Napila jsem se trochu okeny

Anonymní
11.5.21 23:33

Napila sem se trochu okeny

Dobry vecer chci zeptat omylem sem se napila trochu okeny muj pritel to prinesl ve flasce 😂 nic sem nevedela tak se chci zeptat co mam delat ted to cejtim v zaludku je my zle dekuji za ra :) :* :think: dy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6037
11.5.21 23:40

Můj děda ji pil jakožto těžký alkoholik místo alkoholu. Občas si dal i alpu, nebo odlakovač. Takže myslím, že se ti nic nestane. Jen se pořádně najíst a napít. Do rána by to mělo být v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.21 01:27
@Markéta188 píše:
Můj děda ji pil jakožto těžký alkoholik místo alkoholu. Občas si dal i alpu, nebo odlakovač. Takže myslím, že se ti nic nestane. Jen se pořádně najíst a napít. Do rána by to mělo být v pohodě :palec:

Dekuju za odpověď mate pravdu někde sem to četla ze to někdo pije ale dekuju hh :)

• Citovat
  • Upravit
3598
12.5.21 06:06
@Anonymní píše:
Dekuju za odpověď mate pravdu někde sem to četla ze to někdo pije ale dekuju hh :)

Příště " přecedit" přes chleba :mrgreen:
Určitě to není dobrý ale také to v tomto množství nic neudělá ;)
A příště, když něco pašuje z práce tak pak ať to dá do nádoby co nejde splést s pitím :mrgreen:
Olej místo čaje byl také super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
12.5.21 06:12

Já se tak kdysi z plna hrdla z velikého záklonu napila slivovice, co byla v lahvi od hanácké kyselky. Nikdy na to nezapomenu, málem jsem se udusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
12.5.21 08:04
@Anonymní píše:
Dobry vecer chci zeptat omylem sem se napila trochu okeny muj pritel to prinesl ve flasce 😂 nic sem nevedela tak se chci zeptat co mam delat ted to cejtim v zaludku je my zle dekuji za ra :) :* :think: dy

Malé množství Ti nic neudělá…

Ale proč to přítel přenáší ve flašce, to si odlévá v práci nebo co ho to napadlo?
Vždyt to stojí pár korun.

Přelévání chemikálií do lahví např. od Dobré vody je strašně špatně, díky tomuto se už občas někdo napil např. louhu a to je pak jiný fičák, bohužel se to pak stane třeba i dětem, které netuší, že tatínek si trošku odlil v práci do flaštičky, aby ušetřil 20 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
12.5.21 08:10

@free333 přesně tak za ty peníze to nestojí ;)
Taky sem si nosil ve flasce od vody technický líh domu ale hned sem ho Lil do kanistru. Hold kontroly u brány :mrgreen: a nikdy se nenapil :dance:

Vždy bezpecak v práci rád vidí láhve od pití bez popisu s divnym obsahem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
12.5.21 08:53

Ty piješ modré věci aniž by ses zeptala co to je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie