Tchibo card

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
29.11.12 20:10
@neumisa píše:
tenhle týden mi přišel do mailu omluvný vzkaz, ža toho mají moc a nestíhají a jako omluvu poslali poukaz na slevu 25%

Tak uvidím, třeba to ještě vyřídí :nevim:

Taky jsem už párkrát z Tchiba objednávala, mají pěkný věci pro děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
29.11.12 20:22

Hele, já nic neplatila, ani po mě nikdo nic nechce - teda aspoň zatím; dívala jsem se na ty podmínky, tam je to za dvě stovky, ale spíš mi to příjde, pokud si to člověk objedná v obchodě, to dokonce dostane jen papírovou kartičku; a co já vím, tak všude uváděli, že je to zdarma /v době, kdy jsem to objednávala/; tak doufám, že na mě jednou nepříjde exekutor s tím, že jsem něco nezaplatila - ale faktura mi teda nepřišla

• Citovat
  • Upravit
5702
30.11.12 07:27

Nejlepší je zřídit si Tchibo card v kamenném obchodě, přes net nic neobjednávám, kupuji vše v kamenném obchodě, škoda poštovného. Zřizovala jsem si ji asi před měsícem, nikdo po mně nic nechtěl, nic jsem neplatila a plastová karta přišla za 3 týdny. Teď se vytasili se slevou 25%, to bylo super, hned jsem ji utratila. A od prosince budou mít každý den nějakou výhodu, mají na to adventní kalendář, některé dny bude sleva 30%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26230
30.11.12 15:56

@radka101

no tak mě by cesta do kamenného obchodu a zpět vyšla o trošku dráž než to poštovné, takže já si v klidu nechám posílat domů… :mrgreen: v našem maxi městě máme jen malý regál v hypermarketu, kde je velmi omezený výběr zboží - tam bych si nevybrala nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
30.11.12 16:07

@neumisa No tak to je blbý :roll:, u nás v Hradci taky nebyl, nejblíž asi Praha, pak ho ale zřídili v Pardubicích a teď i v Hradci. Ale jinak i glóbus a interspar mají docela velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.11.12 16:18

Holky a to už si bez té Tchibo card nejde nic koupit? Ani v kamenném obchodě? Nějak tomu nerozumím. Občas jsem tam něco koupila tak by mě to mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.11.12 17:34

@Hanina Můžeš si koupit co chceš i bez karty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.13 23:43

Tak tech 200 kc je za to, ze chces tu kartu, dnes mi prisla dobirka a ja nevedela co toje, volala jsem tam a pani v tchibu mi to rekla, ale kaslu na to, zadne zrnka nepotrebuji sbirat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
27.2.13 12:51

Holky tak jsem se nakonec hecla a těch 200Kč zaplatila… jen jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 21:12

A staly ty poukazky za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
11.3.13 22:30
@MarketinkaKopretinka píše:
A staly ty poukazky za to?

no je to na 250 kč na cokoli a platnost rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 08:22

@nikita066 takze sis ty slevy vlastne zaplatila predem, da se rict. Jsem si to myslela, ze moc stedri nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
12.3.13 09:46
@MarketinkaKopretinka píše:
@nikita066 takze sis ty slevy vlastne zaplatila predem, da se rict. Jsem si to myslela, ze moc stedri nebudou

asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
31.7.14 11:14

Ahoj holky, můj dotaz není přímo k Tchibo kartě, ale k věrnostním zrnkům. Koukala jsme na novou kolekci a všude vidím, že k určitému počtu zrnek se musí doplatit ještě zbývající částka… Teď už musím doplácet? Zrušili, že za zrnka dostanu zboží zadarmo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.14 09:05

Ahoj, chtěla bych poradit. Dnes mi přišla z tchibo.cz objednávka a u pole Označení výrobku TCHIBO CARD CZ. A ani cena tam není nic a já si nic neobjednávala.. Nevím co s tím mám dělat.. Psala jsem jim mail ale ještě neodpověděli. A když si najedu na můj účet na tbicho.cz tak tam žádnou objednávku nemám.
Děkuji za jakoukoliv radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák