Nachlazení - psí sádlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Míšaaaaaaaaaa
17.10.12 16:27

Ahoj
Psí sádlo z lékárny (V lékárně mají pouze bylinkovou formu) mám už druhé. Moje děti chrchlaj celou zimu. Sádlo z lékárny pomáhá ale neléčí. Pokud bych sehnala opravdové tak neváhám a jdu do něj.

• Citovat
  • Upravit
Als
30.10.12 19:02

Jste vsichni nechutni. Jak toto muzete delat? Preju vam, aby nekdo udelal to sadlo z vas. Na debilni kaslicek zabijet nevinne inteligentni zvire… zkuste udelat sadlo z vasich deti, treba taky pomuze…

• Citovat
  • Upravit
Carolanz
15.11.12 19:57

Psí sádlo není vyrobeno ze psa. Je to pouze název a vychází z tradice. Doporučuji, výborně to funguje. Vyrobeno je to z léčivých rostlin. Přesvědčit se můžete v lekárně, na obalu masti.

• Citovat
  • Upravit
7257
15.11.12 20:07

Pro nechápavé-psí sádlo mají v lékárně, kupovala ho kamarádka a je úplně super! U dětí ji to výborně zabralo.Ale je z bylin a to asi 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krovak
17.12.12 13:52

Nadarmo se tomu neříká psí sádlo, mělo by bejt ze psa taky mám psa i psí sádlo a nevadí mi to pokud jde o zdraví mého dítěte tak to neřeším.
je nová doba ale podívejte se kam ty náhrašky a antibiotika kam to až zašlo polovina léků už nezabírá protože jsme vůči nim imuní, je třeba se vrátit ke kořínkům a přírodním zdrojům léčiv aby se naše těla vyčistila a začala sama vytvářet protiládky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
krovak
17.12.12 14:00

Kdo je nechutnej humálně a rychle usmrcené zvíře je lepší než
to nechat zdechat hlady v mrazu, nebo je to lepší se dívat na vychrtlé psy co se toulaj a jsou hladoví zubožení, hromadu rodin nemá co jíst na utulky se peníze z městských rozpočtů vždy najdou nebudem žrat aby byli zavření psy v klecích hlavně že žijou hurá mám psa ale taky se o něj starám než by se trápil hlady fuj to bych nedopustil-a

• Citovat
  • Upravit
1
12.3.13 21:29

Nemusí být ze psa, zjišťovala jsem si to v lékárně a psí sádlo z bylinek (konktrétně mluvil o tom z řady Dr. Weiss) má stejný efekt jako pravé psí sádlo, a navíc má ještě v sobě bylinky, který se přes hrudník dostanou do krve a plic a pomáhají ještě víc, aby hleny a kašel zmizeli, obzvlášť u dětí. Je dobře, že dokázali vymyslet něco, co může fungovat ještě lépe a bez ubližování, jen škoda, že je tak těžké některé lidi o tom přesvědčit. Navíc nevím, ale být celá mastná z pravého sádla asi není nic příjemného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachnik2
24.3.13 09:15

Až se jednou budeš dusit tak, že budeš počítat andělíčky možná změníš názor. :cert:

• Citovat
  • Upravit
pnboss
26.11.13 09:02

Mám doma PRAVÉ PSÍ sádlo. používám ho na sobě i na synovi už 3tí den. žádný zázračný účinek nemá! je fakt že nedělám zábaly, ale pouze několikrát denně natřu na hrudník.

• Citovat
  • Upravit
Ssunshine1
27.11.13 19:04
@als píše:
Jste vsichni nechutni. Jak toto muzete delat? Preju vam, aby nekdo udelal to sadlo z vas. Na debilni kaslicek zabijet nevinne inteligentni zvire… zkuste udelat sadlo z vasich deti, treba taky pomuze…

NAPROSTO SOUHLASÍM. KVŮLI KAŠLÍČKU ZABÍJET NEVINNÉ PSY. ŽENSKÝ, CHOVÁTE SE JAKO SOBCI. PROBERTE SE…V LÉKARNĚ MÁTE SPOUSTU JINÝCH LÉKŮ NA LÉČBU PRŮDUŠEK, KTERÉ ZABÍRAJÍ!!!

• Citovat
  • Upravit
pnboss
27.11.13 19:51
@Ssunshine1 píše:
NAPROSTO SOUHLASÍM. KVŮLI KAŠLÍČKU ZABÍJET NEVINNÉ PSY. ŽENSKÝ, CHOVÁTE SE JAKO SOBCI. PROBERTE SE…V LÉKARNĚ MÁTE SPOUSTU JINÝCH LÉKŮ NA LÉČBU PRŮDUŠEK, KTERÉ ZABÍRAJÍ!!!

JEŽKOVI VOČI, LIDÉ DOBŘÍ, VEMTE ROZUM DO HRSTI!!! kdo by zabíjel psa pro sádlo?? já mám sádlo zprostředkovaně přes veterináře přes nějakou psí kafilérii. jinak s tím, že je trh bohatý na spoustu jiných (a lepších) přípravků určitě souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.14 18:01
@Rivad píše:
Položím řečnickou otázku: Co je lepší, mít zdravého psa a nebo mít zdravé průdušky na několik let? Vysvětlím. Jsem zastáncem toho vyškvařit sádlo ze psa, kterýho bych předem vykrmil. Pes je stejně jako prase jenom zvíře. Když mi bylo 8 let, tak já můj bratr mamka, i sestra jsme měli chronický záněty průdušek, dvakrát i třikrát do roka.Sehnali jsme dvě sklenice psího sádla z Německýho ovčáka. Příliš nevonělo. A chutnalo taky zvláštně, lze si na to zvyknout. Sádlo jsme jedli každý den dvakrát na chleba. Účinky předčily očekávání. 14 let jsem neměl problém s průduškami. Nyní už zase mám, takže to chce sehnat zase sádlíčko originál ze psa, žádný bylinky. Nejsem zastáncem týrání zvířat apod. ale jestli to má posložit lidskému zdraví, klidně zvednu ruku pro psa jako zvíře na sádlo. Místo cpaní peněz do útulků, by se mohli vykrmovat a sádlovat. Je lepší mít zdravý děti než pěknýho psa.ahoj vím že mě za můj názor nenávidíte

Radsi budu mit zdraveho psa, nez abych plodila takovehle ohavne kecy!!!
Aby ste nahodou nezacal jednou misto kaslani stekat..

• Citovat
  • Upravit
1
8.10.15 14:54

Psi sadlo je bylinna mast, proboha :):) a opravdu funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.9.20 20:40

Pro všechny kdo tu píší že je to ohavnost

Píše se tu jak jsou tu ženy zlé atd.. Ale zrovna vy co to píšete jste vegetarianky??? :D :D :D Pokud vím kuře králík i prase jsou zvířata a jejich maso jíte a jsou také zabití pro naši konzumaci tak se vzpamatujte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková