Náhlá hospitalizace a nikdo, kdo by mi mohl donést nějaké věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
7.5.23 22:20
@lucad77 píše:
Mně přijde, že zakladatelka nechce, aby někdo věděl, kde je. Tipuju psychiatrii. Do úterka jí něco erárního dají, pak to může řešit se sociální pracovnicí.

no to je pravda, asi nechce, aby kdokoli věděl, kde je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
7.5.23 22:27
@stinga píše:
no já třeba doma nemám náhradní ani kartáček na zuby a pastu, anebo prádlo pro holku velikosti 36, když sama mám 44 :nevim: náhradní papuče taky ne, ručníky by se našly - a hlavně kdo cizí se s ní bude ochoten podělit o své domácí zásoby?

Tak erarni pantofle muze dostat od sester. To stejny rucnik, kartacek. Horsi je to pradlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.5.23 22:31
@eviku-miluna píše:
Tak erarni pantofle muze dostat od sester. To stejny rucnik, kartacek. Horsi je to pradlo…

myslíš, že tam někde mají sklad pantoflí, kartáčků? ručníky určitě mají, ale ručník je ten nejmenší problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
7.5.23 22:35

U nas maji sestricky jednorazove pantofle erarni velikosti a kartacky na zuby maji taky. Prave pro takove pripady, jako je zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.5.23 22:38
@eviku-miluna píše:
U nas maji sestricky jednorazove pantofle erarni velikosti a kartacky na zuby maji taky. Prave pro takove pripady, jako je zakladatelka.

aha, tak to je fajn, to bych netušila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
7.5.23 22:43

@stinga a taky maji sitovany sexy kalhotky, ale na bezny noseni nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
7.5.23 22:57
@Anonymní píše:
Ocitla jsem se v blbé situaci. Nečekaně jsem skončila v nemocnici, mám u sebe jen tašku, kde mám telefon, nějaké peníze a doklady, a nemám nikoho, kdo by mi sem mohl donést nějaké věci - neřešte prosím, proč to tak je, prostě to teď tak mám.
Napadá vás nějaký způsob, jak se dostat k nějakým hygienickým potřebám, spodnímu prádlu atd. Pro začátek mi dají erární, ale budu tu prý minimálně 10 dní, tak nevím, co dál :,( Za všechny tipy budu moc vděčná.

Zkus napsat mesto. Verim, ze se tu nekdo najde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
7.5.23 23:01
@Kriss Tina píše:
Teda já si nedovedu představit, nemít aspoň jednu takovou osobu. Jaká je ztráta času zabehnout někam do drogerie? :think: Navíc lidi většinou mají i doma nějaké základní potřeby navíc :nevim:

Nemusi mit nikoho blizko.
Memu tatovi se stalo, ze byl na sluzebce a skoncil hospitalizovany. V tom meste neznal nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
7.5.23 23:09
@malákráličice píše:
Nemusi mit nikoho blizko.
Memu tatovi se stalo, ze byl na sluzebce a skoncil hospitalizovany. V tom meste neznal nikoho.

No, já tedy nevím, ale kdyby mi člen rodiny skončil takhle v nemocnici a něco akutně potřeboval, tak prostě vezmu auto a jedu :think: o tom, že by byla mimo ČR nic nepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
7.5.23 23:14

Zakladatelko, par nabidek mas, pokud je nekdo poblíž, tak klidne napiš SZ, jestli nechceš veřejně ;)
Ja bych klidně i nejakej ten kilak dojela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.5.23 23:22
@malákráličice píše:
Zkus napsat mesto. Verim, ze se tu nekdo najde. :hug:

Jenže tak se může profláknout, kde je. Když nechce, ať se ví, kde je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
7.5.23 23:43

@Kelsey jako anonym muze napsat mesto, nekdo se prihlasi a tomu se ozve do zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.5.23 23:47

Charita potravinová banka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
8.5.23 07:38
@Anna 1987 píše:
Charita potravinová banka

Proc potravinova banka? V nemocnicich neni jidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
8.5.23 08:19

Holka, tak už napis, kde jsi hospitalizována. Urcite se tady nekdo najde, kdo pomuze :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty