Poradna duly
Jana Čurdová
Holky máte některá umělé nehty? Už asi 4 roky nosím umělé nehty, kvůli tomu, že se mi strašně lámaly a nějak si už život bez nich neumím představit. Jen by mě zajímalo, jaký názor na ně mají v porodnici… nosím je krátké a jen bílou francii. Kdybych je sundala, tak si asi ani neumyju hlavu. Jo a co piercingy? Pupek chápu, že ho musím vyndat, ale co třeba náušnice v uších, nebo v nose? Vím že se to hodně lidem nelíbí, ale je to můj styl, a nosím jen decentní šperky, kterých si většina lidí ani nevšimne. Tak mám dilema… co mi na to v nemocnici řeknou a jak se na mě budou sestřičky tvářit… potetovaná a propíchaná mamina
Máte zkušenost?
@Deninina tetování nevadí, piercing v dnešní době taky ne, jen v tom pupíky to je nutný dát pryč včas, sestra musela kolem 5. měsíce sundat a tvar tetování co měla na bříšku nebyl v 9. měsíci fakt poznat
Pokud máš umělé nehty na krátko a do hladka zapilované, abys mimču neublížila tak taky ok.
@HankaHK Tak to jsem ráda
tetování, je v klidu, dá se schovat… jen ten piers v tom nose a ve rtu no… mam miniaturní kuličky tak snad nikoho nepohorším ![]()
@Deninina taky si myslím, že to je každého věc. Já mám v pupíku a při prvním těhu jsem hjo vyndala, jak se začalo břicho zvětšovat a já s ním zatrhávala a tak. Dírka mi nezarostla, takže teď ho mám zpátky, ale brzo půjde zase ven. A s nehtama si taky myslím, že jestli jsou krátké, tak to zrovna v porodnici řešit nemusí. Mám kamarádku a ta nosí umělé a dost dlouhé a nic na tom neměnila ani když měla mimi, prostě jak jsi na to zvaklá, tak s něma děláš všechno normálně. I když věřím, že se může v porodnici vyskytnout nějaká staromilní sestra, co bude házet divné obličeje, ale to 4 dny vydržíš a pak co ti do ní ![]()
Ahoj,
máte někdo také ukrutné bolesti zad? Já dneska sotva chodím. Když ohnu hlavu, tak mě v kříži střílelo o stošest. Jsem v 15. týdnu a nevím, jestli na bolesti zad není moc brzy.
@klarucha Ahoj, jsem 14+4 a záda mě bolí, jen když dlouho sedím. A nepřeležela sis to? Já bych zkusila sprchu a nechala prohřát ![]()
@Deninina - Ani nevím, nic nedělám tak to mám asi z toho.
Sprchu mám za sebou. V noci lepší a teď ráno zase trpím. Snad to teda přejde. Bude to z toho sezení tady u emimina ![]()
A co třeba nějakej skřiplej nerv a nebo malo vapniku? mě teda bolí furt kolena, ale já moc mlečným vyrobkům nedám…A co jinak holky jak se daři? @Deninina nebyla si dnes na kontrole?
@milinkaa - Bolest už přešla. Zatím mám naštěstí pokoj… Asi to je z toho, jak rostu ![]()
@klarucha já mám bolesti když nic nedělám takže jsem pořád v pohybu a nic nebolí. Když jsem u našich na víkend tak mě bolí záda jelikož sedím občas něco udělám, ale doma je to o něčem jiném ![]()
Zítra jedu na kontrolu tak snad je všechno v pořádku budou mi brát krev a povezu jí do laboratoře ![]()
@marggitka - Ještě, že mám pejska. Ten mě donutí jít na dlouhou procházku ven. Jinak taky jen ležím a sedím. Takže ty záda mě mají z čeho bolet.
V kolikátém týdnu jsi? Určitě Ti výsledky dopadnou dobře. Dej vedět
Já jsem si koupila AngelSounds, tak poslouchám srdíčko. Alespoň mezi další kontrolou vím, že bije, že je snad taky všechno v pořádku. Já jdu na krev 25.2.
a kontrolu až 7. března. Jde se mnou poprvé manžel, tak nám sdělí Dr. pohlaví. Už se nemůžu dočkat. ![]()
@milinkaa Jojo už jsem doma, tak kontrola dopadla dobře, takže zase za měsíc
Už máme zase s přítelem povolené postelové mazlení, takže počítám, že dnes o mě bude pěkně pečovat abych v 8 zase neusla
![]()
Holky už máte nějakou výbavičku? Moje mamka se už zbláznila a vykupuje obchody
Kupuje v modré barvě, tak snad se pan doktor nespletl s tím klukem, jinak budeme mít Elišku v klučičím ![]()
@Deninina - No tak to je dobře, že kontrola dopadla dobře
To bude mít přítel dneska radost. Myslím si, že si dá velký pozor aby jsi neusnula ![]()
@klarucha myslím ve 14 tt nějak to nesleduji ty dny k tomu. ![]()
uvidíme co to bude, ale nic nekupuji když kluk tak podědí po starším musím to sundat z půdy potom a třídit.
A jestli holčička tak oblečení nové v příslušné barvě ![]()
Kočárek máme, monitor dechu, odsávačky, vaničku no výbavu máme nic jsem nedávala pryč.
My máme také psa předchvilkou jsem přišla z procházky, ale když jedem k našim tak ty bydlí v paneláku a my v baráku takže rozdíl ![]()