Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@katka1996 píše:
Ahoj, chtěla bych poradit. Dnes mi přišla z tchibo.cz objednávka a u pole Označení výrobku TCHIBO CARD CZ. A ani cena tam není nic a já si nic neobjednávala.. Nevím co s tím mám dělat.. Psala jsem jim mail ale ještě neodpověděli. A když si najedu na můj účet na tbicho.cz tak tam žádnou objednávku nemám.
Děkuji za jakoukoliv radu
Ahoj, a chtěla PPLka to Tobě něco platit? Pokud ne, už bych to neřešila. Počkala bych, jestli se někdo ozve z Tchiba. Chápu správně, že Ti přišel zadarmo balík???
Mě ještě nic nepřišlo. Na mail mi poslali:,,Vážená zákaznice Tchibo,
následující zásilka dnes opustila naše logistické centrum a je na cestě k Vám: Obj. č., velikost, označení výrobku - TCHIBO CARD CZ, množství 1, stav - odeslaný,,
A nic jiného tam nebylo. A já nejsem doma, ale z domu mi nevolali ze mi neco prislo, tak nevim… ![]()
@katka1996 píše:
Mě ještě nic nepřišlo. Na mail mi poslali:,,Vážená zákaznice Tchibo,
následující zásilka dnes opustila naše logistické centrum a je na cestě k Vám: Obj. č., velikost, označení výrobku - TCHIBO CARD CZ, množství 1, stav - odeslaný,,
A nic jiného tam nebylo. A já nejsem doma, ale z domu mi nevolali ze mi neco prislo, tak nevim…
tak to Ti podle me prijde jen tchibo karta…
@katka1996 píše:
Ale tu já už mám týden doma
Tak to nevim…
kdyby po me PPLka nechtela zadne penize, tak to klidne prevezmu. Kdyby to bylo na dobirku, tak ne
Tak pak dej schvlane vedet, co to bylo ![]()
Ahoj holky, teď tak koukám na rozpis zrnek. A nejde mi do hlavy: dne 3.9. uplatnění karty, a píšou u toho minus 100 zrnek a žádná částka a dnes 4.9. nákup a přičetly se zrnka. Včera si tam na moji kartu kolegyně kupovala deštník. A já teď nechápu, proč je tam těch 100 zrnek minus. Vysvětlí mi to, prosím, někdo? Děkuji
A ještě je o 50 Kč ten deštník levnější než na netu. Chápala bych, že je v prémiových věcech, že se odečetlo 100 zrnek a byl levnější, ale nenašla jsem ho v seznamu..