Nabídka práce u Mary Kay

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
30.9.14 20:54

@dendule4 Jo to jsem dělala taky, v Proveonu a vydržela jsem tam dva dny. To práce Marykayky je o něco lepší, ale ve chvíli, kdy jsem paní při srovnání cen řekla, že vlastně odličovač Mary Kay ji vyjde ještě levněji než její původní a ona si přesto chtěla kupovat to svoje, tak jsem to začala pomalu vzdávat. Takových lidí pak bylo víc a víc a na moji psychiku to bylo šílený.
Některý zase říkaly, že buď si koupí radši něco teda uplně levnýho a nebo už tu hodně drahou, např. Vichy a dále.
Věřím, že by se našly ženy, které by se nechaly zlákat a koupily by si něco, ale taky už jich je dost pod poradkyněmi, trh je podle mě dost rozebraný. To bys musela mít asi hodně velké odhodlání a větší peníze by z toho fakt byly. Třeba to dokážeš ;) aspoň bych to zkusila, buď se ti to slušně rozjede nebo ti kvalitní kosmetika zůstane a nebudeš si muset několik let nic kupovat :-) taky dobrý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
30.9.14 20:59

@Michaela13 díky ;)
Už jsem se rozhodla, zkusím to! Odhodlání mám, ale velké náděje o mega výdělku si nedělám, nicméně přiznejme si bez mučení, že nám na rodičáku je každá kačka vhod, i kdyby to byla dvacka měsíčně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.10.14 09:01
@dendule4 píše:
@Michaela13 díky ;)
Už jsem se rozhodla, zkusím to! Odhodlání mám, ale velké náděje o mega výdělku si nedělám, nicméně přiznejme si bez mučení, že nám na rodičáku je každá kačka vhod, i kdyby to byla dvacka měsíčně :D

Hodně štěstí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
1.10.14 12:31
@CokeLady píše:
Jojo, jednou jsme na to naletěla a byla jsem hodně naštvaná, šlo vlastně o předváděčku mary kay s tím, že je jakoby zdarma kosmetické ošetření, které bylo ubohé. Tak jsem se pomstila, protože jsem za to něco málo platila a takhle to prezentováno vůbec nebylo - objednala jsem se na nějaký zákrok a už při objednání jsem věděla, že nepřijdu a jít ten termín propadne. Prostě za klamavou reklamu a dotažení člověka na předváděčku. :palec: Takže tahle dle někoho „strategie“ je už taky starý ubohý trik, který vám dá zákazník sežrat.
:roll: a proč jsi prostě rovnou neřekla, že nemáš zájem? To tě tam jako dovlekly násilím či co
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
1.10.14 19:27
@CokeLady píše:
Bylo to inzerované jako kosmetické ošetření přes slevomat (za ten jsme samozřejmě zaplatila a hodnota byla cca 600 Kč, takže jsem myslela, že to ude normální kosmetika), když jsem tam došla, dozvěděla jsem se, co to je. Ona na moji pleť ani nesáhla, říkala mě, co si mám mazat a jak roztírat a jaký z toho mám pocit, no prostě děs. Furt cpala super hyper kvalitu těchto výrobků, všude plakáty, no vymytej mozek. Reklamovat ten kupon nešlo, tak jsem si u ní objednala „kurz líčení“, který byl dalším tahákem na předváděčku, protože cena kurzu měla být odečtena ze zakoupeného zboží. No prostě ubohost ze strany těch prodejců, že se musí někomu vnucovat a pomcí lži mu podbízet nějaký patlání. Holt se někdo zasekl v devadesátých letech… Úplně jsem se tetelila, když mi pak volala v ten objednaný termín na „kurz líčení“. :palec:

tak to jsi narazila na špatnou kosmetickou poradkyni. Já měla líčení i čištění skutečně zdarma a poradkyně mi pak jen doporučila!(nikolik nutila) co bych měla používat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
2.3.15 12:42

@dendule4 Mohu se zeptat jak jste dopadla a jak jste na tom? :) Taky delam nezavislou kosmetickou poradkyni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
2.3.15 12:48
@Gregory píše:
Myslim, ze bude problem prodavat za plnou cenu. Treba tady v usa stoji mary kay polovinu, takze paradoxne i moje segra, ktera MK prodava uz spoustu let, si pro vlastni potrebu nechava vozit ode me.

To je pravda v usa je to za jine penize :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
2.3.15 12:50

Také jí používám, a nechám vám dovážet… a vše mám za půlku :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
2.3.15 13:11

@Mišalí Tak vyzkoušela jsem si to, půl roku jsem se snažila, výdělek nějaký byl. Ale bohužel bydlím na malém městě, tudíž za čas prodej stagnoval a já to vzdala. Stále ještě objednávám kamarádkám a kosmetiku používám, jelikož jsem s ní skutečně spokojená. Ale aktivně se tomu již nevěnuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.3.15 16:53
@dendule4 píše:
@Mišalí Tak vyzkoušela jsem si to, půl roku jsem se snažila, výdělek nějaký byl. Ale bohužel bydlím na malém městě, tudíž za čas prodej stagnoval a já to vzdala. Stále ještě objednávám kamarádkám a kosmetiku používám, jelikož jsem s ní skutečně spokojená. Ale aktivně se tomu již nevěnuji ;)

No jo, jen z prodeje kosmetiky se dlouhodobě vyžít nedá. Chce to širší sortiment a hlavně lepší marketing potom se vydělat dá a hlavně trvale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.2.24 15:41

Tak to si narazila na osobu, které šlo jen o peníze a nestyděla se poškodit jméno firmy, přesně tohle je proti politice mary kay, není to běžný katalogový prodej, měla jsi normálně nahlásit nebo si stěžovat na firmě, měla by z toho problém, tyhle holky Kazi reputaci MK :/ naopak politika MK bylo to co se mi u ni líbilo, samozřejmě prvně mne nadchla sada na čištění pleti, ale obecně celá politika MK je skvělá, má podporovat ženy, které jsou dost často stavěny jako robot do kuchyně, umí zvednout sebevědomí a dat zápal, horší je mít povahu ten obchod opravdu dělat. Hodně lidi je skeptickych a označuje to za drahou kosmetiku, přitom to vydrží opravdu dlouho ❤️ něco tu mám už i 5 let co se tyče dekorativky. Musím zaklepat, ze tato kosmetika mě nadchla a hodně mi pomohla a nejen mne.

@CokeLady píše:
Bylo to inzerované jako kosmetické ošetření přes slevomat (za ten jsme samozřejmě zaplatila a hodnota byla cca 600 Kč, takže jsem myslela, že to ude normální kosmetika), když jsem tam došla, dozvěděla jsem se, co to je. Ona na moji pleť ani nesáhla, říkala mě, co si mám mazat a jak roztírat a jaký z toho mám pocit, no prostě děs. Furt cpala super hyper kvalitu těchto výrobků, všude plakáty, no vymytej mozek. Reklamovat ten kupon nešlo, tak jsem si u ní objednala „kurz líčení“, který byl dalším tahákem na předváděčku, protože cena kurzu měla být odečtena ze zakoupeného zboží. No prostě ubohost ze strany těch prodejců, že se musí někomu vnucovat a pomcí lži mu podbízet nějaký patlání. Holt se někdo zasekl v devadesátých letech… Úplně jsem se tetelila, když mi pak volala v ten objednaný termín na „kurz líčení“. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.2.24 15:44
@Vruuu píše:
Tak to si narazila na osobu, které šlo jen o peníze a nestyděla se poškodit jméno firmy, přesně tohle je proti politice mary kay, není to běžný katalogový prodej, měla jsi normálně nahlásit nebo si stěžovat na firmě, měla by z toho problém, tyhle holky Kazi reputaci MK :/ naopak politika MK bylo to co se mi u ni líbilo, samozřejmě prvně mne nadchla sada na čištění pleti, ale obecně celá politika MK je skvělá, má podporovat ženy, které jsou dost často stavěny jako robot do kuchyně, umí zvednout sebevědomí a dat zápal, horší je mít povahu ten obchod opravdu dělat. Hodně lidi je skeptickych a označuje to za drahou kosmetiku, přitom to vydrží opravdu dlouho ❤️ něco tu mám už i 5 let co se tyče dekorativky. Musím zaklepat, ze tato kosmetika mě nadchla a hodně mi pomohla a nejen mne.

Reaguješ na příspěvek z roku 2014. :zed: Diskutující má smazaný profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.2.24 15:49
Hodně lidi reaguje na starý příspěvky :) nevadí :lol: třeba si někdo jiný z toho něco vezme a nebude hanit firmu ale dá stížnost na ty lidi co to dělají
@topazio píše:
Reaguješ na příspěvek z roku 2014. :zed: Diskutující má smazaný profil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.2.24 08:40
@Vruuu píše:
Hodně lidi reaguje na starý příspěvky :) nevadí :lol: třeba si někdo jiný z toho něco vezme a nebude hanit firmu ale dá stížnost na ty lidi co to dělají

Dej si studený hadr na hlavu a nespamuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.2.24 08:46

@Vruuu Tvoje rady si už neaktivní uživatelka nepřečte. :zed: A už vůbec to nebude řešit po deseti letech. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat