Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Uršula279 píše: Více
Tak asi neumíš číst, protože hned úvodní příspěvek poukázal na to, že zakladatelka není chudinka, ale ženská, které všechno přerostlo přes hlavu, ale ne něčí vinou, ale její vinou. Roky nic neřeší a pak chce změnu
No co jí na to jako mám napsat? Jako foukat jí bebíčko a litovat jí?
@ibis píše: Více
a hlavně, člověk má právo na názor, a ne aby se hned registroval jakýsi nováček a začal dělat ty ty ty, ty nemáš právo psát tak ošklivě
![]()
od toho tu máme adminy, aby určili, jestli je něco přes čáru,
to potom nemusíme diskutovat vůbec, když si hned budeme jeden druhému zakazovat cokoli psát
@johanka.1987 píše: Více
Máš pravdu, beru zpět, neuvědomila jsem si jak se dnes staví, parcely malé, jedná vedle druhé. Tam opravdu může dětský křik vadit, když je to celý den. My to máme jinak, do domu jsme šli s už většími dětmi, ze dvou stran sousedíme s prázdnými obecními plochami, z třetí je příbuzný, který jezdí na chalupu na týden v měsíci a máme se rádi. Čtvrtá strana bezdětní invalidní důchodci, tam jsme řešili ohleduplnost z druhé strany. Mají pod pergolou rádio a od března do října, každý den od 14 do 22, někdy do půlnoci i déle, ho měli pustene tak nahlas, že jsme to slyšeli přes zavřená trojskla. Své dvě feny pak nakrmí, zvuk plechovych misek se letní noci hezky rozléhá
a jdou je pak vyvenčit, aby v kotci vydržely v klidu do oběda, kdy vstávají a pouští je. Takže po půlnoci proberou dominovým efektem všechny psy ve vsi a máme další noční koncert
to už teda vadí všem a už se to trošku řešilo
Proti tomu všemu by měsíc dětského řádění byl ráj na zemi, počítám, že jinak ty dětí chodí do školy a v zimě by tam celý den nebyly.
My zatím dosáhli kompromisu, rádio max 4× týdne, několik hodin a do devíti to vypnou. Hurá.
Ale jinak to beru tak, že deti, psi, sekačky a cirkularky k životu na vsi patří ![]()
@stinga já jsem nikomu nic nezakazovala, nevím jak jste nás to přišly dámy.
a přesně jak říkáte, každý tu má právo na názor a tak jsem já napsala svůj, že mi nepřijde ok, hned na někoho takto útočit(moc silné slovo) když ten dotyčný neví jak na tom ten druhý je. Neřeknu po X příspěvcích, kdy se ukázalo jak to je. A nevím co do toho pořád zmiňujete kdy jsem se registrovala, to je úplně irelevantní.
Až se k Vám dámy dostane případ, kdy si maminka s poporodní depresi takhle napsala o radu a jeden z prvních příspěvků nebyl moc pěkný a věděly byste jak to dopadlo, asi by jste reagovaly možná podobně jako já a že začátku se zastaly. Koukám že podpora a zastání se tu nenosí. Opět opakuji že to jak se nakonec zakladatelka ukázala je už zde věc druhá. Přeji pěkný večer
Ahoj
hlídala jsem strašně zlobivé děti. Jsou to malí hadici. Pripadala jsem so jak na ostrove zabaví v Pinokiovi. ![]()