Nápady k šetření

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lys
6155
1.8.11 19:56

no, to je pravda, já před bouřkou taky běhám histericky po baráku a vytahuju vše ze zásivek (pravda, lampičky a podobné číčoviny nechávám), nicméně těch pár dnů v roce jsem ochotna takhle šaškovat.
Jejda, já se těm našim blbým sobotním fórkům zasmála až hamba. Ale jak to tak vidím, příště budeme muset založit diskusi na téma „chci si jen nejapně zaftipkovat, téma nerozhoduje“ a tam snad bude od takových umravňujících výpadů klid :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
1.8.11 20:02
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
1.8.11 20:05
Kočislava píše:
Nevěř tomu, že kdyby si postěžovala na bídu, že jí někdo poradí záclony ze šlupek od buřtů :lol: :lol: :lol: :lol: lys ta hláška mě dostává ještě teď :palec: :lol: :lol: :lol:

no vidíš, autorem je Werich, asi by se měl taky nad sebou zamyslet, což? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
1.8.11 20:05

Lys a Kočislavo, jdu si zakouřit a pak žehlit, žišmarjáno, to zas prodělám pr..l hulit a pak ještě žehlit. Leda, že bych na tu žehlu pak dejchala :think: :think: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
1.8.11 21:09
bessy píše:
Lys a Kočislavo, jdu si zakouřit a pak žehlit, žišmarjáno, to zas prodělám pr..l hulit a pak ještě žehlit. Leda, že bych na tu žehlu pak dejchala :think: :think: :mrgreen: :pankac:

napařuj ji tím cigárem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.8.11 21:18
lys píše:
Kočislava píše:
Nevěř tomu, že kdyby si postěžovala na bídu, že jí někdo poradí záclony ze šlupek od buřtů :lol: :lol: :lol: :lol: lys ta hláška mě dostává ještě teď :palec: :lol: :lol: :lol:
no vidíš, autorem je Werich, asi by se měl taky nad sebou zamyslet, což? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: chudák… v hrobě se asi obrací :-( Pak si řekni, dobrá rada nad zlato… A ono prd :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevděk světem vládne :lol: :lol:
A Lakomá Barka nemá chybu :palec: tu zbožňuju :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.8.11 21:19
bessy píše:
Lys a Kočislavo, jdu si zakouřit a pak žehlit, žišmarjáno, to zas prodělám pr..l hulit a pak ještě žehlit. Leda, že bych na tu žehlu pak dejchala :think: :think: :mrgreen: :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
1.8.11 21:35

no, já těch dobrejch rad moc nerozdala, takže chápu to rozhořčení přispivatelek, co se vážně snažily pomoci. Leč mně po přečtění úvodního textu přišlo to téma jako fakt k smíchu a absurdní vůbec takovou diskusi zakládat. Tak jsem se prostě neudržela a „přispěla“ a hned byl ze mně ten ošklivej rejpal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.8.11 21:43

No fuj, Lys ty jedna ošklivá rejpalko 8-) :lol: :lol: :lol: Ale zase si přičti k dobru ten zástup těch, které jsi od srdce rozesmála :palec: :lol: :lol: :lol: :lol: Já jsem toho příkladem :palec: A věř, že nejsem jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4737
1.8.11 21:48

Já jsem taky jedna z těch bavících se:-) Ale Lys prostě nezklame nikdy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
1.8.11 21:49
winyanka píše:
Já jsem taky jedna z těch bavících se:-) Ale Lys prostě nezklame nikdy :palec:

Já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
1.8.11 21:51

děvčata, už to tu stejně vychladlo :cry: jdu spát a snad se někdy sejdem ještě na nějaké jiné diskusi :kytka:
 brou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.8.11 22:00
lys píše:
děvčata, už to tu stejně vychladlo :cry: jdu spát a snad se někdy sejdem ještě na nějaké jiné diskusi :kytka:
brou

to doufám :palec: :lol: :lol: :lol: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
1.8.11 22:06

néé, Lys šla šít ty záclony :mrgreen: :mrgreen: mluví z ní zkušenost a nás tak oblbuje :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IQ
18.8.11 14:13

:-(

Vy ste sa tu fakt zisli zmeska geniov… radost Vas citat… clovek sa ide prepadnut od hanby ze aj takyto ludia existuju, hnus… pravopisne chyby radsej ani nebudem komentovat, tie su len bodkou za Vasim prejavom :nevim:
Zakladatelka nic si z nich nerob, ludska hlupost nepozna hranice :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat