Změnil se i váš chlap po narození dítěte? Je větší sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
16.6.17 07:05
@Anonymní píše:
@Konnny V C&A sežene. Loni si u Bushmanna koupil kraťasy taky- 2 měsíce než byly na látu mezi stehnama…

Tak to je na reklamci, ne? Za takový $…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.17 07:06

@Konnny chlap si kupuje velikost 56, ta se dá koupit i v F&F. Fakt mě to se. e. Já si naposledy koupila těhotenský rifle v Lindex ve výprodeji za 500 v říjnu a on takhle nesmyslně rozhazuje. Fakt jako uvažuju že si budu od všeho pro malou schovávat účtenky a chtít to proplatit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.17 07:07

@Gnaar to nevím jestli vyreklamují kalhoty rozedřený od stehen..

• Citovat
  • Upravit
1045
16.6.17 07:08

Tesco nakupy delej ty a penize na „drobnosti“ si schovej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
16.6.17 07:11
@Anonymní píše:
@Gnaar to nevím jestli vyreklamují kalhoty rozedřený od stehen..

Po 2 měsících? Já bych to alespoň zkusil.

Jinak zkuste se domluvit, že si budete vést domácí účto. Tzn zapisovat si všechny příjmy i výdaje, jsou na to třeba i nějaké appky do telefonu. Potom se jasně uvidí, kde ty peníze mizí a kde by se dalo ušetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.17 07:13

@Vickee mě se ale nevplatí dělat nákup z tesca, vše co potřebuju může on koupit po cestě, čerstvé pečivo, zeleninu, šunku, sýr..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.17 07:15

@Gnaar to už tady bylo, vedl to on a počítal mi do toho i šampon, ale teď o to nemá zájem, já to dělat nemůžu, nemám vůbec přehled kolik utratí a za co..
Já akorát objednávám pro malou plínky, veškeré poplatky a jídlo jdou z mého účtu, pro mě ale nezbyde nic..

• Citovat
  • Upravit
9880
16.6.17 07:19

To má máma taky ji to štve, ale když jsme spolu mluvily, tak jsme se byly stejného názoru..
Když teda máš penize určenou na domácnost, máš si ji vzít k sobě..Ona to taky má někde v poličce a taky onpřijde, nemám drobné, nemám vybrané, atd. atd..
Jako asi je fakj společné finance, ale někde to porstě negunguje, prostě peníze na domácnost k sobě- peněženka a nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.6.17 07:20
@Anonymní píše:
@Vickee mě se ale nevplatí dělat nákup z tesca, vše co potřebuju může on koupit po cestě, čerstvé pečivo, zeleninu, šunku, sýr..

a to nemuzete jet nakupovat o vikendu? porad to vyjde levnejc nez kazdy tyden itesco, to navic nepatri k nejlevnejsim… ad kratasy, tak nechce chodit v hadrech, chodi v tom do prace? taky setrime, ale omezovat muze zrovna na obleceni me nenaoadlo. ja totiz na hriste chodim v dzinech, ale on do prace musi vypadat lip. Jinak vazne doporucuju vsechno sepsat, at vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
16.6.17 07:22
@Anonymní píše:
@Markéta80 je to těžký, já když chodila do práce měla téměř stejný plat jako on, někdy i větší, zak mám pocit že si teď užívá tu,,nadvládu" a nechává mi to vyžrat že jsem na něm závislá…

naopak by měl mít pocit že se o rodinu musí postarat a ne vyčítat že se dítěti koupí oblečení :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.17 07:23

@anivbl jsme bez auta dlouhodobě, a jako tahat mimino do obchoďáku fakt nevidím reálně. Navíc on řekne že nebude chodit s rukama prověšenýma od tašek..

• Citovat
  • Upravit
9880
16.6.17 07:26

Anonymní a to nemáte někde poblíž normální obchod.. nemusí být zrovna Tesco..?? I když jste bez auta, tak bydlíte blízko nějakého města.. nech dítě chlapovi a sedni do autobusu a dvě tašky uvezeš- nemusíte nakupvoat jak na Vánoce naráz.. :nevim: a nebo nemáte známé..
Jako u nás normálně máma řekne, že by se s náma odvezla a nebo babička.. i švagrová, když něco potřebují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.6.17 07:32

Tak v tom tescu ber i pleny a věci pro malou a sebe. Zaplatíte jeho kartou a je to. Tobe zbyde mateřská a on ať si pak kupuje co chce. Jinak toto nechápu. Manžel se spis stydí, když někde platím svou kartou. Přitom jsme manžele, takže peníze jsou společné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
16.6.17 07:33

A neslo by, pujcit si auto od rodiny ci znamych, zajet na jeden velky mesicni nákup do zasoby, nebo z iTesca nakoupit vice za jednou, jedno dopravne? iTesco docela leze do penez… :think: Chlap muze taky drobnosti nakoupit po ceste z prace, sam uvidí, ze penize mizi jedna dve… Proste bych ty nakupy vic prehodila na neho, at vic plati on, ma evidentne zkreslene predstavy, mel by se naucit hospodarit. Jinak nezjisti, ze kupuje zbytecne moc kravin a rozhazuje :nevim:

Příspěvek upraven 16.06.17 v 07:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.6.17 07:36

No a určitě pokud bere věci s Tesca, tak určitě teda užitečné, ne že si tam naháže jeho ptákoviny- brambůrky, colu a něco.. to si může koupit po cestě, když má možnost vyjet do ulic..
Já bych naházela co nejvíc drogerie, plen, příkrmů něco pro sebe- drogerii, a velké věci, mléka, mouky at to netaháš z večerky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí