Nahota a dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
752
22.2.11 14:22

dam přiklad když jsme byli mali se sestřenkou tak u nich byla nahota tabu u nas ne takže když sestřenka přijela na navštěvu byli ji tři roky a muj otec ji otevřel jen v ručniku bo šel zrovna z vany a ten ručnik ještě k tomu spadl tak tak sestřenka začala křičet pomoc pomoc strejda ma mezi nohoma strašidlo.¨

takže až budeme mit děti tak to řešit nebudu možna potom v pubertě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.2.11 14:30
Marsi86 píše:
dam přiklad když jsme byli mali se sestřenkou tak u nich byla nahota tabu u nas ne takže když sestřenka přijela na navštěvu byli ji tři roky a muj otec ji otevřel jen v ručniku bo šel zrovna z vany a ten ručnik ještě k tomu spadl tak tak sestřenka začala křičet pomoc pomoc strejda ma mezi nohoma strašidlo.¨takže až budeme mit děti tak to řešit nebudu možna potom v pubertě

Přesně! Já spatřila na okamžik taťku až v 8mi letech a bylo to pro mě strašné a začala jsem se ho bát! Od té doby jsem ho už nahého neviděla. A první sexuální zkušenost byla taky pro mě „divná“, neměla jsem vůbec představu jak „TO“ vlastně funguje :roll:

• Citovat
  • Upravit
12978
22.2.11 14:33

Já se nijak neskrývám, manžel spíše ano, před maldší ještě ne - klidně komentuje své tělo pokud je v koupelně zvědavá :mrgreen:
Jinak ale situaci, kdy bych kráčela po bytě nahá si nějak nedovedu představit.
Když jde o hygienu, svlékám se i oblékám v koupelně ( né že bych se styděla, prostě je to praktické) a když jdu ven, tak se převléknu v ložnici, páč tam to oblečení je, že..Nemám prostě důvod chodit po bytě nahá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.2.11 18:33

my z toho nedelame zadnou vedu: normalne se pred detmi prevliknu, nebo si s nimi povidam, kdyz se sprchuju a podobne (manzel taky). Na druhou stranu naha se po baraku moc nepromenaduju protoze by mi byla zima a spim v pyzamu. Kdybych mla syna v puberte, tak bych o tom premyslela, ale zatim to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
22.2.11 18:59

tak my se neschováváme a ani schovávat nebudeme, ale nebudeme ani nijak nazí promenádovat po bytě nebo nazí spát. Nejak na to nejsme. Převlíkáme se bud v šatně nebo v koupelně, ale dveře zavřené nejsou.

jinak moje máma nikdy s nahotou ofrky nedělala, ale mě to bylo dost nepříjemné, například když jsem s ní byla jako pubertacka na dovolené a ona chtěla spát nahá když jsme měli spolecnou velkou postel na apartmánu, nebo jsem ji kolikrát viděla že chodí třeba v nocní kosili bez kalhotek a sem tam, něco sebrala na zemi aniž by si uvědomila že na mě vysrkuje holej zadek.

Tím jen chci říct, že jsem nikdy neměla odvahu ji něco říct, protože by se k smrti urazila, raději jsem se odstěhovala z baráku co nejdřív. Takže pokud vám vaše děti třeba neřeknou že jim to vadí neznamená to automaticky že je jim to milé…

• Citovat
  • Upravit
andela
23.2.11 10:12
merett píše:
tak my se neschováváme a ani schovávat nebudeme, ale nebudeme ani nijak nazí promenádovat po bytě nebo nazí spát. Nejak na to nejsme. Převlíkáme se bud v šatně nebo v koupelně, ale dveře zavřené nejsou.

jinak moje máma nikdy s nahotou ofrky nedělala, ale mě to bylo dost nepříjemné, například když jsem s ní byla jako pubertacka na dovolené a ona chtěla spát nahá když jsme měli spolecnou velkou postel na apartmánu, nebo jsem ji kolikrát viděla že chodí třeba v nocní kosili bez kalhotek a sem tam, něco sebrala na zemi aniž by si uvědomila že na mě vysrkuje holej zadek.

Tím jen chci říct, že jsem nikdy neměla odvahu ji něco říct, protože by se k smrti urazila, raději jsem se odstěhovala z baráku co nejdřív. Takže pokud vám vaše děti třeba neřeknou že jim to vadí neznamená to automaticky že je jim to milé…

taky se neproducíruju nahá po bytě. Ale tak slíkám se v koupelně a jdu do sprchy tak malej kolikrát přiběhne, oblíkám se v ložnici a mladej taky asistuje. Ale nějak se před ním nerozcapuju a nevystavuju, prostě přiměřná nahota. :wink:

mmch taky pod noční košili nenosím kalhotky … :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí