Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Neurologické příznaky mohou trvat i velmi dlouho - měsíce. Snad bude dcera v pořádku, ale nejmíň týden dva bych tomu dala úplně v klidu.
Těžko říct, já jsem takto v 11 letech spadla na lyžích a narazila do neupraveného svahu - taky otřes mozku, záchranka, pozvracela jsem ji tedy celou nemocnici - to jediné si pamatuji
a trvalo to minimálně dva týdny, než jsem se dala jakž takž dohromady. Ale ono je to asi individuální - záleží na závažnosti zranění.
Dekuji. Znervózňuje mě ten její stav, ale asi je to běžné.
@Anonymní píše: Více
Asi poradi spíše lékař. Já nejsem z oboru, jen osobní zkušenost. Tak ať je dcerce brzy lépe.
To asi záleží na vážnosti toho otřesu no. Ja byla většinou do par dnu v pohode. V nemocnici nepodali žádné info jak to může dál probíhat? Klidne bych tam aspon zavolala pokud se nebude lepšit.
@Anonymní píše: Více
Hlava ji může bolet i od krční páteře
Co dojít na Rh nebo fizio ať ji napraví
Syn jezdí BMX a zrovna nedávno byl jeho kamarád po pádu s otřesem mozku v nemocnici 14 dní. Pokud se ti to nezdá, zavolej na pohotovost nebo s ní jeďte k lékaři.
Ahoj, dcera 14 ve čtvrtek spadla z koně (měla všechny ochranné prvky) a byl z toho otřes mozku (bez zvracení), byla hospitalizovaná přes noc v nemocnici. Od pátku dopoledne je doma, ale stav je pořád takový nic moc. Únava, bolest hlavy. Jak dlouho to může trvat?