Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Musi skola, ktera neni pro budouciho skolacka spadova vedet predem, ze tam prijdeme k zapisu? Nebo staci tam prijit a je to Ok?
@Janička10 nemusí. Stačí přijít. Jen je otázka, zda vás vezmou.
@Janička10 píše:
Musi skola, ktera neni pro budouciho skolacka spadova vedet predem, ze tam prijdeme k zapisu? Nebo staci tam prijit a je to Ok?
škola to vědět nemusí. ale může se stát, že sice zápisem projdete úspěšně, ale nebude pro vás místo.
Ono o misto ani tak nejde, mala bude mit odklad, slo mi spis o to, abych neprosvihla nejakou predchozi dokumentaci… ![]()
@Janička10 píše:
Ono o misto ani tak nejde, mala bude mit odklad, slo mi spis o to, abych neprosvihla nejakou predchozi dokumentaci…
neprošvihneš ![]()
@Janička10 píše:
Ono o misto ani tak nejde, mala bude mit odklad, slo mi spis o to, abych neprosvihla nejakou predchozi dokumentaci…
tak to buď v klidu, neprošvihneš nic.
Nemusí vědět nic. Má jen za povinnost se o Vás postarat (/tedy tuto povinnost skrze ní vykonává místní úřad, jako její zřizovatel). Ostatní školy je možné si vybrat svobodně.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.