Nápady k šetření
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Romaelka píše:Bohunko, možná že šetření není jen o penězích .. ale i o zdraví atp
O zdraví, o životním prostředí, o životním stylu, názorech, zásadách… o strašné spoustě zdánlivě nepodstatných věcí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děvčatááá, pobavila jsem se královsky, ale klíží se mi očka, manžel už to na kanapi vzdal a dítě má budíček nejpozději v šest ráno. Je třeba jít na kutě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bessy píše:![]()
A propo…kdy zase budeme šetřit?
no až zase budeme připojeny přes noční proud na netu, ne???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lys píše:
Je třeba jít na kutě.
Pračky, myčky a všechno ostatní ven ze zásuvek a nezapomeň zhasnout!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
winyanka píše:
No holky nejsem tu 10 minut, za tu dobu jste nakecali 3 strany a já tu brečim smíchy. To si zítra zakladatelka počte
myslím, že nás nahlásí, že jsme ji zkazili diskusi. Sětří totiž i na humoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já než bych to tady tchánovcům všechno vytahala ze zásuvek, tak je ráno (a pochválená bych nebyla, až by jim rozmrzlo maso v mrazáku) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP píše:Romaelka píše:Bohunko, možná že šetření není jen o penězích .. ale i o zdraví atpO zdraví, o životním prostředí, o životním stylu, názorech, zásadách… o strašné spoustě zdánlivě nepodstatných věcí.
přesně tak..
holky bylo mi ctí se tu s vámi zdržet a podumat, víc hlav víc ví
.. dobrou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romaelka píše:winyanka píše:pampeliškovej salát bych snědla, čekala jsem že si tím spíš vytře
Tak přidám další extrém - můj strýc - ano, je to bohužel příbuzný šetří tak, že: ve vodě ve které se osprchuje - dá špunt do vany, vypere prádlo a tou vodou pak splachuje - nechá ji tam klidně pár dní. Bydlí v praze u výpadovky a sbírá listy pampelišky, ze který si dělá salát - určitě mňamka atd. Takže šetřit se dá![]()
„a na tom listu byla beruška“ (s tebou mě baví svět)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP píše:lys píše:Pračky, myčky a všechno ostatní ven ze zásuvek a nezapomeň zhasnout!
Je třeba jít na kutě.![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davdan píše:
Já zakladatelku teda lituju.
Jo, to já taky.
Na druhou stranu doufám a věřím, že se nesnaží šetřit i na svém smyslu pro humor a pochopí, že jsme to nemyslely ve zlém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
Jdu si taky napustit vanu… a pak jí taky vypustím…
Blázne… vypustíš
Zítra ještě vypereš, vytřeš a splachovat budete celá rodina minimálně 3 dny, ne??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romaelka píše:lys píše:bessy píše:tomu se říká „jít se pást“ - ale žaludy staví, co pravil můj muž![]()
to můžem rovnou na podzim žrát žaludy a je to bez práce
žaludy staví! zní jako karetní hláška
a mimochodem tvůj muž musí být dobrý kanec, že papal žaludyPříspěvek upraven 30.07.11 v 23:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit