Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Ednulka píše:
Pepco v Pl nejbliz je jen w Jastrzembie zdroj je tam velky carrefour, o 2km dale je dalsi velke nakupni centrum, tam je pepco take. Kouknete na www.pepco.pl a vyhledejte k vam nejblizsi, jinak od karvinske hranice, kdyz se jede pres zebrzydowice atd, tak je to do 20km
Jezdíme tam, hlavně pro ryby. Čerstvý pstruh vyjde kolem 90 Kč, losos pak kolem 130.
Ahoj holky ráda bych jela nakupovat do Polska jsem ze Slavkova u Brna a jezdili jsem do Polského Těšína funguje tam burza ještě nebo prosím poradtě kam jet díky
![]()
@Méda Pusík píše:
Ahoj holky ráda bych jela nakupovat do Polska jsem ze Slavkova u Brna a jezdili jsem do Polského Těšína funguje tam burza ještě nebo prosím poradtě kam jet díky![]()
A to se ti vyplatí? Jako výlet dobrý, ale burza u Kauflandu už není to, co bývala.
@Méda Pusík co jsem slyšela, tak už se v Polsku několik let nakupy moc nevyplati. ceny na tržnicích i v ochodech jsou podobné jako u nás
@Méda Pusík píše:
Ahoj holky ráda bych jela nakupovat do Polska jsem ze Slavkova u Brna a jezdili jsem do Polského Těšína funguje tam burza ještě nebo prosím poradtě kam jet díky![]()
myslím že stále funguje v trh ve městečku Kudova zdroj pár metrů za českou hranicí hned vedle Náchoda…
..,ale přesně fakt nevím.. ![]()
Jezdíme na trhy do Zabelkowa (jsou ve čtvrtek a sobotu) - je tam všechno od masa, zeleniny, květin, nábytku, oblečení, květin…Koupila jsem do zásoby máslo za 36,– Kč (82% tuku a je dobré). Manžel potřeboval nové stěrače na auto - levnější o 50%. Hortenzie na zahradu za 150,– kč (u nás v této velikosti za cca 250 - 300,– Kč). Zelenina krásná a levnější (papriky, rajčata, brambory, ředkvičky), vajíčka jsme koupili 30 ks. za 55,– Kč. Kuřecí a krůtí je tam levné a také vepřová panenka je mnohem levější. Levná je tam také hlíva a pak různé domácí potřeby typu baterie, nože, žiletky na holení, drogérka…V létě jezdíme každý měsíc, potom tak co druhý.
@Apaji Třeba ty žiletky by mne zajímali.-pánské..
.Zjistěte moc prosím až zase třeba pojedete tak nějak ceny a pokud možno jaká je to značka, třeba s pomocí muže
.Moc předem děkuji! ![]()
@smudlinky - z mojí zkušenosti se stále vyplatí. Co se týče oblečení, tak mají trochu jiné věci, než které seženu tady a nemusím se bát, že ve stejných šatech v našem maloměstě potkám dalších 10 ženských. I cenově se vyplatí - loni pěkná zimní bunda cca 700 Kč, u nás se mi jedna líbila za 1500,–. Kabát jsem sikupovala cca před 5 lety. tehdy 1200,– /tady u „větví“ za 2000 a v obyč obchodě za 4000. Nemá cenu jet tam pro jednu věc, ale pro víc se určitě vyplatí. Za měsíc valím pro dětské:) Jinak jezdím za Náchod - Kudowa zdroj
Mrknu
Ono totiž chlap už rezignoval na gillet a jejich dražší a dražší náhradní hlavy a přešel na privátní značku z dm - udělá mu to stejnou službu a je mnohem levnější. Takže už se v Poslku moc po žiletkách nerozhlíží, ale vím, že tam jsou.
@Apaji Jen prosím klasické pánské žiletky, ne trojbřiťáky
. Děkuji moc zatím..