19 měsíců – co na kreslení?

Anonymní
28.10.10 10:09

19 měsíců co na kreslení?

Ahojky,malej strašně rád čmárá tužkou-co by se dalo pro takové prcky koupit na kreslení?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
902
28.10.10 10:21

My máme od Crayoly pastelky a fixy. Dostala je k roku a už teď s nimi krásně „čmárá“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.10.10 10:34

Malej má sešit s čistými listy a tvrdýma deskama a k tomu pastelky, případně obyčejnou tužku - to se dá i z nábytku umýt. :mrgreen: Když ukořistí propisku, tak je to katastrofa, fixu bych nedala, měla bych strach, že už ji nesundám z ničeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.10.10 10:34

A já se přidám s dotazem, jak řešíte kreslící plochu? Dítě poměrně dost záhy opouští papír a jde tvořit jinam… Dát mu do ruky fixu by znamenalo asi znova vymalovat :roll:

Mě se líbí kreslící magnetická tabulka, ale nějak jsme na ni zrovna v hračkářství nenatrefili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.10.10 10:39

Má svůj malej stoleček (Ikea) a nebo kreslí na kuchyňském stole. Stále dokola opakujeme, že se kreslí jen na papír. On to ví, sem tam zkouší i jinam (zeď, ten dětský stoleček) a to jdu hned po něm a ptám se ho, kam že se jenom kreslí? Odpověď: Na papír. Takže mu vyhubuju, umyju ten stůl a on dál kreslí zase jen na papír. Nehod moc nemíváme, ale ty fixi bych nedala… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.10.10 10:43

Z hlediska rizika napáchaných škod se mi nejvíc osvědčila kreslící magnetická tabulka. Pero kreslí jen na tabulku, mimo to nejde. jde to pořád mazat a obnooat. Ale třeba jsou děti 19ti m už disciplinovanější, než v 13ti. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15054
28.10.10 10:48

my máme taky magnetickou tabulku a pastelky trojhránky ......ale propiska je propisky-vždycky jí někde čmajzne a už popísal stolek,gauč,oblečení a nejde to ničím dolu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
28.10.10 10:54

Ty fixy, co máme jdou vyprat a z povrchu utrít i vlhčeným ubrouskem. Nejčastěji čmárá na velký balicí papír na balíky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.10.10 10:57

oni jsou i netoxické a pratelné fixy :palec:koukám na net a jsou to zrovna zn Crayola jak je tu už psáno a mají i nelámavé pastelky :palec:

Příspěvek upraven 28.10.10 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
28.10.10 11:00

my koupili pastelky a jediný co s tím dělá že je hází a píchá mě s něma.
a když náhodou dostane do spárů propisku tak mi počmáral gauč a samozřejmě to nic extra dolů nešlo.
ale přemýšleli jsme o tý tabulce kde by si čmáral prstem,je teď někde reklama na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.10.10 11:03

mně dcera přišla domů s tím že chce kreslící písek 8-o tak koukám na net a fakt to existuje 8-o už vidím jak to máme doma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.10.10 11:31

Crayola je fakt jedna z mála firem, ne-li jediná, co produkuje výrobky pro děti od 1 roku, máme taky pastelky :wink: …a plocha - no to je těžký, pár počmáranejch zdí už máme taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
28.10.10 11:40

Ahoj u nás se osvědčili s pompa jsou smývatelné a mají zakulacenou špičku :palec: http://www.pompo.cz/…-crayola.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
28.10.10 11:50

My jsme začínali magnetickou tabulkou…Pak jsou dobré trojhranné široké pastelky Ko-hi-nor., jsou měkké, dítko tak na ně nemusí tlačit a jsou doporučovány kvůli správnému držení pera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
28.10.10 19:18

Ahoj, my měly tuto voskovou kuličku http://www.obchodhracek.cz/…ative-0242-c a trojhranné pastelky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák