Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky!
Rada bych poprosila o radu, mám synka 3 měsíce starého. A doktor nám na moučnivku předepsal genciálku, ale já už s ním nemám trpělivost! Vše je fialové. Dnes jsem i zaspinila manželovi košili
Nemáte zkušenost s něčím místo té genciálky? DEKUJI! ![]()
Infecto soor mundgel. ale seženeš ho jen v lékárně v rakousku nebo německu. Jinak ještě pohledej ve starších diskusích, doporučovaly se tam i přípravky, které jsou k sehnání u nás. ale tohle je nejlepší… jinak naše doktorka třeba genciánku nedoporučuje vůbec používat. ale je to klasicky co doktor, to názor…
@Adriana.21 píše:
Ahoj maminky!
Rada bych poprosila o radu, mám synka 3 měsíce starého. A doktor nám na moučnivku předepsal genciálku, ale já už s ním nemám trpělivost! Vše je fialové. Dnes jsem i zaspinila manželovi košiliNemáte zkušenost s něčím místo té genciálky? DEKUJI!
[/citace
]Také jsme jí měli a mudr nám dal recept na nějaký fujtajbl(zaboha si nemohu vzpomenout jak se to jmenovalo moc se omlouvám )ale šla jsem s tím receptem do lékárny a tam mi to namíchali, po protřepání to vypadalo jako mléko, musela jsme to skladovat v lednici a zabralo to zachvilku. Zaskoč ještě k mudr. určitě bude vědět podle popisu jak se to jmenuje, nebo se zeptej v lékárně. Tak at' je malému lépe![]()
@Komediantka 1 myslím, že je to něco jako „nizoral“. my to měli taky od doktorky. na to jsem zapomněla. já teda měla tabletky, které jsem rozdrtila, smíchala s převařenou vodou a jeden den uchovávala v lednici a pak si udělala další… zabralo to strašně rychle.
@Komediantka 1 píše:@Adriana.21 píše:Také jsme jí měli a mudr nám dal recept na nějaký fujtajbl(zaboha si nemohu vzpomenout jak se to jmenovalo moc se omlouvám )ale šla jsem s tím receptem do lékárny a tam mi to namíchali, po protřepání to vypadalo jako mléko, musela jsme to skladovat v lednici a zabralo to zachvilku. Zaskoč ještě k mudr. určitě bude vědět podle popisu jak se to jmenuje, nebo se zeptej v lékárně. Tak at' je malému lépe
Ahoj maminky!
Rada bych poprosila o radu, mám synka 3 měsíce starého. A doktor nám na moučnivku předepsal genciálku, ale já už s ním nemám trpělivost! Vše je fialové. Dnes jsem i zaspinila manželovi košiliNemáte zkušenost s něčím místo té genciálky? DEKUJI!
![]()
To bily mi tez dali v lekarne, synovi bylo dva mesice. Ale nam to teda nezabralo vubec a jeste rada jsem pak bezela pro gencianu, ktera fungovala
@nozu píše:
@Komediantka 1 myslím, že je to něco jako „nizoral“. my to měli taky od doktorky. na to jsem zapomněla. já teda měla tabletky, které jsem rozdrtila, smíchala s převařenou vodou a jeden den uchovávala v lednici a pak si udělala další… zabralo to strašně rychle.
Poslala sem chlapa do Německa pro Mundgel a za 3dny byl svatý klid. Stačí vyjet do první lékárny za hranicema a nebyl problém. Prodávaj ho i ženský na MMB.