Nabídka z ÚP - mohu požádat o ranní směny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.17 20:13

nabídka z ÚP - pozada

Dobrý den, prosím o radu tady se vi vše

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
8.2.17 20:14

S čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.2.17 20:16

Nerozumím otázce, nechápu souvislosti :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 20:17

Je on zmizel text.

• Citovat
  • Upravit
1100
8.2.17 20:21

Tady se krade fakt uz všechno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 20:25

Tak ještě jednou. Dostala jsem výpověď a nemůžu nastoupit do jine práce z důvodu ze dodělávám školu Bc a v dubnu mám 14dni školu a v květnu naplánovanou půl roku operaci. A další věc je. V mém oboru je prace dost, ale v nepřetržitém provozu a to nemohu. Mám dvě holčičky 4a7let. Potřebuju ranní. Můžu mít takový požadavek a oni ho respektovat? Nebo mě pošlou do nepřetržitého provozu, já odmítnu a nedostanu pak podporu.
Snad se to už nahraje.

• Citovat
  • Upravit
1186
8.2.17 20:35

Ano, to že potřebuješ jen práci na ranní směnu budou respektovat, si myslím. zbytek nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27550
8.2.17 21:02

Upřímně myslím že školu a operaci respektovat nebudou, tu ranní asi záleží na člověku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
8.2.17 21:08
@lenk píše:
Ano, to že potřebuješ jen práci na ranní směnu budou respektovat, si myslím. zbytek nevím.

To bych si nebyla úplně jistá, zaměstnavatel by sice měl přizpůsobit práci potřebám, ale pokud mu to provozní důvody neumožňují, tak smůla. A s přijetím či nepřijetím nabídky z ÚP to bude dle mě stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 21:11

No uvidíme, operaci mám plánovanou přes půl roku a fakt ji odložit nechci ani nemůžu protože z plánované by pak mohla byt akutní a to není nic co bych chtěla.

• Citovat
  • Upravit
1186
8.2.17 21:35

Já když byla na pracáku, byly tam fajn paní, když jsem měla objektivní důvod proč zrovna nemůžu do práce, neprudily, měly pochopení. např. že jsou prázdniny tak jsem se rozhodla nastoupit až od půlky září do práce. nebo že nemůžu nějakou práci vzít, protože nemám dobré dopravní spojení. ale tak já tam nikdy nepobyla dlouho, nevím jak to berou, když mají pocit že se tam někdo zašívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 21:44

Dekuju za zkusenot Tak ja půjdu na pracák poprvé. Pracuji od 16ti coz je už 20let

• Citovat
  • Upravit
1186
8.2.17 22:44

Tak jestli jdete poprvé čili tam nejste známá firma-nemakačenko, tak by to mělo být v pohodě. já bych to řekla na rovinu, že mám plánovanou operaci, to mě přece nikdo nezaměstná. ale tak je dobré povyprávět kde mám práci rozjednanou nebo kde mám v plánu se jít zeptat na místo. aspoň já takhle chodila na up a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
8.2.17 22:46

Jo a poprvé tam jdete jen na registraci, to se nikdo neptá, co je s prací, jen vyplníte dotazníky, zaregistrují vás a dají termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.2.17 22:50

Měla jsem spolužačku na VŠ, denní studium, dálkové či kombinované u nás nešlo. Byla registrována na úřadu práce. Poslali ji k potenciálnímu zaměstnavateli a uvedla se vždy tak, že o ni neměli zájem. :nevim: I tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat