Nápoj queen slim zkušenosti?

Anonymní
12.8.21 16:01

Nápoj queen slim ?

Máte někdo nějaké zkušenosti s tímhle nápojem? Měl by to byl nizkokalorický nápoj který přispívá k hubnutí, na stránkách sem vyčetla že by se nápoj měl pít místo snídaně nebo večeře, myslíte ze by vadilo kdybych ho pila místo oběda a snídaně a večeře bych normálně jedla?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
12.8.21 16:23
8o 8o 8o

Takhle se vazne nehubne. Cely den nejist a potom se narvat na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
13.8.21 12:07
@Anonymní píše:
Máte někdo nějaké zkušenosti s tímhle nápojem? Měl by to byl nizkokalorický nápoj který přispívá k hubnutí, na stránkách sem vyčetla že by se nápoj měl pít místo snídaně nebo večeře, myslíte ze by vadilo kdybych ho pila místo oběda a snídaně a večeře bych normálně jedla?

Blbost.. cvičit, normálně jíst, hodně pít a spánek..tomu je nejlepší cocktail na hubnutí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.8.21 11:17

Dlouho mě trápila nadváha, tak jsem se taky nechala nalákat na koktejly. Je to umela, vysoce prumyslove zpracovana potravina, která obsahuje nepřirozené koncentrace bílkovin, často z kravského mléka. Po půl roce pravidelné konzumace koktejlů s obsahem mlecnych bílkovin (a to jsem je mela jen 1× denne a jinak bezny jidelnicek), to u me vyvolalo tezky autoimunitní zanet tenkého streva a trvale ho to poskodilo. A to jsem cely zivot jedla hodne mlecnych veci a nikdy mi to nedelalo protize. Bohuzel, kdyz se neco deje, tyto enzymy na traveni jsou nejcitlivější, takze mizi jako prvni. Nekolika lidem v mem okoli se stalo to same, i když jim autoimunita napadla sliznice jinde v tele. Shodne je to, ze se to stalo u dosud zcela zdravych lidi kolem 20let, ze to rozjelo autoimunitu. Takze vsem temhle umelym zazrakum se vyhnout velkym obloukem. Mleko je narvane hormonama, ktere maji biologicky stimulovat tele, aby se za rok dostalo z porodní váhy na 150kg, ne to vazne neni idealni potravina a koncentráty rostlinnych bilkovin na tom nebudou o moc lepší. Na zhubnutí je potřeba: 1) jist dostatek prirozenych bilkovin 2)jist dost a pravidelně+hodne zeleniny

1. omezit cukr a psenici, protože ma vysoky glykemicky index
  2. vzdelat se a mit jidelnicek z prirozenych potravin, zadne polotovary, varit doma
  3. pohyb, spanek, odbourat stravovaci zlozvyky…
  4. kvalitní oleje
  5. nikdy nehladovet, to je cesta do pekel

Nadvaha= podvyziva, kdy chybi telu mikroziviny, tak to dohani množstvím, koktejly nejsou cesta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.8.21 12:18

Já mám zkušenosti pouze s reduxilem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.21 23:32

Sleduji Plačkovou na instagramu a má tam strašně dobré ohlasy buď už na queen slim a nebo na colageny.
Myslím že ten kdo nezkusí, neví.
Já si třeba ted objednala pod stromeček a uvidim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.22 07:10

Prášky na hubnutí bez předpisu - https://euhealth247.com Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

Příspěvek upraven 12.12.24 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.12.22 07:13

Slozeni je HNUS. Mozna to docasne pomuze, ale bude to docasne, tohle pro zdravi neni udrzitelne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková