Náplň dne s miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2979
21.1.20 14:27

@Lennynnel :lol: :lol: Náhodou dobrý! Naši takhle tahali prvorozeného v přepravce od banánů, do které dali polštář, na něj mimino, uvázali provázek a tahali ho chodbou tam a zpátky. Do doby, než zjistili, že jim ta krabice dost brutálně odírá parkety. Ale děcko z toho bylo vydřené a rodina měla o atrakci postaráno :-). A dvouleťačka včera po mně požadovala, abych ji z kuchyně tahala do obýváku za nohy, jinak se odmítala vyčůrat do nočníku, a pak zas zpátky do kuchyně, kde jsem u toho dělala palačinky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
21.1.20 14:40

@PenelopaW toto ukážu příteli :lol: :lol: naprosto normální činnost. Já to věděla!
Připomnělo mi to dobu z dětství, kdy jsme po zadku sjížděly schody a z drncání mely zážitek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
21.1.20 14:48

@Lennynnel Eh… když jsem psala kamarádce sms, že syn vozil dcerku-miminko na látkové pleně po bytě, reagovala tím, že to bude v rodině. Na střední škole (a to ještě někdy v septimě!) jsme se se dvěma spolužačkami s oblibou tahaly po chodbě, když dve držely jednu za ruce a smýkaly s ní tam a zpět, než jsme se prostřídaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
21.1.20 14:50
@Lennynnel píše:
@Mysticlipstick taky jsem nedávno malou vozila na dece po bytě.. pro mě strašná sranda, malá čučela co se děje, ale pak se taky tlemila. Jedinej tatínek si myslel, že jsem se zbláznila :lol: :lol:

Tak to jsem rada, ze nejsme jediny blaznivy rodice :lol: u nas si to teda mega uzival manzel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
21.1.20 14:51
@PenelopaW píše:
@Lennynnel Eh… když jsem psala kamarádce sms, že syn vozil dcerku-miminko na látkové pleně po bytě, reagovala tím, že to bude v rodině. Na střední škole (a to ještě někdy v septimě!) jsme se se dvěma spolužačkami s oblibou tahaly po chodbě, když dve držely jednu za ruce a smýkaly s ní tam a zpět, než jsme se prostřídaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
:lol: :lol: :lol: Taky jsme delali podobny hovadiny a to nam nejakych 16 bylo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
21.1.20 14:54

Měly sme to samé malá přes den spala jen 30min to se člověk nestačil ani najist :D a už byla vzhůru a to bez zas usla jen proplakala měly sme tedy do toho 3mesice co dělat…Pak se ji to obratilo přes den krásné spala a v noci vůbec ale měly sme koliky takže i proto…jinak sme to vše zahnaly procházkou venku odpočinek byl i pro mě i pro malou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
21.1.20 14:58

Máme doma tři a jak jsem psala, druhé a třetí se nejvíc zabavilo sledováním sourozenců. Fakt jsem měla štěstí, že ani jedno nebylo nějak plačtivé a kontaktní. Byť teda nejmladší by teď pořád chtěl být na ruce, takže včera, jak jsem dělala ty palačinky a tahala druhorozenou po podlaze, jsem u toho ještě i kojila, na ruce děcko, vyprávěla mu, jak liju těsto do pánve, jednou rukou držela a druhou obracela palačinky… Zajímavé je, že jak mě tohle u prvního vyčerpávalo a štvalo, že to dítě prostě bulí a vynucuje si mě (což asi tedy není případ tříměsíčního), tak teď už mi to až tak neva. U holčičky jsem ještě hodně používala šátek nebo nosítko, stačilo jí být u mne a „neprudila“ :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí