Naražení kotníku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.7.22 21:25

Naražení kotníku

Byly jsme na dovolené a moje dcera šla v pantoflích po pláži a svou levou nohou na levou stranu „vybočila“ nohou z pantofle a narazila si kost mezi malíčkem a patou (uprostřed kost). Trochu jí to oteklo a má tam modřínu, na dovolené jí to nebolelo, ale když jsme dorazili domů začalo jí to bolet i na došlap. Nevím jestli mám jít k doktorovi nebo jen počkat jak se bude zranění vyvíjet. (Dcera 13let). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64845
19.7.22 21:43
@Anonymka249 píše:
Byly jsme na dovolené a moje dcera šla v pantoflích po pláži a svou levou nohou na levou stranu „vybočila“ nohou z pantofle a narazila si kost mezi malíčkem a patou (uprostřed kost). Trochu jí to oteklo a má tam modřínu, na dovolené jí to nebolelo, ale když jsme dorazili domů začalo jí to bolet i na došlap. Nevím jestli mám jít k doktorovi nebo jen počkat jak se bude zranění vyvíjet. (Dcera 13let). :nevim:

Tak pokud ji to boli, tak doktor, ne. Zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.7.22 21:52

Mazejte zítra na chirurgii.

Pokud to necháš být, klidně může mít trvalé následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
20.7.22 09:56
@Anonymka249 píše:
Byly jsme na dovolené a moje dcera šla v pantoflích po pláži a svou levou nohou na levou stranu „vybočila“ nohou z pantofle a narazila si kost mezi malíčkem a patou (uprostřed kost). Trochu jí to oteklo a má tam modřínu, na dovolené jí to nebolelo, ale když jsme dorazili domů začalo jí to bolet i na došlap. Nevím jestli mám jít k doktorovi nebo jen počkat jak se bude zranění vyvíjet. (Dcera 13let). :nevim:

Co je to za dotaz? Nateklé, modřina, bolavé na doraz tak mažu k doktorovi přece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák