Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Byly jsme na dovolené a moje dcera šla v pantoflích po pláži a svou levou nohou na levou stranu „vybočila“ nohou z pantofle a narazila si kost mezi malíčkem a patou (uprostřed kost). Trochu jí to oteklo a má tam modřínu, na dovolené jí to nebolelo, ale když jsme dorazili domů začalo jí to bolet i na došlap. Nevím jestli mám jít k doktorovi nebo jen počkat jak se bude zranění vyvíjet. (Dcera 13let). ![]()
@Anonymka249 píše:
Byly jsme na dovolené a moje dcera šla v pantoflích po pláži a svou levou nohou na levou stranu „vybočila“ nohou z pantofle a narazila si kost mezi malíčkem a patou (uprostřed kost). Trochu jí to oteklo a má tam modřínu, na dovolené jí to nebolelo, ale když jsme dorazili domů začalo jí to bolet i na došlap. Nevím jestli mám jít k doktorovi nebo jen počkat jak se bude zranění vyvíjet. (Dcera 13let).
Tak pokud ji to boli, tak doktor, ne. Zitra.
Mazejte zítra na chirurgii.
Pokud to necháš být, klidně může mít trvalé následky.
@Anonymka249 píše:
Byly jsme na dovolené a moje dcera šla v pantoflích po pláži a svou levou nohou na levou stranu „vybočila“ nohou z pantofle a narazila si kost mezi malíčkem a patou (uprostřed kost). Trochu jí to oteklo a má tam modřínu, na dovolené jí to nebolelo, ale když jsme dorazili domů začalo jí to bolet i na došlap. Nevím jestli mám jít k doktorovi nebo jen počkat jak se bude zranění vyvíjet. (Dcera 13let).
Co je to za dotaz? Nateklé, modřina, bolavé na doraz tak mažu k doktorovi přece…