Náhlé odeznění těhotenských příznaků

Anonymní
4.4.23 21:19

Náhlé odeznění těhotenských příznaků

Ahoj holky, stalo se některé, že jí náhle odezněly těhotenské příznaky?
Méla bych být teprv cca 6tt, testy i vynechání menstruace, začala i nevolnost a únava. Do toho jsem teď onemocněla, rýma kašel a já si najednou všimla, že pár dní nemám žádné těhotenské příznaky, nejsem unavená, cítím se úplně normálně. Je mi 38 a o miminko se snažíme přes rok,.z toho jsem.1 otěhotněla mimoděložně a jednou spontální potrat. Co se týče těch příznaků, s mým prvnim chlapečkem mi bylo ukázkově zle celé těhotenství, špatně od žaludku a šílená únava. Proto je mi divné, že najednou jsou příznaky pryč a bojím se, jestli je to normální. 🥺
Stalo se některé, že náhle odezněly těhotenské příznaky a přesto bylo vše v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
4.4.23 21:30

Taky se mi to stalo, třeba byl 3 dny úplně klid, nebylo mi vůbec zle a já šílela, že je něco špatně, ale pak se mi příznaky zase vrátily a ještě horší. Držím pěsti, ať je vše v pořádku. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36068
4.4.23 21:58

Normální, příznaky přicházejí a odcházejí. O prosperitě těhotenství ti to nic neřekne. Špatné je až krvácení nebo silné křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
4.4.23 22:00

Dokud nekrvacis, nebo nemas jooo bolesti, tak nad tim nepremyslej :kytka: mne priznaky mizely a objevovaly se furt do 12tt. Pak byl uplnej klid :kytka: drzim palce a verim, ze miminko je v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
4.4.23 22:05

Já jsem neměla příznaky vůbec žádné. Ani ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
4.4.23 22:37

Je to tu stále dokola minimálně 1×tydne tenhle dotaz… Přítomnost či intenzita příznaků nemají absolutně žádný vypovídající charakter o prosperitě či neprosperite těhotenství. že příznaky jeden den jsou a pak zas nejsou je normální… :roll: tímhle pozorováním se se akorát stresujes a tím si skodis…prostě musíš čekat a doufat…Radim zaměstnat se…nějak…třeba teď malováním vajíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
5.4.23 14:43

Chápu, že jsi ve stresu, ale chce to klid a nemyslet si, že budeš mít těhotenství jako bylo to první. Každé těhotenství je jiný, teď ti může být dobre a už to vydrží, nebo se ti to taky vrátí a nebudeš schopná pozrit ani sklenici vody a pak budeš zase brečet, kdy už ti bude lip. Užívej těhotenství a neřeš kraviny, které stejně neovlivnis. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí