Nápady k šetření
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
radím toto nepraktikovat, já z toho opravdu měla trauma, že musím chodit po babičce nebo dědovi…dokonce to chtěl zavést i taťka doma, ještě že jsme měli rozumnou maminku ![]()
Takže pozor na šetření a následná traumata dětí!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:
ovšem do jednoho záchodu,at´ můžem spláchnout
teď si nejsem jistá, jestli na tom ceestovném trochu neprodělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bessy píše:
a víte co je ještě nářez??dozvěděla jsem se o jedné mladé paní, která mimochodem dělá ze sebe hogofogo, že když má její malej máro počůranou plínku, tak jí dá uschnout a pak mu jí znova strčí![]()
ono kdo hodně má, pořebuje mít ještě víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty proděláš,ale dotyčný ušetří,co je mu po tobě ?
![]()
Příspěvek upraven 30.07.11 v 22:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky tady se z toho stala naše diskuze ne?
![]()
jen teď vybrat záchod na který se dopravíme, ale raději tryskáčema ať jsme tam rychle - nebo to nedonesem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky která jste vod Pardubic? Potřebujem hromadně na wecko a ušetřit ! ![]()
Příspěvek upraven 30.07.11 v 22:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
winyanka píše:
No holky tady se z toho stala naše diskuze ne?![]()
![]()
jen teď vybrat záchod na který se dopravíme, ale raději tryskáčema ať jsme tam rychle - nebo to nedonesem
Vypůjči si na cestu prckovo plenku a pak jí usuš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to máš pravdu. Já tedy nejsem ten šetříci typ, abych se nějak hlídala, jestli spláchnu jednou nebo dvakrát. Přijde mi, že takhle přemýšlejí starší lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
do společnýho záchoda s váma nejdu, jdu na zahradu k tůji a jelikož tam prší, tak mě to i umeje a nebudu potřebovat toaleťák:-) Takže, vykonám potřebu, projdu se a ještě ušetřím za spláchnutí, toaletní papír a rozsvícené světlo:-) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bessy píše:
a víte co je ještě nářez??dozvěděla jsem se o jedné mladé paní, která mimochodem dělá ze sebe hogofogo, že když má její malej máro počůranou plínku, tak jí dá uschnout a pak mu jí znova strčí![]()
Myslím, že to není tak dávno, co tu probíhala diskuse ve smyslu, jestli nedávat do jednorázovek separačku, aby plenka víc snesla… pokud se teda nepletu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda tys to vymyslela. A ráno spíchni ty záclony ze šlupek, to teprv budeš mít dobrý pocit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:Ty proděláš,ale dotyčný ušetří,co je mu po tobě ?
![]()
![]()
Příspěvek upraven 30.07.11 v 22:52
ten kdo spláchne neušetří!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo jo jednu takovou jsem četla, maminka radila dát do jednorázovky separačku - když se pokadí, vymění se separačka a jede se dál, dokud není jednorázovka totálně pročůraná - horší radu jsem snad ještě nikdy neslyšela, chudák to mimčo s opruzeným zadečkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nanda píše:
do společnýho záchoda s váma nejdu, jdu na zahradu k tůji a jelikož tam prší, tak mě to i umeje a nebudu potřebovat toaleťák:-) Takže, vykonám potřebu, projdu se a ještě ušetřím za spláchnutí, toaletní papír a rozsvícené světlo:-)
k tůůůji nééé, zrezne nebo chcípne!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit