Náhlá hospitalizace a nikdo, kdo by mi mohl donést nějaké věci

Anonymní
7.5.23 19:34

Náhlá hospitalizace a nikdo, kdo by mi mohl donést nějaké věci

Ocitla jsem se v blbé situaci. Nečekaně jsem skončila v nemocnici, mám u sebe jen tašku, kde mám telefon, nějaké peníze a doklady, a nemám nikoho, kdo by mi sem mohl donést nějaké věci - neřešte prosím, proč to tak je, prostě to teď tak mám.
Napadá vás nějaký způsob, jak se dostat k nějakým hygienickým potřebám, spodnímu prádlu atd. Pro začátek mi dají erární, ale budu tu prý minimálně 10 dní, tak nevím, co dál :,( Za všechny tipy budu moc vděčná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36402
7.5.23 19:36
@Anonymní píše:
Ocitla jsem se v blbé situaci. Nečekaně jsem skončila v nemocnici, mám u sebe jen tašku, kde mám telefon, nějaké peníze a doklady, a nemám nikoho, kdo by mi sem mohl donést nějaké věci - neřešte prosím, proč to tak je, prostě to teď tak mám.
Napadá vás nějaký způsob, jak se dostat k nějakým hygienickým potřebám, spodnímu prádlu atd. Pro začátek mi dají erární, ale budu tu prý minimálně 10 dní, tak nevím, co dál :,( Za všechny tipy budu moc vděčná.

V nemocnici bude určitě nějaký obchod se základními věcmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.5.23 19:37

Pokud není možnost kolegyně z práce, sousedky… Tak jedině mě napadá objednat přes net a nechat dovézt do nemocnice. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
7.5.23 19:37
@Anonymní píše:

V nemocnici bývá obchod, kde lze základní hygiena, prádlo atd. koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.5.23 19:40
@Anonymní píše:

Jak je psáno, tak nějaký ten obchod. Tady dost lidí využívá službu rohlík. Tak možná i to by bylo řešení :nevim:. Ty nemáš žádné kolegyně, rodinu, kamarády, známé? Nikdo za tebou nepůjde? Že by mohl vzít, co potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
7.5.23 19:40

Nemají v nemocnici sociální pracovníky? Ti by se s touto situací mohli občas setkávat mít nějaké postupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
7.5.23 19:41
@Anonymní píše:

Ahoj, tohle se mi stalo několikrát, nevím, na jakém jsi oddělení, já takhle vždycky skončila na psychiatrii, bez věcí, ale naštěstí mi je většinou druhý den přinesla rodina.

Záleží, jestli můžeš někam jít. Jak píše @JancaS84 tak ve většině nemocnicí mají nějaký obchod, kde mají alespoň kartáček, pastu, sprcháč, vložky atd… Oblečení asi nemají všude, ale třeba v Motole byl i obchod, kde měli prádlo, noční košile, župany atd.

Držím palce, ať jsi brzy v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
7.5.23 19:53
@JancaS84 píše:
V nemocnici bude určitě nějaký obchod se základními věcmi.

Presne tak..drogerii urcite sezenes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7987
7.5.23 20:05
@JancaS84 píše:
V nemocnici bude určitě nějaký obchod se základními věcmi.

a některé nemocnice mají i boxy zásilkovny, nebo něčeho podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
7.5.23 20:14

To nemas v telefonu cislo na jednoho jedineho cloveka, co by ti nemohl prinest veci z domu?
Kamaradku, kolegyni…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
7.5.23 20:21

A v jake jsi nemocnici? Ruzne ted pracovne cestuji, tak bych ti mohla pomoci. Nahoda je blbec, treba jsi za rohem. Jinak zkus vyhledat nejblizsi charitu, mohou ti poslat dobrovolnika, ktery zaridi, co bude moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
7.5.23 20:28

Taky bych mohla vypomoct, kdybys chtela neco koupit a prinest, v Plzni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
7.5.23 20:33

To fakt nemáš jedinou kamarádku nebo příbuzného? Nicméně můžeš si něco objednat, nějaká drogerie by šla přivézt třeba kuryrem z rohlíku, košíku hned zítra :nevim: případně napis odkud jsi, třeba se najde tady nekdo, kdo by ti pomohl, možná i někdo z personálu by ti za úplatu něco donesl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.5.23 20:35

Kosik, rohlík, Facebook, emimino :lol: jestli jsi zrovna někde mimo dosah svých známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
7.5.23 20:37
@eviku-miluna píše:
To nemas v telefonu cislo na jednoho jedineho cloveka, co by ti nemohl prinest veci z domu?
Kamaradku, kolegyni…?

Mozna nechce kvuli svemu stavu ci mistu hospitalizace..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty