Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, tak nějak koukám na tchibo a kdysi jsem se tam registrovala a pak mi došel mail, že mám zaplatit 200Kč a to jsme si nic neobjednala, tak jsem jim napsala, že chci vědět za co, a nikdo mi neodpověděl a teď mi tam neustále kliká, sleva 250Kč za startovací částku 200Kč, ale nějak jsem se nedopátrala jestli to musím zaplatit, abych mohla objednat nebo jak to je :/ Dokáže mi to někdo z vás vysvětlit? Děkuju moc
To je zvláštní. Po mně nikdy žádnou částku nechtěli, pokud jsem si nic neobjednávala.
Po me taky nic nechteli a to mam tchibo card, nakupuji tam, ale zadnych 200kc jsem nic nekupovala… nemuzes mit nahodou neco v „kosiku“… zkus si vlezt na svuj ucet a vysypat kosik, treba to pomuze.
¨košík prázdný, to mi přišlo do mailu za nějakou registraci ![]()
Vážená zákaznice, vážený zákazníku, Zákaznické č.: 14579643
těší nás, že Vás aktuální nabídka společnosti Tchibo zaujala a
děkujeme Vám za Vaši objednávku. Údaje o platbě bankovním převodem a
zakázce, pod níž bude Vaše objednávka zpracována, jsou následující:
Prosíme mějte na paměti, že zboží je možné odeslat teprve po obdržení částky na náš účet a zároveň pro Vás zboží můžeme rezervovat pouze
jeden týden.
Mějte prosím také na paměti, že výrobky Tchibo jsou na skladě pouze
v omezeném množství. Proto prosíme o převod výše uvedené částky do
nejdříve na následující účet:
Tchibo
Unicredit Bank Czech Republik a. s. Č. účtu 1002553690
Kód banky 2700
Do platebního příkazu zadejte prosím své zákaznické číslo: 14579643
Jen tak Vám budeme moci po obdržení platby zaslat Vámi vybrané zboží.
S přátelským pozdravem,
Váš zákaznický servis Tchibo
ale nic jsem nekupovala ![]()
Mě přišla faktura na 1200
na lince taky netušili proč, záznam tam nikde neměli. nic jsem nezaplatila.
@Lama Lama píše:
Mě přišla faktura na 1200na lince taky netušili proč, záznam tam nikde neměli. nic jsem nezaplatila.
no asi to nebudu řešit, na mail neodpověděli, tak snad je to oky a teď možná zkusím objednat šátek, tak uvidíme, co mi příjde za cifru
@Lama Lama píše:
Takže tobě taky 1200,–. blbě čteš
to si myslím, že je počet ks - 1 cena 200Kč maj to tam nějak blbě viditelné, myslím
ale kdyby napsali alespoň za co ![]()
To je při registraci, podepsalas tam (zaškrtla na netu), že souhlasíš s podmínkama -a v těch je, že obdržíš startovací balíček v ceně 250, ale musíš jim zaplatit 200 - já kvůli tomu nedokončila žádost o tchibo card
@vertigo píše:
To je při registraci, podepsalas tam (zaškrtla na netu), že souhlasíš s podmínkama -a v těch je, že obdržíš startovací balíček v ceně 250, ale musíš jim zaplatit 200 - já kvůli tomu nedokončila žádost o tchibo card
aha, já to dělala s malým za krkem, prosím poraď, dá se s tím ještě něco dělat? Nevíš?
já jsem v žádosti o kartu nic takového neměla - žádný startovací balíček, kartu mám doma a peníze po mně Tchibo nechce…
@neumisa Nevím, možná to tam dřív nebylo - já to pořád odkládala, včera jsem si k tomu konečně sedla, že si o ní zažádám a je to tam - po takových těch základních údajích (jméno, adresa) musíš zaškrtnout, že souhlasíš s jejich podmínkama - normálně je moc nečtu
, teď jsem na ně naštěstí klikla, a tam to bylo ![]()