Nákup v e-shopu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
12.9.13 13:27
@Janča7 píše:
No pokud by si nekoupili jen jednu věc, ale udělali větsí objednávku, tak i s poštovným bych se tam mohla vlézt. To víš, že někde je třeba tak super akce, že se pod ní nedostanu, ale to jsou ty konkurenční boje. Ale přece kdybych měla jet pro prášek do jednoho obchodu, pro šampon do jinýho atd., tak bych projela benzínu mnohem víc než zaplatím na poštovným ne?

jenže my jezdíme jednou týdně na velký nákup (nebo si ho dělám přes etesco) a tam vždycky mrknu co je v akci a to koupím do zásoby. prášek když je v akci tak beru 2-3 pleny máme taky vždycky do zásoby, tablety do myčky, u šamponu a mýdla je mi celkem jedno co je to za značku tak beru tu co je akční. všechno mám doma v zásobě. a pokud nějaká věc dojde urgentně stejně jí přes eshop nebudu objednávat, protože brát jeden jar, šampon, toaleťák, pytle na odpad nemá cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
12.9.13 14:39

Já jsem třeba koupila minulý týden v Makru Nivea Šampony a kondicionéry + nějaké sprcháče ( miluju sprcháče od Nivei ) po 40kč za kus i s daní… Takže tak… Většinou kupuji v Německu za ještě trochu lepší cenu, ale i toto je super. Pak v Makru kupuji Radox a když je v akci tak 35 kč i s daní… Na to ty se prostě nemůžeš dostat. Takže bych tento nápad pustila z hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.9.13 17:39

Já osobně bych neupouštěla od myšlenky založit eshop, ale na něco skutečně originálního, ne tak běžného, jako je drogerie. Chce to něco vymyslet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.9.13 18:39

Jenze co vymyslet. Eshopu s drogerkou, bazarky, detske oblece atd je ted mraky. Podle me, ale rikam za sebe, neni nejvhodnejsi doba na tento druh podnikani. A kdyz uz, chce to super zamerenou reklamu, tim padem nemaly kapital.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.9.13 09:11

Tak dětské oblečení bych fakt nedávala, tady u nás jede několik bazárků a daří se jen jedné, má ceny hodně při zemi a oblečení opravdu vypadá jako nové, hlavně je hezké a originální. Těch ostatních smrdí už z fotky.
Jo, těžko vymyslet něco, co tu ještě není a mělo by šanci se tu uchytit, chce to do začátku masivní kampaň a opravdu kvalitní SEO optimalizaci, na tu hodně lidí zapomíná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák