Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holka zlatá, jake vnitrni zranění si myslíš, ze by sis narazem na zadek mohla provést? Premyslej… nejsou tam zadne vnitřní orgány. I jen na obyčejnou podkožní modřinu bys tu lednici musela vzít s rozběhem a ještě přímo na roh. I kdybys tu lednici vzala břichem, bylo by velmi nepravděpodobné, že by sis tím způsobila vic než podlitinu.
To neni, jako když letíš ze schodů dvě patra, spadnes ze strechy nebo tě sejme auto.
Nechci tu vytahovat hejty o snehovych vlockach nebo uzkostne poruchy, ale fakt neblázni ![]()
@Nany486 píše: Více
Kdyby se náš kocour prošel po klávesnici, asi by to, co při tom napíše, dávalo větší smysl. Je fakt takový problém si to po sobě přečíst? Jestli se tak vyjadřuješ běžně, tak naraženej zadek od lednice je tvůj nejmenší problém.
@Maggdallena já nepsala o žádném krvaceni do mozku, nevím kde ste to vzala já psala o břichu nebo pánvi ledviny, to je jasné že z bouchnuti do zámku asi nebudu mít krvaceni do mozku nic takového sem nepsala
@Nany486 píše: Vícez bouchnutí do zámku obvykle bývá jen rámus…taky zálezí do jakýho zámku. jestli visacího nebo jako do budovy…ale proč by někdo mlátil třeba do Orlíku
@Nany486 píše: Více
To jako vážně???
Narazila zadkem to lednice a řešíš pomalu krvácení
Objednej se na psychiatrii
@hanka.br. Ten kocour me po ranu dostal.
Diky za krasnejsi den. ![]()
Nic se ti nestalo. Denně se o něco bouchnu. Mám teď na nohách asi 5 modřin různého stáří, tak 2× za měsíc se majznu do hlavy, když jdu do auta. Na vnitřní krvácení to chce asi víc, než bouchnout se o lednici do zadku.