Najednou spí

9079
8.6.11 11:43

najednou spí

Ahoj holky
Malé je osm měsíců. Vždy spala tak 3× denně po půl hodině. A teď již třetí den prospí skoro celý den. Vstává v půl 8. Další spánek je od 10hod skoro do 12, od 13 do 14 hod., od 16- 17,30.
Celou noc mi taky krásně spí. Chodí ve 20hod a vstává o půl 8. K ránu se jednou vzbudí na jídlo a spí až do těch půl osmé. Teplotu nemá, průjem taky. Teď se jí vyklubal nahoře jeden zub a dole další. Nebo, že by byla unavená z toho tepla :nevim: ?

Příspěvek upraven 08.06.11 v 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
8.6.11 11:48

ahoj taky mam doma 8mi a kousek mesicniho klucinu a ted taky naky chrni, vcera napriklad vstaval v 7:00 v 8:00 sel zase spat a vstaval ve 12:30, pak odpoledne zase tak na dve hodky zchrupnul a dnes rano si vzal v 7mlicko a spal dal, vstaval az v 10:30 a ted uz zase chrupka. nevim cim to je :nevim: pritom nam ani zadny zuby nerostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
8.6.11 11:50

Mě napadlo jedině to teplo. Když začali ty tepla, tak mi v noci nechtěla vůbec spát a jak se teď v noci drobek ochladilo, tak spí krásně celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
8.6.11 11:50

Mě napadlo jedině to teplo. Když začali ty tepla, tak mi v noci nechtěla vůbec spát a jak se teď v noci drobek ochladilo, tak spí krásně celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
8.6.11 11:54

ja mam doma 4,5 mes. holcicku a je tedka taky nezvykle spava. Vstava v 9,30, chvilku si pohraje a v 10,30 to zase zalomi. Myslim si, ze je to z toho tepla. Kdyz jsem byla u doktorky, tak se me ptala, jestli mala neni apaticka. No, apaticka neni, ale spava je. Chce to asi vic pit, zkratim interval kojeni a nacpu ji tam radeji jeste jedno a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
8.6.11 11:54

jééé, pošlete mi taky takovéhle dítě ;-) :mrgreen: asi to bude únava z tepla a dohání spánkový deficit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
8.6.11 11:57

Já bych taky chtěla :--)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.6.11 11:58

tak se omlouvám, ted mi nespi, myslela jsem ze jo, protoze je v pokojiku desny ticho a on si serval borduru ze zdi :cert: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
8.6.11 12:06

Já se taky hlásím do řady, taky chci mít doma takovýho spáče!!! Je to můj tajný sen. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
8.6.11 13:04

Ahojky mám 9 měsíční mimčo a před měsícem mi cca 14dní taky takhle spinkala :andel: a pak jí chytli zuby :-? no a ted zase mi přez den nespí skoro vůbec jen asi cca 2hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
8.6.11 13:33

Ahoj,me nedavno chodila mala spat jen jednou a to ve12 ,no a ted chodi dvakrat a spi treba 2apul hodky v kuse ,ale to fakt zalezi jakkdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
8.6.11 13:33

Urcite to je tim teplem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.6.11 14:03

Tiše závidím :mrgreen: , to bych taky chtěla. Buď ráda, že spí, důležité je že spí i v noci, kdyby nespala a doháněla to přes den, to by byl důvod k panice. Horko a zoubky dělají určitě své. :wink: Moje 10měsíční dcerka spí hodinu kolem poledne, ráno vstává v 7 a chodí spát kolem 7. večer. A dělá to tak už asi měsíc až dva. Nespavka byla a je i moje první holčička. Přes den si neodpočinu, nic nestihnu, protože mě holky nenechají. :cry: Ale tak co nadělám, hlavně že jsou zdravé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
8.6.11 16:03

Mám taky 8mi měsíční holčičku a o spánku si můžu nechat zdát :cry: Večer jde spát ve 20:00,během noci se probudí tak 4krát a vstává v 5:30!Pak jde spát v 8 na půl hodiny a odpoledne kolem 15hodiny taky půl hodiny.Jsem z toho vyřízená,přes den nic neudělám,v noci se nevyspim a je ze mě zombie.Takže tiše závidim,užívej si spánku a odpočatosti a držim palce,ať jí to vydrží dlouho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
11.1.21 11:14

Zdravím. Mám 7 měsíční holčičku. Přes den byla vzhůru ty dvě hoďky a pak šla spinkat. Sice usíná v kočárku s houpáním, ale co nadělám. Hlavně že nějak usne. Od včera hrůza. Před spaním řev, ale zívá, žmoulá si oči, ale prostě řve. Je vzhůru hodinu. Začne být protivná a zase řev než usne. Takhle se to opakuje od včera poledne do dneška. Musím zaklepat, v noci tedy spinká. V diskuzi to tu všichni odůvodňovali horkem. Ale to teď není. Můžou tohle třeba dělat i zoubky? Zda se mi že horní dásně má nateklé. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí