Musí škola vědět předem, kam chci na zápis?

327
11.12.14 15:53

Na zapis kam chci?

Musi skola, ktera neni pro budouciho skolacka spadova vedet predem, ze tam prijdeme k zapisu? Nebo staci tam prijit a je to Ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.12.14 15:54

@Janička10 nemusí. Stačí přijít. Jen je otázka, zda vás vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
11.12.14 15:55
@Janička10 píše:
Musi skola, ktera neni pro budouciho skolacka spadova vedet predem, ze tam prijdeme k zapisu? Nebo staci tam prijit a je to Ok?

škola to vědět nemusí. ale může se stát, že sice zápisem projdete úspěšně, ale nebude pro vás místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
11.12.14 16:02

Ono o misto ani tak nejde, mala bude mit odklad, slo mi spis o to, abych neprosvihla nejakou predchozi dokumentaci… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.12.14 16:03
@Janička10 píše:
Ono o misto ani tak nejde, mala bude mit odklad, slo mi spis o to, abych neprosvihla nejakou predchozi dokumentaci… ;-)

neprošvihneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
11.12.14 16:09
@Janička10 píše:
Ono o misto ani tak nejde, mala bude mit odklad, slo mi spis o to, abych neprosvihla nejakou predchozi dokumentaci… ;-)

tak to buď v klidu, neprošvihneš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.14 20:02

Nemusí vědět nic. Má jen za povinnost se o Vás postarat (/tedy tuto povinnost skrze ní vykonává místní úřad, jako její zřizovatel). Ostatní školy je možné si vybrat svobodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin