Nápady k šetření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lys
6155
30.7.11 23:14
Romaelka píše:
zakladatelko a když takle sedíš u pc máš u toho i zhasnuto? a ztlumené barvy, ať to moc nežere?
ještě mě taky napadlo prát na valše, to šetří elektriku, ale myslím že zas to sežere víc vody, no ale mít studnu, tak se to až tak neprodraží :think:

nebo prát až po koupání, ale to je asi třeba zas přihřát vodu. A jsi na nule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.11 23:14
lys píše:
Romaelka píše:
lys píše:
Nanda píše:
jo a ještě jedna rada ze života a typ na ušetření vody práce a času:
Prší? postříkejte auto saponátem a ono se umyje… bohužel ani toto není sranda, můj rodinný příslušník to hojně realizoval..:-) Bohužel ještě nepřišel na to, jak by a co by mu napastovalo auto jako v myčce…
no tak to se mohl namydlit ještě sám a jít do toho deště pastovat. Měl by odbyté auto i osobní hygienu.
:lol: :lol: :lol: takle známej pral.. oblíkl si džísku a posypal se práškem a pak se sprchoval.. starší mládenec no :palec:
aviváž už asi nedával, viď, na to si chlapi moc nepotrpěj. Navíc… zbytečná investice :palec:

jojo dával.. teď si nemůžu vzpomenou na tu značku toho vizoura :roll: ale voněl hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:15

ahá, pán byl fajnšmekr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.11 23:15
lys píše:
Romaelka píše:
zakladatelko a když takle sedíš u pc máš u toho i zhasnuto? a ztlumené barvy, ať to moc nežere?
ještě mě taky napadlo prát na valše, to šetří elektriku, ale myslím že zas to sežere víc vody, no ale mít studnu, tak se to až tak neprodraží :think:
nebo prát až po koupání, ale to je asi třeba zas přihřát vodu. A jsi na nule.

myslím, že se mýlíš, prát se dá ve studené, nesrazí se ti oblečení, nesmíchaj barvy, můžeš de facto hodit vše do jedné vany a míchat vařekou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:17
Romaelka píše:
lys píše:
Romaelka píše:
myslím, že se mýlíš, prát se dá ve studené, nesrazí se ti oblečení, nesmíchaj barvy, můžeš de facto hodit vše do jedné vany a míchat vařekou :think:

a co fleky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
lys píše:
bessy píše: :mrgreen: :mrgreen: to můžem rovnou na podzim žrát žaludy a je to bez práce :mrgreen:
tomu se říká „jít se pást“ - ale žaludy staví, co pravil můj muž
:lol: žaludy staví! zní jako karetní hláška
a mimochodem tvůj muž musí být dobrý kanec, že papal žaludy :wink:

Příspěvek upraven 30.07.11 v 23:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976

a místo prášku dát sůl, beztak to prý přidávaji tady u nás v čechách do pracích prostředků, aby ušetřili… pardon VYDĚLALI…

Příspěvek upraven 30.07.11 v 23:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
30.7.11 23:18
Romaelka píše:

Hele, vidíš, jak je to relativní?

Já třeba fakt nedávám koupání po dítěti ani splachování najednou (a přebaluju každou chvíli), ale barvy na PC ztlumené mám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:18
Romaelka píše:
lys píše:
bessy píše: :mrgreen: :mrgreen: to můžem rovnou na podzim žrát žaludy a je to bez práce :mrgreen:
tomu se říká „jít se pást“ - ale žaludy staví, co pravil můj muž
:lol: žaludy staví! zní jako karetní hláška
a mimochodem tvůj muž musí být dobrý kanec, že papal žaludy :wink:Příspěvek upraven 30.07.11 v 23:17

a červený jede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.11 23:19
lys píše:
Romaelka píše:
lys píše:
Romaelka píše:
myslím, že se mýlíš, prát se dá ve studené, nesrazí se ti oblečení, nesmíchaj barvy, můžeš de facto hodit vše do jedné vany a míchat vařekou :think:
a co fleky?

fleky maj jen amatéři co jedí oblečení, já dítě svleču, nakrmím a pak obleču :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.11 23:20
BohunkaP píše:
Romaelka píše:

Hele, vidíš, jak je to relativní?

Já třeba fakt nedávám koupání po dítěti ani splachování najednou (a přebaluju každou chvíli), ale barvy na PC ztlumené mám :mrgreen: :mrgreen:

Bohunko, možná že šetření není jen o penězích .. ale i o zdraví atp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:20

tak špatně na tom ještě nejsme, abychom baštili žaludy, hlavně tady v okolí není příliš dubů, bychom si za nimi museli dojet a kde je úspora…?
kdepák, žaludama se krmí srnky v zimě, prej jim tu řepku ve střevech aspoň trochu zahustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4737
30.7.11 23:21

No holky nejsem tu 10 minut, za tu dobu jste nakecali 3 strany a já tu brečim smíchy. To si zítra zakladatelka počte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
30.7.11 23:21

Vidíš Romi, to je nápad… chodit nahatý a ušetříš za praní (tím pádem i za oblečení :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.7.11 23:22

:mrgreen: :mrgreen: jdu si schválně napustit po okraj velkou rohovou vanu a pak jí s klídkem vypustim…a na náladě mi to rozhodně neubere. Tak dobrou noc holky. A propo…kdy zase budeme šetřit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat