Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@nikita066 píše:
aha, já to dělala s malým za krkem, prosím poraď, dá se s tím ještě něco dělat? Nevíš?
Nevím, asi bych jim znova napsala
Já to právě z toho důvodu nepotvrdila, taky žádnej startovací balíček nechci
Ale tím pádem zřejmě kartu asi nezískám - nebo možná pak s nějakou objednávkou
Mám taky dítě za krkem, navíc nemocný, takže protivný -musím to v klidu prostudovat
Já nic neplatím. Na linku jsem volala, tam mi baba řekla, že na mém účtě nic nevidí, mail mám ignorovat, karta nepřišla.
@Lama Lama píše:
Já nic neplatím. Na linku jsem volala, tam mi baba řekla, že na mém účtě nic nevidí, mail mám ignorovat, karta nepřišla.
Jak je to dlouho? Baba na lince řekla, že ti karta přijde i bez těch 200Kč?
@nikita066 píše:
Ahoj holky, tak nějak koukám na tchibo a kdysi jsem se tam registrovala a pak mi došel mail, že mám zaplatit 200Kč a to jsme si nic neobjednala, tak jsem jim napsala, že chci vědět za co, a nikdo mi neodpověděl a teď mi tam neustále kliká, sleva 250Kč za startovací částku 200Kč, ale nějak jsem se nedopátrala jestli to musím zaplatit, abych mohla objednat nebo jak to je :/ Dokáže mi to někdo z vás vysvětlit? Děkuju moc
No vidíš, a to já si Tchibo Card objednala, poslali mi potvrzovací mail, ale fakturu ještě ne. Už je to přes týden. Dávno mě na ní přešla chuť, u Tchiba vůbec všechno nějak trvá… ![]()
@neumisa píše:
@nikita066to bude asi nejrozumější… a pak dej vědět, jak to dopadlo
jasan, pak to písnu, snad mi odpoví
Já bych řekla, že ze začátku byla tchibo card zadarmo a od určité doby už se za ni platí - soudím podle toho, že na jejich stránkách bylo napsáno „Tchibo card už jen x dní zadarmo“
@KPKristy píše:
No vidíš, a to já si Tchibo Card objednala, poslali mi potvrzovací mail, ale fakturu ještě ne. Už je to přes týden. Dávno mě na ní přešla chuť, u Tchiba vůbec všechno nějak trvá…
no mě tam občas něco zaujme a když maj poštu zdarma, tak jsme i občas něco objednali, protože tady u nás v tchibu v albertu maj prd
Tohle mají teď v podmínkách - asi to fakt dřív bylo zdarma a teď už ne
Program věrnostních karet TchiboCard je věrnostní program pro zákazníky Tchibo Praha, spol. s r. o. (dále jen „Tchibo Praha“). Vaše dočasná papírová věrnostní karta a dárkové poukazy v hodnotě 250 Kč Vám budou vydány ihned po vyplnění přihlášky a uhrazení jednorázového vstupního poplatku 200 Kč v obchodech Tchibo mimo Tchibo Outlet Fashion Arena Praha Štěrboholy, kde registrace není možná. Při registraci poštou, telefonicky nebo na internetu obdržíte pouze stálou plastovou věrnostní kartu. Stálá věrnostní karta a dárkové poukazy Vám budou zaslány během 3 až 4 týdnů po registraci.
@KPKristy píše:
No vidíš, a to já si Tchibo Card objednala, poslali mi potvrzovací mail, ale fakturu ještě ne. Už je to přes týden. Dávno mě na ní přešla chuť, u Tchiba vůbec všechno nějak trvá…
tenhle týden mi přišel do mailu omluvný vzkaz, ža toho mají moc a nestíhají a jako omluvu poslali poukaz na slevu 25%
@vertigo píše:
Jak je to dlouho? Baba na lince řekla, že ti karta přijde i bez těch 200Kč?
3 týdny. baba na lince nic s kartou neřikala, nic o kartě a placení nevěděla.
Já se registrovala na krámě. Nabízeli to tenkrát zadarmo. Karta už přišla a sleva 25procent mi taky přišla - jako poděkování.. Zaplatit po mě nic nechtějí.
@nikita066 ahoj, mně to poslali taky, objednala jsem si zboží a registrovala jsem se. Za pár dní přišly dvě faktury, jedna za to objednané zboží, druhá asi za tu registraci, jak to tady tak čtu…přikládám Ignuruji ti a neplatím, snad mi za 10 let nezaklepe na dveře exekutor
![]()
Vážená zákaznice, vážený zákazníku, Zákaznické č.: 12126165
těší nás, že Vás aktuální nabídka společnosti Tchibo zaujala a
děkujeme Vám za Vaši objednávku. Údaje o platbě bankovním převodem a
zakázce, pod níž bude Vaše objednávka zpracována, jsou následující:
Prosíme mějte na paměti, že zboží je možné odeslat teprve po obdržení částky na náš účet a zároveň pro Vás zboží můžeme rezervovat pouze
jeden týden.
Mějte prosím také na paměti, že výrobky Tchibo jsou na skladě pouze
v omezeném množství. Proto prosíme o převod výše uvedené částky do
nejdříve na následující účet:
Tchibo
Unicredit Bank Czech Republik a. s. Č. účtu 1002553690
Kód banky 2700
Do platebního příkazu zadejte prosím své zákaznické číslo: 12126165
Jen tak Vám budeme moci po obdržení platby zaslat Vámi vybrané zboží.
S přátelským pozdravem,
Ted jsem tam volala, že to chci stornovat. Tak prý to nemám platit a stornuje sw to automaticky
@Lama Lama píše:
Ted jsem tam volala, že to chci stornovat. Tak prý to nemám platit a stornuje sw to automaticky
no škoda, platit 200 se mi moc nechce, myslíte, že kdybych si chtěla někdy něco objednat, že mi to nepošlou jen tak? Za částku uvedenou?