Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Velmi intimní téma.
A klíčíš nějaké kytky k dalšímu růstu, k jídlu… nebo něco úplně jiného?
Intimní?!
myslela jsem nakličování semínek,luštěnin atd ke konzumaxi. Co je na tom intimního nevim ![]()
Treba by anonymni uzivatelky zjistily, ze zakladatelka klici spatne a byla by ostuda. ![]()
Rodice doma vzdy klicili v nerezovem cedniku polozenem do hlubokeho talire. X krat za den jsem menila vodu. Ja mam vyhlidnute nadoby na Kitchenete, ale porad odkladam nakup, vadi mi, jak semena pri kliceni smrdi a nemam je kam presunout.
@tulipán píše:
Treba by anonymni uzivatelky zjistily, ze zakladatelka klici spatne a byla by ostuda.Rodice doma vzdy klicili v nerezovem cedniku polozenem do hlubokeho talire. X krat za den jsem menila vodu. Ja mam vyhlidnute nadoby na Kitchenete, ale porad odkladam nakup, vadi mi, jak semena pri kliceni smrdi a nemam je kam presunout.
pokud klíčíš v klíčidle -sklenici a často a správně proplachuješ-tak to vůbec nesmrdí.
@Sofierules píše:
pokud klíčíš v klíčidle -sklenici a často a správně proplachuješ-tak to vůbec nesmrdí.
Me vadi aroma novych rostlin. U nas to jelo stale, asi mam averzi.
![]()
No to jsem zalozila ja a asi jsem omylem zadala anonym,nebyl to umysl,uz ob jeden prispevek jsem normalne se jmenem. ![]()
Klíčíte doma?! Prosim rady a postrehy.