Na nočníku sedí, ale pak se vyčůrá do plenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hele naše (25 měs.) se vyčůrá, když jí vysadím. Ale když potřebuje, neřekne nic, udělá to do plíny a je jí to jedno
Všichni okolo ve dvou letech dávno bez plín, pořád se divěj, že ještě plínu máme, hrozný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzi.in
do hlavy jim nevidím. hele léto ideál ale..1syn v létě nic a sám ze dne n den ve 2 a 9m v listopadu a nejmladší ve 2,5 taky v listopadu
, u prostředního to asi potrvá ale snad taky jednou se zbaví plen
Pokud zkoušíte delší dobu a žádná změna tak má čas a je jedno jestli budeš hlídat a vysazovat až mu to sepne tak to pochopí brzo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 až 2 roky a 9 m.??? To už naše musí být ve školce
Mě asi mrskne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aleba syn no, ale on prostě si ani nevšimnul že mu to teče po nohách a malá ve 2,5 letech
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denness Včera jsem koukala na nočníky, které hrají a probírala to s manželem. Tak mu ho koupíme. Večer jsem malého posadila na nočník, pustila pohádku (potřebovala jsem jít k pračce) a když jsem přišla zpět, byl vyčůranej do nočníku. Jejda, já ho chválila, i když klečel u nočníku, měl v něm obě ruce a umývak si ruce v moči. Pak jsem mu řekla, že nemsí močit ruce do nočníku a šli jsme umýt ručičky… Dnes ráno jsme seděli na nočníku a noc. Tak budeme pokračovat dál. Napadlo mě, že se včera vyčůral, protože koukal na pohádku, kterou milujer a prostě se u koukání tak uvolnil, že to pustil. Což asi není úplně správně… tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 No jo, vysazovat budu. Děkuji za podporu!
Dnes ráno, po probuzení, jsem na něj,,vlítla", hned jak otevřel oči a byl chudák vyplašenej, že ho svlékám a bránil se. On totiž vstává o půl šesté a chodí v pyžamu po domě, hraje si a přebalujeme tak za hodinku, až se rozkouká. Tak ho poránu vysazovat nebudu. Nechci aby brečel kvůli nočníku. Ale odpoledne po spánku to by šlo…Snad mu to sepne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aleba Taky potřebujeme jít do školky, a s plenkou nepůjde… možná ho podvědomě tlačím moc..A prckovi je to fuk, že já něco potřebuji…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit