Náhlá hospitalizace a nikdo, kdo by mi mohl donést nějaké věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
7.5.23 20:57

Jsi v Praze? Mohla bych také pomoct….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.5.23 21:02

Já z Mladé boleslavi. Když napíšeš, odkud jsi tak se určitě najde někdo, kdo pomůže. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
7.5.23 21:08
@Mariane.B píše:
Nemají v nemocnici sociální pracovníky? Ti by se s touto situací mohli občas setkávat mít nějaké postupy.

Tohle je asi nejlepší rada - nemocnice má sociálního pracovníka/pracovnici. Měl by umět pomoct takovouhle situaci vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
7.5.23 21:11

Tyhlety případy řeší sociální pracovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.23 21:19

Taky nabízím pomoc. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.5.23 21:23
@eviku-miluna píše:
To nemas v telefonu cislo na jednoho jedineho cloveka, co by ti nemohl prinest veci z domu?
Kamaradku, kolegyni…?

jak se ta kamarádka k ní domů dostane? jo jasně, musí nejdřív do nemocnice pro klíče, pak do zakladatelky bytu a pak zase do nemocnice - pokud je to od sebe 20 a víc km? tak to už musí být velmi dobrá kamarádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.5.23 21:24
@Mariane.B píše:
Nemají v nemocnici sociální pracovníky? Ti by se s touto situací mohli občas setkávat mít nějaké postupy.

sociální pracovnice ovšem pracují jen po - pá, přes víkendy a svátky tam nejsou - aspoň u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.5.23 21:26

Já bych poprosila nějakou vstřícnou sestřičku, sanitářku… jestli by něco mohla koupit a donést, ale také to nebude úplně jednoduché a snadné, najít někoho, kdo by byl tak ochotný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
7.5.23 21:59
@stinga píše:
jak se ta kamarádka k ní domů dostane? jo jasně, musí nejdřív do nemocnice pro klíče, pak do zakladatelky bytu a pak zase do nemocnice - pokud je to od sebe 20 a víc km? tak to už musí být velmi dobrá kamarádka

Tak nemusi k ni domu. Staci ty potreby nakoupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
7.5.23 22:04

A uplne zakladni potreby ti daji sestricky. Zeptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.5.23 22:09
@eviku-miluna píše:
Tak nemusi k ni domu. Staci ty potreby nakoupit :think:

no to jo, ale musí najít někoho ochotného nakoupit, ona je to docela ztráta času té pomáhající osob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
7.5.23 22:12
@stinga píše:
no to jo, ale musí najít někoho ochotného nakoupit, ona je to docela ztráta času té pomáhající osob

Teda já si nedovedu představit, nemít aspoň jednu takovou osobu. Jaká je ztráta času zabehnout někam do drogerie? :think: Navíc lidi většinou mají i doma nějaké základní potřeby navíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
7.5.23 22:16
@Kriss Tina píše:
Teda já si nedovedu představit, nemít aspoň jednu takovou osobu. Jaká je ztráta času zabehnout někam do drogerie? :think: Navíc lidi většinou mají i doma nějaké základní potřeby navíc :nevim:

Mně přijde, že zakladatelka nechce, aby někdo věděl, kde je. Tipuju psychiatrii. Do úterka jí něco erárního dají, pak to může řešit se sociální pracovnicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.5.23 22:17
@Kriss Tina píše:
Teda já si nedovedu představit, nemít aspoň jednu takovou osobu. Jaká je ztráta času zabehnout někam do drogerie? :think: Navíc lidi většinou mají i doma nějaké základní potřeby navíc :nevim:

no tak zakladatelka píše, že nikoho takového nemá - tak beru, že nemá,
a nejde jenom o základní potřeby, ale i o prádlo, dál v nemocnici potřebuje papuče a ručníky - a ano je to těžké pro někoho cizího všechno nakoupit, když nevíš, co preferuje, jaké má velikosti - pak otázka financí - co když zakladatelka nemá bankovnictví v mobilu, jak to zaplatí, jako kdyby měla rodinu, tak si s tím vším poradí, ale chtít to po cizích lidech úplně komfortní není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.5.23 22:19
@Kriss Tina píše:

no já třeba doma nemám náhradní ani kartáček na zuby a pastu, anebo prádlo pro holku velikosti 36, když sama mám 44 :nevim: náhradní papuče taky ne, ručníky by se našly - a hlavně kdo cizí se s ní bude ochoten podělit o své domácí zásoby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty