Nákup v Polsku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
17.3.06 15:27

Máme to do Polského Těšína taky kousek a určitě budeme kupovat kočárek tam. Nejen, že výjdou o hodně levněji než v ČR a dokonce ty samé značky a modely, ale i ta kvalita se vyrovná těm drahým, někdy by se hodilo říct předraženým kočárkům :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
edel
30.11.13 12:29

Jsi uplně blbá, v polsku levnější a kvalitnější, u nás jen šunty z číny i polska

• Citovat
  • Upravit
705
2.5.14 11:51

Ahoj holky chtěla bych se podívat do Polska na oblečení na mimi, potřebuji nakoupit pro známou. Jsem z Ostravy takže asi někde blízko, v Těšíně polským? Máte zkušenost nebo můžete mi doporučit nějaké obchůdky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
2.5.14 12:20

„Tu kupuje moja mama“ hned za hranicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
2.5.14 12:29

@Sisi666 na staré Karolíne je obchod PEPCO…polske pěkné a velmi levne věcicky pro miminka…není potreba jezdit do Polska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
2.5.14 12:43
@laurela píše:
@Sisi666 na staré Karolíne je obchod PEPCO…polske pěkné a velmi levne věcicky pro miminka…není potreba jezdit do Polska.

Ja to videla na vice mistech uz misto kiku, myslela jsem, ze se kik prejmenoval. Takze to je obchod s kojeneckym zbozim jo? Do jakeho veku asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
2.5.14 13:02

V Pepco mají oblečení od miminek až po dospělý. A spoustu dalších věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.5.14 19:36

V tom PEPCU jsem byla takže myslíte, že v Polsku by to bylo cenově podobné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
2.5.14 20:02

@Sisi666 já osobne si myslím, že jo…ale nemuzu soudi v polsku jsem koupila akorát kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.5.14 20:53

Právě v tom PEPCU jsem nic koupila, že se radši podívám ještě do Polska :D jen nevím kde tam na začátku, jestli to projít asi nejspíš na začátku hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.5.14 22:50

Holky pepco v Polsku ma stejne ceny, ale veci MNOHEM hezci :). Celkove se da v Polsku obleceni na mimi dobre koupit. U nas nekupuju NIC, potraviny, obleceni…proste jen Polsko, ale hodne dela to, ze manzel je cistokrevny Polak :D a nejak me oducil od naseho Tesca, Kaufu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
3.5.14 08:56

No právě mě přijde docela malý výběr v tom Ostravském pepcu na mimi, jen ve předu pár bodíček a dupaček. A můžu se zeptat kde nakupujete, já se dostanu max do Polského těšína na začátek někde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
17.5.14 10:09

Pepco v Pl nejbliz je jen w Jastrzembie zdroj je tam velky carrefour, o 2km dale je dalsi velke nakupni centrum, tam je pepco take. Kouknete na www.pepco.pl a vyhledejte k vam nejblizsi, jinak od karvinske hranice, kdyz se jede pres zebrzydowice atd, tak je to do 20km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
17.5.14 10:27

Děkuji moc :kytka: mrknu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
17.5.14 21:37

Kdyby jste si nevedela rady, rada vam poradim