Nápady k šetření

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
25.7.12 10:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
25.7.12 11:10

@Tužtička kilo za 5.50…no to se..„vyplati“ tech penez co se musi nastrkat do napoju v PET lahvich abys nasbirala kilo vicek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
232
25.7.12 16:18

Ale tak když nškdo kupuje kojeneckou vodu, sirupy na pití, ono se to nastřádá a když to má blízko tak proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
25.7.12 23:22

Aha tak to jo, budu je dale sbirat neteri do skoly, mam spotrebu asi 5 vicek za mesic :roll:, obcas koupim holkam jupika a to neni to spravne vicko ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 08:37

Oživuji s trochu jiným dotazem.

Co vyjde v dnešní době levněji? Dám příklad - vařím pouze večer miminku UM, jinak je kojené. Večer vypije 250ml - co se vyplatí víc? Vařit vodu v rychlovarné konvici - kde minimum je 500ml a já na nic jiného pak vodu, co zbyde nepotřebuji, nebo těch 250ml vařit na plynovém sporáku?

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.11.21 08:39
@Anonymní píše:
Oživuji s trochu jiným dotazem.Co vyjde v dnešní době levněji? Dám příklad - vařím pouze večer miminku UM, jinak je kojené. Večer vypije 250ml - co se vyplatí víc? Vařit vodu v rychlovarné konvici - kde minimum je 500ml a já na nic jiného pak vodu, co zbyde nepotřebuji, nebo těch 250ml vařit na plynovém sporáku?

Samozřejmě plynový sporák. Rychlovarnou konvici jsme vyhodili už dávno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.21 08:42

@Janli I když si pak pro sebe vařím třeba 2l - mám obří hrnek na čaj a větší na caro.?

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.11.21 08:44
@Anonymní píše:
@Janli I když si pak pro sebe vařím třeba 2l - mám obří hrnek na čaj a větší na caro.?

Rychlovarná konvice je na provoz nejdražší spotřebič. Spoří to čas, žere to peníze.

• Citovat
  • Upravit
27857
8.11.21 09:20
@Anonymní píše:
Oživuji s trochu jiným dotazem.Co vyjde v dnešní době levněji? Dám příklad - vařím pouze večer miminku UM, jinak je kojené. Večer vypije 250ml - co se vyplatí víc? Vařit vodu v rychlovarné konvici - kde minimum je 500ml a já na nic jiného pak vodu, co zbyde nepotřebuji, nebo těch 250ml vařit na plynovém sporáku?

Nie je to také jednoznačné. Rýchlovarná má väčší odber elektriny, ale zas zovrie za kratší čas a únikové teplo je minimálne. Sporák berie menej energie, ale zas ju spotrebuje dlhší čas a veľa tepla uniká okolo. Rozdiel v tom bude, ale až taký aby si to postrehla na spotrebe to nebude. Treba pripočítať i tie veci okolo, takže rýchlovarná až taká tragédia nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
8.11.21 09:47

Nejvíce by se globálně ušetřilo pořádně profackovat všechny bojovníky vedoucí drahý a naprosto nefunkční a neúčelný boj proti klimatu a kteří se zaštiťují stejně podloženými vědeckými argumenty, jako jako lidé ve středověku věřící, že země je placatá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
8.11.21 09:58
@Anonymní píše:

Nejlevnější je odstříkat MM a použít to. A taky je to nejzdravější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.11.21 11:33

Nejdrazsi komodita je cas. Takze za me je rychlovarka jasna volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
8.11.21 12:16
@VitaminC píše:
Nejdrazsi komodita je cas. Takze za me je rychlovarka jasna volba.

Pro kdákálisty na EM je čas bezcenná veličima!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat