Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky,
v Bille skončila soutěž sbírání nálepek za plyšáky. Chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás nemá nějaké nálepky, které už nevyužijete. Ať už nalepené nebo ještě nenalepené v tom letáčku. Nám chybí poslední 4 pro plyšáka zadarmo. A nálepky už se nedávají, plyšáci budou prý v lednu. Tak bych chtěla poprosit ty, které mají třeba jen prvních pár nálepek, které jim nevýjdou ani na plyšáka za těch 149 korun. Děkuji moc.
Zakladatelko, mam dve, posli mi sz, zaslu ti je.
A jednu nalepku mam do Alberta, kdyby nekdo chtel
@micha.bello Já mám jenom jednu, ale mile ráda ti ji pošlu - my už máme plyšáků doma 5 a to nám stačí ![]()
@Libza píše:
@micha.bello Já mám jenom jednu, ale mile ráda ti ji pošlu - my už máme plyšáků doma 5 a to nám stačí
tý jo, děláš v Bille, né? ![]()
Já jsem s odřenýma ušima nasbírala na jednoho ![]()
My máme plyšáky 4 a jdeme si pro pátýho, až je naskladněj. Mamka chodí do Billy denně, tak se to nasbírá rychle a někdy nějakou nálepku dostala navíc ![]()
Uvidim jestli našim nějaké nezbyly a kdyžtak se ozvu. ![]()
Teda holky, vy jste musely ale hodně utrácet, 5 plyšáků. O tom se mi může jenom zdát ve snu. Do Billy jsem chodila nakupovat jen 2× do týdne a nikdy jsem tam nedala víc než 45o,–. S tím, že mi ještě pomohla tchýňka a nějaká paní mi přímo v obchodě dala 2 nálepky. Ozvala se mi jedna maminka, během zítra bych dala vědět, jestli ještě budu potřebovat. Ale moc děkuji, že se vás několik našlo. Jste moc hodné.
Pokud by někomu chyběla jedna, tak věnuji, ale až po vánocích, má je mamka v jiném městě ![]()
taky máme 5 plyšáků, ale my v Bille nakupujem výhradně a pomohla i máma ![]()
Tak naši nic nemají, prý dosbírali tu kartu na 5tého plyšáka a už nálepky odmítali. ![]()