Nápady k šetření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22004
30.7.11 23:22
Romaelka píše:Bohunko, možná že šetření není jen o penězích .. ale i o zdraví atp :wink:

O zdraví, o životním prostředí, o životním stylu, názorech, zásadách… o strašné spoustě zdánlivě nepodstatných věcí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:22

děvčatááá, pobavila jsem se královsky, ale klíží se mi očka, manžel už to na kanapi vzdal a dítě má budíček nejpozději v šest ráno. Je třeba jít na kutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
30.7.11 23:23

Jdu si taky napustit vanu… a pak jí taky vypustím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
30.7.11 23:23
bessy píše: :mrgreen: :mrgreen: A propo…kdy zase budeme šetřit? :mrgreen:

:pankac: :pankac: :pankac: no až zase budeme připojeny přes noční proud na netu, ne??? :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
30.7.11 23:24
lys píše:
Je třeba jít na kutě.

Pračky, myčky a všechno ostatní ven ze zásuvek a nezapomeň zhasnout! :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
winyanka píše:
No holky nejsem tu 10 minut, za tu dobu jste nakecali 3 strany a já tu brečim smíchy. To si zítra zakladatelka počte :-)

myslím, že nás nahlásí, že jsme ji zkazili diskusi. Sětří totiž i na humoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155

brou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
30.7.11 23:26

Holky, já než bych to tady tchánovcům všechno vytahala ze zásuvek, tak je ráno (a pochválená bych nebyla, až by jim rozmrzlo maso v mrazáku) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
30.7.11 23:33

Já zakladatelku teda lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.11 23:36
BohunkaP píše:
Romaelka píše:Bohunko, možná že šetření není jen o penězích .. ale i o zdraví atp :wink:
O zdraví, o životním prostředí, o životním stylu, názorech, zásadách… o strašné spoustě zdánlivě nepodstatných věcí. :palec:

přesně tak..
holky bylo mi ctí se tu s vámi zdržet a podumat, víc hlav víc ví :mrgreen: .. dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
30.7.11 23:36
Romaelka píše:
winyanka píše:
Tak přidám další extrém - můj strýc - ano, je to bohužel příbuzný šetří tak, že: ve vodě ve které se osprchuje - dá špunt do vany, vypere prádlo a tou vodou pak splachuje - nechá ji tam klidně pár dní. Bydlí v praze u výpadovky a sbírá listy pampelišky, ze který si dělá salát - určitě mňamka atd. Takže šetřit se dá :-) :poblion:
pampeliškovej salát bych snědla, čekala jsem že si tím spíš vytře :lol:
„a na tom listu byla beruška“ (s tebou mě baví svět)
:lol: :lol: :lol: a máš salát i s masem :lol: :lol: :lol: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
30.7.11 23:40
BohunkaP píše:
lys píše:
Je třeba jít na kutě.
Pračky, myčky a všechno ostatní ven ze zásuvek a nezapomeň zhasnout! :mrgreen: :mavam:
:lol: :lol: my máme u pračky i myčky aqua stop, takže kdyby byl problém, začne to automaticky vypouštět vodu. Tak si to pro jistotu vypojím ze zásuvky :lol: ušetřím a ještě vytopím sousedy :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
30.7.11 23:41
Davdan píše:
Já zakladatelku teda lituju.

Jo, to já taky.

Na druhou stranu doufám a věřím, že se nesnaží šetřit i na svém smyslu pro humor a pochopí, že jsme to nemyslely ve zlém.

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
30.7.11 23:43
tweetydee píše:
Jdu si taky napustit vanu… a pak jí taky vypustím… :wink:

Blázne… vypustíš :?: :?: :?: 8-o Zítra ještě vypereš, vytřeš a splachovat budete celá rodina minimálně 3 dny, ne??? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
30.7.11 23:48
Romaelka píše:
lys píše:
bessy píše: :mrgreen: :mrgreen: to můžem rovnou na podzim žrát žaludy a je to bez práce :mrgreen:
tomu se říká „jít se pást“ - ale žaludy staví, co pravil můj muž
:lol: žaludy staví! zní jako karetní hláška
a mimochodem tvůj muž musí být dobrý kanec, že papal žaludy :wink:Příspěvek upraven 30.07.11 v 23:17
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kam jsem to vlezla? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ty probrečený kapesníky smíchy mi zaplatíte :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat