Tchibo card

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
8.8.14 09:14
@katka1996 píše:
Ahoj, chtěla bych poradit. Dnes mi přišla z tchibo.cz objednávka a u pole Označení výrobku TCHIBO CARD CZ. A ani cena tam není nic a já si nic neobjednávala.. Nevím co s tím mám dělat.. Psala jsem jim mail ale ještě neodpověděli. A když si najedu na můj účet na tbicho.cz tak tam žádnou objednávku nemám.
Děkuji za jakoukoliv radu :)

Ahoj, a chtěla PPLka to Tobě něco platit? Pokud ne, už bych to neřešila. Počkala bych, jestli se někdo ozve z Tchiba. Chápu správně, že Ti přišel zadarmo balík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.14 09:40

Mě ještě nic nepřišlo. Na mail mi poslali:,,Vážená zákaznice Tchibo,
následující zásilka dnes opustila naše logistické centrum a je na cestě k Vám: Obj. č., velikost, označení výrobku - TCHIBO CARD CZ, množství 1, stav - odeslaný,,
A nic jiného tam nebylo. A já nejsem doma, ale z domu mi nevolali ze mi neco prislo, tak nevim… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.8.14 11:56
@katka1996 píše:
Mě ještě nic nepřišlo. Na mail mi poslali:,,Vážená zákaznice Tchibo,
následující zásilka dnes opustila naše logistické centrum a je na cestě k Vám: Obj. č., velikost, označení výrobku - TCHIBO CARD CZ, množství 1, stav - odeslaný,,
A nic jiného tam nebylo. A já nejsem doma, ale z domu mi nevolali ze mi neco prislo, tak nevim… :,(

tak to Ti podle me prijde jen tchibo karta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.14 13:28

Ale tu já už mám týden doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.8.14 13:49
@katka1996 píše:
Ale tu já už mám týden doma :)

Tak to nevim… :nevim: kdyby po me PPLka nechtela zadne penize, tak to klidne prevezmu. Kdyby to bylo na dobirku, tak ne :D Tak pak dej schvlane vedet, co to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.9.14 08:09

Ahoj holky, teď tak koukám na rozpis zrnek. A nejde mi do hlavy: dne 3.9. uplatnění karty, a píšou u toho minus 100 zrnek a žádná částka a dnes 4.9. nákup a přičetly se zrnka. Včera si tam na moji kartu kolegyně kupovala deštník. A já teď nechápu, proč je tam těch 100 zrnek minus. Vysvětlí mi to, prosím, někdo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.9.14 08:34

A ještě je o 50 Kč ten deštník levnější než na netu. Chápala bych, že je v prémiových věcech, že se odečetlo 100 zrnek a byl levnější, ale nenašla jsem ho v seznamu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák