Nádor na mozku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
22.10.13 14:12

@Leňula1 To je mi moc líto :( K tomu není moc co napsat. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1369
22.10.13 17:02

Amys byla to holčička mojí sestřenice a hlavně největší bojovníček jakého jsem za svůj život poznala :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
22.10.13 17:11

@Leňula1 je mi to moc líto. Posílám hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.10.13 17:12

@Leňula1 Já tuhle diskuzi přečetla od začátku, takže vím :( Moje kamarádka měla/má nádor na mozku, prodělala několik operací a nakonec má za sebou protonovou léčbu. Teď všichni čekáme, zda to pomohlo nebo ne. Bylo to v poslední chvíli. Bohužel co se protonu týče, tak v Český Republice se na něj moc lidí neposílá a přitom zrovna nádory na mozku a prostě na všech rizikových místech, pro která nejsou vhodná klasická ozařování, je proton jak dělaný. No snad už se to teď změní. Předpoládám, že Klaudince nikdo proton taky nenabídl, co :? Kamarádka si to musela zjistit a prosadit sama. Přijde mi to hrozné. Už by se konečně pohled lékařů na další možnosti léčby mohl změnit. Ach jo, je to hrozné a o malých dětech ani nemluvě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1369
22.10.13 20:05

Amys Klaudince by bohužel asi ani proton nepomohl :,( První nádor se operovat dal měla ho na kmeni, ale pak se jí do tří měsíců objevil druhý a ten byl tak velký, že už ani silné ozařování + chemoterapie ho nezastavilo a rostl dál.
Zkusili i drahou alternativní léčbu z Ruska :(
Je to hrozné a tolik si drobeček vytrpěla během léčby :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
22.10.13 20:21

Lenule, to je příšerne :,( Uprimnou soustrast :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.10.13 08:51

@Leňula1 Jde o to, že na tohle ozařování nezabírá. Neměla bych ty informace, nebýt kamarádky. Nicméně tohle stejně Klaudince už nepomůže. Podle toho, co jsem tu četla, tak měla nejspíš stejný typ nádoru - nezhoubný, který roste až začne ohrožovat životní centra a většinou nejde vyndat úplně celý :| Prostě je to na houby. Klaudince už je teď dobře a netrápí se a vám přeju, ať ta bolest co nejdřív otupí. Musí to být hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.8.14 03:43

Ja se tedy priznam ze se nemocnych taky sama neptam a chovam se k nim ze se nic nedeje, kdyz byl nemocny muj tata tak jsem teda jechtela. s kazdym rozebirat jeho stav - asi to ma. kazdy iinak - jinak s tema navstevama souhlasim, kazdy je rad kdyz se za jim nekdo stavi, ale nikomu nevycitam kdyz se nestavi, neni to zadna legrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.8.14 15:56

Anaplastický ependymom

Dobrý den, máme tří letou holčičku, která se léčí zhoubným nádorem mozku -(Anaplastický ependymom).Máte prosim někdo s tímto typem zkušenosti? Rádi příjmem jakoukoliv radu, nebo zkušenost. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
30.8.14 19:51

Držíme moc palce, ať to maličká zvládne a léčbu snáší co nejlépe.
Náš syn se léčí (léčil)v Brně „jen“ s leukémií, ale prošel si dvěma léčbami chemoterapií a má za sebou i transplantaci kostní dřeně v Praze. Tak jestli můžeme nějakou radou pomoci, stačí napsat SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.8.14 06:55

Léčime se v Praze, chemoterapie a dále protonové centrum.Ale možná nás nejdříve čeká jestě jedna operace. Hodně se ted zajímáme o nějakou učinnou alternativní léčbu, tak jestli máte nejakou radu? Taky zkoušíme najít někoho, kdo se s tímto typem nadoru vyléčil. Jinak děkuji za nabízenou pomoc a vám držim také palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
31.8.14 10:26

Držím všem moc pěsti. Zkušenosti nemám, už jsem tu dříve psala, že jsme se dostali do Brna, protože měl tehdy tříletý synovec nádor na mozku. Zdárně mu jej vyoperovali a nyní už ani nemusí dojíždět na kontroly (už je mu 12let), tfuj, tfuj, tfuj. Vzpomínám si, jak to bylo hrozné a přeju vám, aby to dopadlo jako u synovce. Zkuste se podívat třeba i na MMS, existují knihy, poradny apod. Kamarádka měla nádor v prsu, začala to brát a teď je v pořádku. Nedoporučuji, jen přidávám zkušenost. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.18 23:06

Nutná operace a prošlý pas.

Prosím o radu, příteli zjistily nádor na mozku- hemangioblastom: 3×3cm v mozečku, má jít na operaci ale bohužel se zjistilo že má prošlí pas, je to slovák a pojištění má, myslíte že to bude problém s tím prošlím pasem, stav se mu dost zhoršil a pořád má silné bolesti hlavy, není schopen vycestovat si vyřizovat nový. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2335
23.12.18 23:25

kateřina11 - pro cestu z ČR na Slovensko stačí občanský průkaz, pas není potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
23.12.18 23:38

@kateřina 11 Kde se nádor zjistil?U nás,nebo na Slovensku?A jak dlouho to je?A má někde termín operace?Kde pracuje a platí pojištění?Kde má trvalé bydliště?
Prošlý pas bych neřešila.Na hranicích nikdo nekontroluje,tady jde o zdraví,o život.Takže bych okamžitě odjela tam,kde bude operace,nezávisle na platných dokladech-pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty