Změnil se i váš chlap po narození dítěte? Je větší sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.17 07:38

@Janasas ano, nejblíž je skutečně tesco.
@Tichošlápek pleny kupuju většinou na Feedu protože vyjdou opravdu levněji @PandaVanda půjčení auta nepřipadá v úvahu, žádná rodina poblíž nebydlí, on od kamarádu auto půjčit nechce( já nemám řidičák).

• Citovat
  • Upravit
21311
16.6.17 07:40
@Anonymní píše:
@Tichošlápek pleny kupuju většinou na Feedu protože vyjdou opravdu levněji @PandaVanda půjčení auta nepřipadá v úvahu, žádná rodina poblíž nebydlí, on od kamarádu auto půjčit nechce( já nemám řidičák).

Tak ať zacvaka i to feedo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.6.17 07:41

No jo no, ale jako objednávat pořád nákupy taky nemůžete, to vám taky sežere peníze..
Je to pohodlné, nutí to člověka nahazovat a nahazovat a navíc jestli stojí cesta 100 kč, za měsíc 400 kč, nevím no..
Přijde mi, že je pohodlný, stačí se domluvit s nějakým Pepou, že by s ním zajel do Tesca, a vzal by vás.. On by si pochodil, vy nakoupili, dali mu na benzín..
Jako takto to vidím běžně, když někdo něco potřebuje..
Píše, že máte blízko Tesco, tak překpokládám že za 10- 15min, jste tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.6.17 07:43
@Konnny píše:
Kraťasy od Buschmanna mají do vel. 3XL, což jestli je tlustej, všude nesežene. A vydržej dlouho, žádný dva měsíce, ale několik sezon.

mimo téma, kratasy od Bushmana uz nejsou to, co byvaly. Uz to totiž nesiji v CR z kvalitních latek, ale v Cine z nejlevnějšího platna, nejdrazsi na tom je cedulka Bushman. Pominu fakt, ze to vzhledove vypada skutecne jak pro krovaky :roll:, ale jako pracovni obleceni na zahradu dobry. Ven (cimz nemyslim u nas na vesnici) jsem to manzelovi zakazala, pokud jde se mnou.

• Citovat
  • Upravit
5640
16.6.17 07:43
@Tichošlápek píše:
Tak ať zacvaka i to feedo ;)

Presne tak, at plati i pleny atd., proste at plati vic hlavne on, domluv se s nim, at ten mesic zajistuje zasobovani on, at vidi co to stoji. Jinak mu to nedocvakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.6.17 07:45
@Anonymní píše:

Zakladatelko,
rozhodne si neporizuj nocni brigádu jen proto, ze panacek utraci. Ještě bys pak poslouchala kecy, ze místo starani se o mimino ses radeji v praci. Budete si muset sednout a sepsat prijmy a vydaje. Jinak to nepujde. A taky ho pomalu a nenasilne zapojovat do starani se o dite…
Oni to bohužel nekteri tak mají, ze po narozeni dítěte se citi odstrceni, tak ho do pece o mimino zapoj a hodne chval.

• Citovat
  • Upravit
26869
16.6.17 07:47

Ach jo, to je h. n.u. p :pocitac:
Premyslim, co bych v takove situaci udelala ja. Jste manzele? Pokud ne, nechala bych si stanovit vyzivne na sebe a na dceru.
Finance urcene na chod domacnosti musis tvrde oddelit od tech ostatnich. Proste obalkova metoda, jak se rikalo drive.

Nekdy chlapum preskoci a chovaji se iracionalne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
16.6.17 07:48
@Anonymní píše:

A proc si nechce to auto pujcit? Jednou za ten mesic? Vsak o nic nejde, umi ridit ne? Nebo se s nek domluvit a pridat se k nim.
I pres to iTesco by sel udelat jeden velky nakup zasob za jednu dopravu a ne treba na 4× nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.6.17 07:49

Nebo bych v itesco koupila jednou mesicne tezky veci, mouky mleka a pod. A v sobotu dopoledne dala dite chlapovi, vzala batoh a vyrazila na mensi tydenni nakup. odfrknes si, budes chvili sama a usetrite. Jinak nakolik te vyjdou plenky? Ja kupuju dada a ty, kdyz je kupuju pres eshop, tak vyjdou na 210, kdyz je kupuju primo od lidi, tak treba na 180 za balik. manzel pri ceste z / do prace popojede a vyzvedne je. Pisu to proto, ze Feedo mi neprislo nikdy nejak vyhodny a ty potrebujes usetrit. A ty dada jsou opravdu kvalitni, zadnej sunt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.6.17 07:51

A nebo pokud to teda už tak máte.. tak by mě osobně štvalo, že se mi manžel míchá do domácnosti..
Jako je jasné, že chlap ví, co by si koupil, na co má chuť, ale nahazuj prostě ten košík TY, nákup Tesco… podle toho co vaříš, co potřebuješ, atd..
Jako nedovedu di představit, že prostě budu závislá nejen finančne, ale i nějak nákupově na chlapovi :nevim: nebo jak to napsat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26869
16.6.17 07:55

Holky, ale podstata problemu je v tom, ze se s nim komunikovat a rozumne domluvit neda. Chlapacek potrebuje ranu mezi oci a ne pohlazeni :zed: Nejaky sok, po kterem si uvedomi, ze se chova jako d. e.b. i.l :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045

Hlavne teda nikde nepises, jak jste na tom celkove financne, jestli ti jen vadi ze utraci, nebo vas to nejak existencne ohrozuje.

Kazdopadne tu padlo dost navrhu a prijde mi, ze si spis chces proste stezovat, nez hledat reseni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
@anivbl píše:
Nebo bych v itesco koupila jednou mesicne tezky veci, mouky mleka a pod. A v sobotu dopoledne dala dite chlapovi, vzala batoh a vyrazila na mensi tydenni nakup. odfrknes si, budes chvili sama a usetrite. Jinak nakolik te vyjdou plenky? Ja kupuju dada a ty, kdyz je kupuju pres eshop, tak vyjdou na 210, kdyz je kupuju primo od lidi, tak treba na 180 za balik. manzel pri ceste z / do prace popojede a vyzvedne je. Pisu to proto, ze Feedo mi neprislo nikdy nejak vyhodny a ty potrebujes usetrit. A ty dada jsou opravdu kvalitni, zadnej sunt

Jo feedo je drahy… My taky kupujem Dada pliny. Jezdime pro ne tedy do Polska, tam v akci vyjdou i na 120 korun/balik.. Daji se objednat i u nas pres net nebo od lidi, co to z Polska vozi, sice draz, ale lepsi nez u nas drahe pliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.6.17 07:57

Jinak.. u nás se neobjednává, máme Penny 3 min autem, jezdí každý pá manžel autem.. a já mu napíšu velký lístek co potřebuju do domácnosti, koření, cukry, potraviny lednice, a jídlo co jí děti různé jogurty atd..
Jako chodím si do bochodu i přes týden na ty základy… Ten pá, jak kdy, někdy jedem společně někdy, když mám práci, jede sám s lístkem :mrgreen: co potřebujem..
Ale co chci říct, pokaždé tam necháme 1500 kč týdně, zase mi nepřijde tolik peněz, že utracíte..
Když v týdnu moc nehcodíš na nákup a chlap jednou za týden dá zákup za 1500 kč, tak mi to přijde běžné.. někdo dává i víc..Otázka je co kupuje, jestli normální věci a nebo číčoviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.6.17 08:04

Itesco má dopravu zdarma při nákupu nad 250,– a platbě kartou online ;) Jinak je to na důraznou domluvu s chlapem. Chová se jak ješitné malé děcko, kterému někdo vzal hračku… Taky to vidím na žárlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí