Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pochopila jsem že kojíš, ale nemůže mít i tak třeba žízeň?
Mě takhle vyváděla po večerech malá, jíst (už jsme na UM) nechtěla (byla napapaná) a pak mi máma řekla, když tu byla, že má žízeň jako kráva, že má úplně suchý rtíčky a sliny jakoby takový hustý, táhlý. No a půl hodiny po tom, co mi vychlastala 100ml čaje s klidem usnula. Tak dávám odpolko vždy čajík, vypije mi ho od 50 do 100ml, za půl hodiny se napapá (nutrilonu) a spokojenost největší.
Ale to je jen nápad…nevim. Čajem nic nezkazíš. Můžeš zkusit.
Nevím to mě nenapadlo,je pravda ža večer po sedmé hodině už kojím co hodinu až do půlnoci,má to tak od narození i když teď už aspoň přes den vydrží ty tři hodiny,možná má večer žízeň a já jí zbytečně láduju a pak jí bolí bříško
Čaj bych jí musela dávat po lžičkách páč flašku mi odmítá,nemá ani dudlik.Můžu to zítra zkusit,dneska už jí nechám,vypadá to že padla vysílením
díky,maminky radí dobře
škoda že ta moje už mi poradit nemůže ![]()
rozmary píše:
Nevím to mě nenapadlo,je pravda ža večer po sedmé hodině už kojím co hodinu až do půlnoci,má to tak od narození i když teď už aspoň přes den vydrží ty tři hodiny,možná má večer žízeň a já jí zbytečně láduju a pak jí bolí bříškoČaj bych jí musela dávat po lžičkách páč flašku mi odmítá,nemá ani dudlik.Můžu to zítra zkusit,dneska už jí nechám,vypadá to že padla vysílením
díky,maminky radí dobře
škoda že ta moje už mi poradit nemůže
hele když jsem kojila, stejně jsem jí občas tak 4 lžičky, nebo stříkačkou čajík dala. Sladila jsem to glukopurem, pač mi to přijde šetrnější pro ty střívka než normální cukr. No, když mi pak brala i flašku, tak už to bylo jednodušší. Ale i stříkačkou to bylo v poho. Jo a MM je sladký tak mi to nesladký nechtěla ![]()
Měli jsme pytlíkovej „dětskej s heřmánkem“ . Taky jsem jí dala občas fenyklovej, až teď používám granulovanej(je tam anýz, fenykl, meduňka, heřmánek. První dva na prdíky, meduňka zklidňuje a heřmánek je prostě heřmánek
)To chce vyzkoušet.
Tak pak dej echo, jak to vypadá ![]()
Ahoj,teplotka klesla,bolení má pořád,nevím možná jsem zblafla něco co jí zrovna nejede,měla jsem dva dny domácí gulášovku,jinak mě nic nenapadá,možná nějaká střevní chřipajzna,ale průjem nemá,sousedky holčina zrovna střevní chřipku má,může to být,nemusí
Už aby uměla mluvit,no i když…