovala v CaA, ale už si nepamatuju, jakou velikost. Myslím, že 86 nebo 92 a měli i větší. Ovšem už jsou to 4 roky. Rukávky jsou odepínací na zip. Cena myslím kolem 300Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
1.11.10 13:29
hkac píše:
Já kupovala v CaA, ale už si nepamatuju, jakou velikost. Myslím, že 86 nebo 92 a měli i větší. Ovšem už jsou to 4 roky. Rukávky jsou odepínací na zip. Cena myslím kolem 300Kč.

Koupila jsem ho tam před měsícem, malé na chalupu. Je metrovej, teplejší - nádherně huňatej, s odepínacíma rukávama, se zapínáním (bohužel) odspodu. A cena je teda už víc než dvojnásobná (699,– Kč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.11.10 14:03

Ahoj
jeden pytel prodávám.Dostali jsme ho,ale vůbec nevyužili…Když tak písni vzkazík pošlu fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
1.11.10 14:17
Svatka píše:
Tady jsem něco našla:
http://www.branakdetem.cz/…i-rukavy.htm

Vyděla jsem ho osobně, je hodně tlustý, naprosto nepoddajný, neumím si představit, že by v tom dítě spalo.

• Citovat
  • Upravit
25324
1.11.10 14:22
neczuz píše:
Svatka píše:
Tady jsem něco našla:
http://www.branakdetem.cz/…i-rukavy.htm
Vyděla jsem ho osobně, je hodně tlustý, naprosto nepoddajný, neumím si představit, že by v tom dítě spalo.

mě se to tedy taky zdá jak fusak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.10.13 07:08

Ahoj, jdu si opět pro radu, Máte někdo teplejší spací pytel pro díte s rukávy? Synáček 8,5m je v noci dost zmrzlý a tak uvažujeme o koupi. Máme tenčí spacáček bez rukávů a přemýšlím, jestli se bude moct v tom s rukávy hýbat? Dost se mele v noci a přetáčí se, tak aby měl volnost pohybu. Není ten teplejší spacáček třeba moc pevný? Koukala jsem v CaA, docela se mi líbil, i v IKEA není špatný, jen s ním nemám zkušenost. Děkuji za postřehy a pěkné ráno všem

• Citovat
  • Upravit
25110
2.10.13 07:33

@Lizzi Tak já mám dva z C&A a spokojenost, ten Ikeácký je myslím bez rukávů.
U toho z C&A bývají odepínací rukávy, oceníš, kdyby v noci bylo tepleji, tak na zip opatrně ve spánku odepneš. A mají dvojitou délku, zpočátku můžeš zkrátit šňůrkama, aby tam neměl zbytečně moc vzduchu a rychleji se zahřál.
Jinak pokud mám pocit, že je dítěti stále chladno, dávám na noc mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.10.13 07:40

@MartinaIrena děkuju! ten IKEA je fakt bez rukávů.. synáček spí už teď v tom tenčím spacáčku dost nabalenej, má body, overálek, ponožky a ještě ten pytel.. a jakou velikost bys doporučovala? Synáček má teďka nějakých 70cm, velikost oblečení máme 80.. nevím ani, jak jsou číslované.. aby nám vydržel celou zimu..

• Citovat
  • Upravit
5724
2.10.13 08:19
@Lizzi píše:
@MartinaIrena děkuju! ten IKEA je fakt bez rukávů.. synáček spí už teď v tom tenčím spacáčku dost nabalenej, má body, overálek, ponožky a ještě ten pytel.. a jakou velikost bys doporučovala? Synáček má teďka nějakých 70cm, velikost oblečení máme 80.. nevím ani, jak jsou číslované.. aby nám vydržel celou zimu..

Doporučuju tu největší, co seženeš. :mrgreen: Syn měl velkej pytel na spaní od 3m, zkraje v něm „plaval“, a nakonec mu vydržel až do dvou let. ;)
A kolik máte doma stupňů? Takhle oblečenej spával syn jen v zimě v mrazech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.10.13 08:25

@Lizzi Eli, nedávno jsem kupovala ale zdá se mě až moc teplý a je to 100% polyester, bohužel jsem si to nepřečetla před tím, než jsem ho koupila. Takže materiál nic moc. Byl levný no..kolem 500kč stál. Kdyby měl někdo zájem střelím ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
2.10.13 08:42

Máme opět z CaA, vloni se osvědčil, koupila jsem hned i na letošek (byla tenkrát akce od O2,jinak stál 700Kč)!Je jako peřina, teplý (máme v ložnici chladnějc!),rukávy se dají odepínat :palec:!Jsme fakt spokojený!!!Tedˇ v něm malá ještě nespí, má flaušový bez rukávů z KIK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák