Náklon autosedačky Cybex 0-18 kg

155
18.2.23 22:18

Náklon autosedačky Cybex 0-18 kg

Ahoj všem,
potřebuji poradit, Google mi nepomohl… Máme v autě pokračovací sedačku Cybex Sirona M2 i-size, kterou je možné naklopit do několika poloh. Do teď ji máme v poloze, při které je dítě co nejvíce vleže, v klubíčku. Kdy je čas na to, začít sedačku narovnávat více do sedu? Jaký věk, nebo váha/výška jsou pro to rozhodující? Sedačka je daná protisměrně, to měnit nebudeme.
Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7566
18.2.23 22:27

Dítě už sedí samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.2.23 22:38

Ano, už dávno, je starší osmnácti měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
18.2.23 22:40
@Payiinka píše:
Ano, už dávno, je starší 18. měsíců

tak to už může být ve vyšší pozici ať vidí ven… na ležmo bych dala pro nesedící mimina… a jinak na sezení… případně jak usne položila na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
18.2.23 22:41

Taky máme Sironu a vlastně ani nevím, jestli už jsem ji nějak extra polohovala, dítěti jsou čtyři :mrgreen: Dokud je tam spokojené, tak jsem s tím nehýbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.2.23 22:47

Asi to tedy zkusím a uvidím, jak to bude vypadat :D hledala jsem o tom nějaké informace od Cybexu, ale nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3253
18.2.23 22:48

Máme nakonec jinou sedačku, ale i tuto jsme ohlíželi a moc rozdíl oproti naší tam nebyl. Ale první dítě jsem vozila do tří let v protisměru v poloze nejvíc v leže, protože jen takto si vůbec nestěžovalo na nožky, pohodlně si je opřelo o protější sedačku, v poloze v sedě/na rovno se mu tam nožky nevešly a muselo by být v tureckém sedě - což mi nepřijde bezpečné a zvláště v zimě a deštivém počasí ani praktické (by bylo od těch bot celé špinavé). Druhému dítěti budou brzy tři a stále preferuje polohu co nejvíc do lehu a ještě tak budu určitě půl roku až rok (dokud se vejde) jezdit. Za mě pokud je dítě spokojené, neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
18.2.23 22:50
@Payiinka píše:
Asi to tedy zkusím a uvidím, jak to bude vypadat :D hledala jsem o tom nějaké informace od Cybexu, ale nenašla…

na druhou stranu pokud dítě neprotestuje a jezdí v pohodě tak bych to nechala klidně v lehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.2.23 23:27

Dobře. Děkuji za vaše zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie