Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj potrebuji řadu, byla jsem v kuchyni a šla jsem do zadu a kousek mám lednici nízkou neuvědomil jsem síto a jak sem šla pozadu tak sem narazila zadkem hyzdemi do te lednice zastavila jsem se o ní trochu se zahrála náhlá ta lednice, z prvků jsem to vůbec neřešila, ale pak sem zacala mít strach jestli třeba tím nárazem nemohla třeba zpusobit krvaceni do vricha nebo pánve ledviny nebo tak jestli tím zastřešení, jak sem se oni zastavila nemohlo něco udělat jen mě trochu bolí zadek trochu bricho ale spíš jak u nervozity asi že strachu stalo se něco podobného někomu, myslíte zeto bude v pohodě děkuji snad za uklidneni
@Nany486 píše: Více
jestli to myslíš vážně, tak se objednej u psychiatra, máš úzkostnou poruchu šílené intenzity a chtělo by to urychleně léčbu
@stinga nevím proč jen se ptám sice to nebylo moc z dálky ale i tak to byl dost silný naraz lednicka se až trochu nahnula, ta zadek mě bolí ještě teď
a to ses ještě nikdy v životě nebouchla? kdyby lidi krváceli do břicha po nárazu do ledničky, tak už by lidstvo asi vyhynulo
@stinga píše: Více
Drcla zadkem a má z toho otřes mozku, ne? ![]()
Asi proto, ze kazdy se uz bouchl a kazdeho to bolelo. My bydlíme v podkroví a sem tam se do hlavy bouchnu a krvácení do mozku jsem nikdy nemela ![]()
Ten psychiatr je nejlepší rada, jakou jsi tady dnes mohla dostat.
@Dahlia0409 píše: Více
Jasne, zrovna ji spadl mozek do kalhot, jela bych na pohotovost a presne jim to vylicila, oni ji nekam poslou. ![]()
Narazit zadkem do lednice a způsobit si tím úraz hlavy je docela výkon
![]()
Nic se nestane, tělo vydrží hodně!
Já se nedávno zas pro něco ohýbala, manžel mezitim nade mnou otevřel dveře lednice, já se zvedla a přímo do těch dveří a do zad, že jsem pomalu ty dveře vypacila
bolest šílená, nadávek milion a žiju, ty budeš taky ![]()
@Nany486
Minulý týden jsem poprvé v dospělém životě spadla nazad ze židle, když jsem lovila vysoko ve špajzu suroviny na cukroví. Přeletěla jsem přes místnost a skončila na zadku a hlavně na zádech na nerezovém koši, který jsem promáčkla na dvou místech.
Myslela jsem, že se nezvednu, ale dobrý, zvedla jsem se. Ale ne hned, nejdřív jsem teda pár vteřin sčítala škody. Jako kdybych se nezvedla a nemohla se hýbat nebo bych se bacila do hlavy nebo měkkých částí trupu a bylo mi blbě tak jedu na pohotovost. Ale zadkem, protože ho mám jak Ferda mravenec docela často do něčeho pořádně drcnu, jsem docela ozembouch a teda nenapadlo mě dumat nad tím, jestli jsem si něco náhodou neudělala. ![]()
@Nany486 protože běžným drcnutin do lednice pozadím si člověk nezpůsobí krváceni většinou ani podkožní natož vnitřní…
Já myslím, že bys měla jet na pohotovost a popsat jim to jako tady nám slovo od slova.