Na zádíčkách pláče

rozmary
5.2.11 20:43

Na zádíčkách pláče

Ahoj,Barča asi chytla nějakého bacila od sestřičky,dnes má celý den zvýšenou teplotu a je podrážděná,vypadá to že jí možná lezou zoubky,ale taky se nemůže vykakat,takže těžko říct co jí trápí,jinak je naprosto pohodové miminko.Akorát když jí položím na záda začně strašně brečet,tečou jí slzy jak hrachy,když jí zvednu je klid,nevíte čím to může být?Taky když jí rozbalím plínku je v pohodě,jak jí zapnu vypukne pláč,opruzeninky žádný nemá,od začátku má Pemprsky,tak nevím co jí štve,nebo jestli jí něco bolí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
5.2.11 20:50

Tohle dělal malej, když ho bolelo bříško..Jakmile jsem rozbalila plínku, přestal brečet a snášel cvičení a masírovaní bříška..Jakmile jsem přestala a zabalila, začala siréna… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.2.11 20:55
xangel87 píše:
Tohle dělal malej, když ho bolelo bříško..Jakmile jsem rozbalila plínku, přestal brečet a snášel cvičení a masírovaní bříška..Jakmile jsem přestala a zabalila, začala siréna… :nevim:

Souhlas, máme to úplně stejně (jsou jak přes kopírák co? :mrgreen: ) Vybalila bych z plenky, masírovala bříško (klasicky proti směru hod.ruč.), cvičila s nižičkama, taky bych jí dala pecky na bříško, aby se prohřálo.kolikrát mi díky teplíčku na bříšku usnula.

No a jednou to byl teda hysterák až do 2 v noci, já už brečela taky pač jsem nevěděla co se děje, ale furt se mi kroutila, v náručí docela dobrý, ale položit % kdyby uměla mluvit, za rámeček si to asi nedám :mrgreen: a to jsem jí dala i teplý na zádíčka. Do půl hodiny 120dělobuchů a byl klid :palec:

Držim pěsti!!! :hug: Podle mě fakt bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
5.2.11 20:57

JJ, brisko, u nas to same. Pokud se dostaneme az sem, tak nastupuje rektalni rourka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.2.11 21:01

Hm asi jo,taky si myslím že to bude bříško,ale byl dlouho pokoj,tak jsem z toho nějak rozhozená :oops: a taky mi k tomu moc nesedí ta zvýšená teplota :nevim: A taky jsem si myslela jestli třeba to nemůže bejt ta zadní rýma,páč jí nic neodsaju,ale chrochtá.

• Citovat
  • Upravit
9859
5.2.11 21:01
Fen-fire píše:
JJ, brisko, u nas to same. Pokud se dostaneme az sem, tak nastupuje rektalni rourka :mrgreen:

Jůůů tak tu jsem nepoužila fááákt dlouho :mrgreen: No teda vlastně tak před měsíce, to když mi ryčela do 2 v noci, jak jsem psala. To jsem zkoušela fakt všechno.

Ale teda vůbec k ničemu to nebylo. Dokonce řvala víc a to jsem byla fakt ofafrná. :nevim: Pomohlo až fakt to teplý na zádíčka i na bříško zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.2.11 21:02
Fen-fire píše:
JJ, brisko, u nas to same. Pokud se dostaneme az sem, tak nastupuje rektalni rourka :mrgreen:

Tu jsem zkoušela taky,vyprdí se,ale hulálá stejně :think:

• Citovat
  • Upravit
9859
5.2.11 21:04
rozmary píše:
Hm asi jo,taky si myslím že to bude bříško,ale byl dlouho pokoj,tak jsem z toho nějak rozhozená :oops: a taky mi k tomu moc nesedí ta zvýšená teplota :nevim: A taky jsem si myslela jestli třeba to nemůže bejt ta zadní rýma,páč jí nic neodsaju,ale chrochtá.

Jo tak, nějak jsem četla nepozorně. Tak na zvýšenou teplotu bych teplý fakt nedávala. Tyjo tak to nevim,s tim zkušenost nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.2.11 21:07
rozmary píše:

A kolik že jí je? Miminka chrochtaj běžně i bez rýmy..Náš malej se prochrochtal až tak do 3.měsíce, teď už ani stopa po chrochtání..

Miruš - ahaaa a my malého podezřívali, že je to nějakej nudista, tak asi není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.2.11 21:12

Chrochtání už měla taky zasebou,jsou jí čtyři měsíce,ale ségra je každou chvíli ze školky naprskaná,tak si to holky přehazujou :zed:

• Citovat
  • Upravit
9859
5.2.11 21:13
xangel87 píše:
rozmary píše:

A kolik že jí je? Miminka chrochtaj běžně i bez rýmy..Náš malej se prochrochtal až tak do 3.měsíce, teď už ani stopa po chrochtání..

Miruš - ahaaa a my malého podezřívali, že je to nějakej nudista, tak asi není :lol:

No chrochtání přešlo u mojí malé když jsem přestala kojit. Dr mi říkala, že to má z MM… Ale to by zase Rozmary nepsala, že chrochtá, kdyby to bylo u malé běžný ne? :think:

Jo a je vám už tam 5 měsíců, tam nějak ne? Si tě pamatuju ještě jako těhulku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.2.11 21:23

Miruš - to je taky pravda, ovšem já sama nevěděla, když jsme marodili s manžou, jestli nemá malej rýmu, to bylo furt:" Hele, co myslíš, to chrochtá jako chrochtá nebo chrochtá jako rýma" :lol:

rozmary - a co znamená zvýšená teplota? Nevím, pořád to vidím na to bříško, kdyby byla nemocná, asi by jí rozbalená plenka neuklidnila, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.2.11 23:10

Necelých 38,uvidíme zítra,konečně začla zabírat,tak se s toho snad vyspí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9859
5.2.11 23:16
rozmary píše:
Necelých 38,uvidíme zítra,konečně začla zabírat,tak se s toho snad vyspí :mavam:
:dance: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.2.11 10:05

rozmary

Jak jste na tom? CO teplotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek