Operace nosu na ORL Nový Jičín

1
3.5.23 15:01

Operace nosu na ORL Nový Jičín

Ahoj, chci se zeptat, zda někdo byl na operaci nosu na ORL v Novém Jičíně…Jdu na operaci ze zdravotního hlediska, tak jsem ani neuvažovala nad nějakou specializovanou klinikou…Ale dostávám trochu strach(obavu)… Máte prosím někdo zkušenosti s tímto oddělením případně přímo se stejným zákrokem? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5837
3.5.23 15:23
@Nikol8874 píše:
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo byl na operaci nosu na ORL v Novém Jičíně…Jdu na operaci ze zdravotního hlediska, tak jsem ani neuvažovala nad nějakou specializovanou klinikou…Ale dostávám trochu strach(obavu)… Máte prosím někdo zkušenosti s tímto oddělením případně přímo se stejným zákrokem? děkuji

Na mě tam byli milí a příjemní a i zdravotně-profesionálně pohoda.
Byla jsem já na trhání krční mandle a syn na trhání nosní mandle. Za sebe spokojenost.

Jen teda mi vadilo - pokoj po více lidech, telka není, tak jsem byla věčně na pc a kukala se sluchátky na filmy. Večer sestry jen otevřou dveře a lidi si maj chodit pro léky na chodbu. Tak jednou jsem neslyšela a byla nepříjemná. To je ale maličkost.
Nejhorší je vysedět před přijetím, tu frontu na anesteziologii :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
3.5.23 16:12

Byla jsem tam na krční mandle. Z lékařského hlediska naprostá spokojenost a pečlivost :palec: ale jak se píše výše je to staré oddělení takže pokoje, záchody a sprchy společné… Na chodbě byla televize a lednice, knihy na půjčení… Za mě se teda jak pro léky tak i pro jídlo chodilo na chodbu. Léky mi nevadily pro ty jsem chodila velmi ráda kdykoliv řekli :lol: to jídlo mě štvalo :roll: ale to už možná zrušili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty