Najetí na vysoký obrubník v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
18.6.25 07:30
@j.a.n.i1 píše: Více

A ja nekde rikam, ze mohla?
Jen si nemyslim, ze je nutne tu zakladatelce až sprostě nadávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80245
18.6.25 07:30

Nezlob se, ale jsi 18. týden, to pomalu ještě není těhotenství vidět. Co by se mohlo stát? Když jste neprorazili kolo, tak to nebylo nic strašného. Vážně mi přijde, že se tu soutěži o to, kdo vymyslí větší blbost. V osmém měsíci jsem ujela na sněhu a flakla sebou na zem, a dítě přežilo. Bolelo mě celé tělo a modřínu jsem měla měsíc. Přestaň se tak sledovat, bude to pro tebe i dítě jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.25 07:36
@j.a.n.i1 píše: Více

Chápu, ale pro mě tohle není soutěž. Pro mě je to realita vyděšené těhotné, která prošla ztrátami, nese si trauma a chce, aby to tentokrát konečně dobře dopadlo. Pokud ti to přijde jako blbost, můžeš to téma prostě přeskočit. Nečekám žádný soucit, jen slušnost. Racionálně si uvědomuju, že pro většinu lidí bude moje obava směšná. Ale úzkost se bohužel racionalitou úplně neřídí. To je celé, co bych k tomu ještě chtěla říct. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.25 07:38
@inkakřivák píše: Více

Co by se mohlo stát…nevím. Nejsem doktor. Mimochodem já už mám v tom 18tt docela velké břicho. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33632
18.6.25 07:51
@Cenarius píše: Více

To se mi podařilo loni. Uhybala jsem prři odbočování kamionu, který se na mě zleva tlačil ve vedlejším pruhu. Proražené kolo a zničeny ráfek. Pecka to celkem byla, lekla jsem se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
18.6.25 07:53

My v 20tt jeli do výšky přes 3000mnm, lanovka taky nejela plynule a vedle mi teď spí mimino. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36157
18.6.25 08:09
@adresa píše: Více

Mě se podařily obě kola na pravé straně. Taky jsem uhýbala autu a zrovna tam byl roh obrubniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
18.6.25 08:34
@inkakřivák píše: Více

Ono je pak super mít dalši turbo dítko v dalším těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
18.6.25 08:36
@Anonymní píše: Více

V 18tt :think: … počkej si na takovl 39tt, to je teprve “pupek”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80245
18.6.25 08:53
@Pidulka1991 píše: Více
Že jo, když ti dítě skočí na klín s rozběhem. To je teprve rána. A taky to dítě přežilo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
18.6.25 09:19

Tak se zeptala.
Ano může to pro někoho být komická otázka. Ale prostě v těhotenství se holt někdy mozek zatemní tím přehnaným strachem.
Tak buď neodpovídám a nebo neurazim zakladatelku.
Jinak zakladatelko buď v klidu. Nic se miminku nestalo.
Spíš utrpělo auto. To ber s nadsázkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.25 09:43
@Pidulka1991 píše: Více

Jo, to se fakt „těším“, protože už teď mám bříško, že už to, že jsem těhotná, nezakryju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.25 09:43
@Ťarbík01 píše: Více

Děkuju. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.25 10:34

Nechápu tu místní potřebu některých neustále každou shazovat. Copak se k sobě nejde chovat slušně? :roll:
Dotaz navíc vůbec není hloupý, při nárazu může v některých případech dojít k předčasnému odlučování placenty. Pokud máš, zakladatelko, za sebou už nějaké potraty a máš obavy o miminko, což naprosto chápu, klidně bych si pro klid duše došla na gyndu. S největší pravděpodobností to nic nebude, tebe to uklidní a nebudeš se tím dalších x dnů trápit :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.25 10:46
@Anonymní píše: Více

Děkuju. Hele teď se cítím v pohodě, tak jsem to hodila za hlavu. Na prohlídku jdu za týden. Věřím, že to bude ok. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky