Nápady k šetření
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Tužtička kilo za 5.50…no to se..„vyplati“ tech penez co se musi nastrkat do napoju v PET lahvich abys nasbirala kilo vicek ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale tak když nškdo kupuje kojeneckou vodu, sirupy na pití, ono se to nastřádá a když to má blízko tak proč ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha tak to jo, budu je dale sbirat neteri do skoly, mam spotrebu asi 5 vicek za mesic
, obcas koupim holkam jupika a to neni to spravne vicko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji s trochu jiným dotazem.
Co vyjde v dnešní době levněji? Dám příklad - vařím pouze večer miminku UM, jinak je kojené. Večer vypije 250ml - co se vyplatí víc? Vařit vodu v rychlovarné konvici - kde minimum je 500ml a já na nic jiného pak vodu, co zbyde nepotřebuji, nebo těch 250ml vařit na plynovém sporáku?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Oživuji s trochu jiným dotazem.Co vyjde v dnešní době levněji? Dám příklad - vařím pouze večer miminku UM, jinak je kojené. Večer vypije 250ml - co se vyplatí víc? Vařit vodu v rychlovarné konvici - kde minimum je 500ml a já na nic jiného pak vodu, co zbyde nepotřebuji, nebo těch 250ml vařit na plynovém sporáku?
Samozřejmě plynový sporák. Rychlovarnou konvici jsme vyhodili už dávno.
- Citovat
- Upravit
@Janli I když si pak pro sebe vařím třeba 2l - mám obří hrnek na čaj a větší na caro.?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Janli I když si pak pro sebe vařím třeba 2l - mám obří hrnek na čaj a větší na caro.?
Rychlovarná konvice je na provoz nejdražší spotřebič. Spoří to čas, žere to peníze.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Oživuji s trochu jiným dotazem.Co vyjde v dnešní době levněji? Dám příklad - vařím pouze večer miminku UM, jinak je kojené. Večer vypije 250ml - co se vyplatí víc? Vařit vodu v rychlovarné konvici - kde minimum je 500ml a já na nic jiného pak vodu, co zbyde nepotřebuji, nebo těch 250ml vařit na plynovém sporáku?
Nie je to také jednoznačné. Rýchlovarná má väčší odber elektriny, ale zas zovrie za kratší čas a únikové teplo je minimálne. Sporák berie menej energie, ale zas ju spotrebuje dlhší čas a veľa tepla uniká okolo. Rozdiel v tom bude, ale až taký aby si to postrehla na spotrebe to nebude. Treba pripočítať i tie veci okolo, takže rýchlovarná až taká tragédia nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvíce by se globálně ušetřilo pořádně profackovat všechny bojovníky vedoucí drahý a naprosto nefunkční a neúčelný boj proti klimatu a kteří se zaštiťují stejně podloženými vědeckými argumenty, jako jako lidé ve středověku věřící, že země je placatá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nejlevnější je odstříkat MM a použít to. A taky je to nejzdravější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdrazsi komodita je cas. Takze za me je rychlovarka jasna volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
Nejdrazsi komodita je cas. Takze za me je rychlovarka jasna volba.
Pro kdákálisty na EM je čas bezcenná veličima!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit