Nahota a dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
22.2.11 11:58
peta h píše:
Já vždycky zastávala názor, že je to přirozené a že naopak čím víc se rodiče budou před dítětem schovávat, tím víc to pro to dítě bude nepřirozené a i v pubertě to budou bouřlivěji prožívat. No prckovi je rok a jen se před ním objevím nahá, tak je jak posedlý a hned mě chce „mačkat čudliky“ (bradavky) a nebo pořád ukazuje na intimní partie, hrozně ho to zajímá a chtěl by to prozkoumávat:-). No takže teď se už před ním taky oblékám a on mi často i vyhrnuje tričko nebo stahuje kalhotky aby se podíval, tak nevím, snad ho to přejde:-)
:lol: :lol: to znám, malá když mě vidí nahou, tak má taky tendence se koukata zkoumat,ale co jsme dokojila, tak jí prsa nezajímají tak hodně jako dřív a pipina jí zajímá už spíš ta její, protože zjistila, že í má taky :lol:

jinak u nás nahota taky naprosto přirozená věc..nevidím v tom problém..

mě včera rozesmála malá když švagrovi ukazovala na nahé panence pipí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.2.11 12:07

My chodíme doma před dětmi nazí, nikomu to problémy nedělá, nikdo se nestydí. Koupeme se spolu. 3letá dcerka ví, jaký rozdíl je mezi maminčiných (holčičím) a tatínkovým (klučičím) tělem. Pokud vám to nedělá problémy, myslím, že na věku dítěte nezáleží. V pubertě se možná bude dcera před otcem stydět a naopak. Já si taky nepamatuji, že bych svého otce viděla nahého, ale mamku jo, ta před námi nahá chodila, byly jsme doma 4 ženské. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
22.2.11 12:09

Ahoj, taky se doma nezahalujeme před kluky.Nemám s tím problém,ale nevím do kdy to půjde.Zatím nejsou s tím nějaké problémy.Chodí za mnou do koupelny a za manželem taky.Starší se mně už zeptal kde mám „pindíka“ :lol: , tak jsme mu vysvětlili , že holčičky tam mají něco jiného.
Před mamkou se nestydím do dnes,před taťkou si zavřu dveře,pokud se svlékám celá.Jinak ve spodním prádle mi nevadí, když mně vidí a to samé i u bráchy.
Ale pamatuji si jak jsem jednou přišla domů ze školy a taťka se koupal.Tím jak mu tekla voda neslyšel, že odemykám a myslel si , že je doma sám.Ve chvíli kdy vyšel z koupelny , já šla na WC,střetli jsme se na úzké chodbě.Bylo to pro mně nepříjemné, ale víc si myslím, že překvapený byl taťka, jelikož tam stál jak ho stvořili. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nehledě na to , že si u toho zpíval a když mně uviděl nejen , že se lekl, ale nevěděl co v ten moment dělat.Ještě dnes se tomu smějeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.2.11 12:11

Taky na tom nevidím nic špatnýho,pro mě je nahota přirozená :-D Jako dítě jsem se občas koupala s mamkou,ta se před náma i převlíkala,tátu jsem nahýho teda neviděla,chodil doma v trenkách.Až budeme mít s přítelem děti,tak to určitě budeme řešit,protože on je docela puritán,stydí se chodit nahej i před psem,že je to prej úchylný :think: Já chodím po bytě nahá docela často-když jdu třeba do vany,převlíkám se atd.a přítel mě usměrnuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.2.11 12:23
mahdalka píše:
Taky na tom nevidím nic špatnýho,pro mě je nahota přirozená :-D Jako dítě jsem se občas koupala s mamkou,ta se před náma i převlíkala,tátu jsem nahýho teda neviděla,chodil doma v trenkách.Až budeme mít s přítelem děti,tak to určitě budeme řešit,protože on je docela puritán,stydí se chodit nahej i před psem,že je to prej úchylný :think: Já chodím po bytě nahá docela často-když jdu třeba do vany,převlíkám se atd.a přítel mě usměrnuje :nevim:

Stydí se před psem :lol: :lol: :lol: promiň,přijde mi to vtipný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.2.11 12:23

Taky to neresime. Mensi dite to vnima, az kdyz se to resi ;) My se budem chovat porad stejne, az deti dorostou do veku, kdy se budou samy stydet, tak se podle toho zaridi. Kluk s tim nema vubec problem, v lete jsme byli pod stanem u nuda plaze a byla jsem jen rada, protoze u kamosky, kde deti nahotu rodicu neznaji, by s tim meli problem, jejich mala se stydi prevliknout i na telocvik (stejne stara jako muj nejstarsi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.2.11 12:34
peta h píše: … No prckovi je rok a jen se před ním objevím nahá, tak je jak posedlý a hned mě chce „mačkat čudliky“ (bradavky) a nebo pořád ukazuje na intimní partie, hrozně ho to zajímá a chtěl by to prozkoumávat:-)…

To mám s malým podobně. Když se převlíkám a on mě u toho vidí, tak hlásí: „Co to je?“ a ukazuje mi na prsa. Tak mu říkám, že prsa a bradavky. :lol: Chce si šáhnout, tak ho nechám. :oops: Říkám si, že v tomto věku některé maminy ještě kojí, takže se jich děti na těchto partiích normálně dotýkají… :nevim:

Manžel se s malým koupe a jednou jsem dělala fotky, jak tam řádí (foukají pěnové bubliny po celé koupelně). Na jedné fotce malej sedí manželovi v té vaně na klíně. Když jsem si to prohlížela, tak mi blesklo hlavou, že tahle fotka „uniknout“, tak nás zavřou… :roll: (no v Americe určitě).

Trochu se to ve mně pere: nahota je určitě přirozená, ale raději to nefotit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.2.11 12:54

Nahotu není potřeba schovávat. Jen je potřeba vysvětlit, že není dobré se obnažovat na veřejnosti (pokud to teda není na nudapláži) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.2.11 12:54
verenika píše:
mahdalka píše:
Taky na tom nevidím nic špatnýho,pro mě je nahota přirozená :-D Jako dítě jsem se občas koupala s mamkou,ta se před náma i převlíkala,tátu jsem nahýho teda neviděla,chodil doma v trenkách.Až budeme mít s přítelem děti,tak to určitě budeme řešit,protože on je docela puritán,stydí se chodit nahej i před psem,že je to prej úchylný :think: Já chodím po bytě nahá docela často-když jdu třeba do vany,převlíkám se atd.a přítel mě usměrnuje :nevim:
Stydí se před psem :lol: :lol: :lol: promiň,přijde mi to vtipný :wink:

Mě spíš zvláštní :nevim: Mě to nikdy ani nenapadlo.I kdyby mě pes viděl nahou,jako že viděl a ještě uvidí,tak co jako?Co je na tom úchylnýho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
22.2.11 13:01
mahdalka píše:
verenika píše:
mahdalka píše:
Stydí se před psem :lol: :lol: :lol: promiň,přijde mi to vtipný :wink:
Mě spíš zvláštní :nevim: Mě to nikdy ani nenapadlo.I kdyby mě pes viděl nahou,jako že viděl a ještě uvidí,tak co jako?Co je na tom úchylnýho? :nevim:

No já si myslím, že ten pán měl zkrátka o své mužství strach :mrgreen: , pokud byl pesan velký, tak ho docela chápu… Ženské přirození je „schované“ mezi nohami, ale to mužské je všem na „obdiv“ a takový pes může být velmi pohotový… /tím nemyslím, že by ho nutně musel přímo kousnout :lol: /

Jinak já vyrůtala bez táty, brácha se přede mnou styděl, a můžu říct, že mi v prvních milostných vztazích přišlo pánské „přirození“ velmi nepřirozené a divné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
22.2.11 13:21

Já se s Járou (5let) koupu, sprchuju normál, převlíkám se před ním taky… přeci ho nebudu vyhazovat šak je to lidský :). Akurát teda třeba ve vaně se nerozcapuju že. tatínka vidí nahého málokdy bo není příležitost :D ale taky to není problém.Doma jsme bylijen s mamkou a nahota nebyl problém, ještě když k nám přišel „strejda“ tak na nás dohlížel když bylamáma v práci, takže nás nahý viděl taky a normálně jsme ho potkávali ve spoďárách :).
Já až o něo později jsem se začla jaksi zahalovat, schovávat i před mámou (ono taky její nejapné komenty k oholení … :roll: )

• Citovat
  • Upravit
8911
22.2.11 13:45
Mahora píše: …a můžu říct, že mi v prvních milostných vztazích přišlo pánské „přirození“ velmi nepřirozené a divné… :nevim:

To jsem ráda, že jsem takhle „divná/postižená“ nebyla sama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.2.11 13:51

Právě že to je malej pes,i s vyskočením by měl problém :mrgreen: Já se před synovcema taky občas převlíkám,rozhodně se před nima neschovávám a to jim je 5 a 9 let.Jen se k nim teda otočím zádama :-D Přítel to nerad vidí,myslím že s tím má problém,u nich byla nahota tabu a asi tak bude chtít vychovávat i děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.2.11 13:55

Tak my se nevystavujem, ani neschováváme, dotazy zodpovíme :lol:
Taky se s malou občas koupeme, když se jdu převlíknout a je tam, tak ji nevyhazuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
22.2.11 14:03

Já v tom teda nevidím nic špatného.Je to vaše ditě.Nahota je zcela normální věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí