Naražený zadek u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
24.1.16 09:10

naražený zadek u batolete

Holki dcera (2 roky) si včera při bobování zřejmně narazila trochu zadeček. Pláče a ukazuje, že ji to na tom místě bolí. Chtěla jsem ji máznout ibalginovou mastí, ale je až od 12 let. Poradíte prosím??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5411
24.1.16 09:16

Holki?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.1.16 09:31

Mě pomáhá na naraženiny octanový krém nebo i zábal, ale u tak malého děcka zábal asi nehrozí, tak bych zustala u toho krému, stojí pár kaček, v lékarně by ho snad měli mít všude. Janak nevím, co ještě poradit…

• Citovat
  • Upravit
7346
24.1.16 10:28

@ChGa A nemáš doma ten gel na bolavé dásně pro mimina? Calgel nebo tak nějak…taky obsahuje něco na tlumení bolesti, je to pro děti…a sliznice jako sliznice :mrgreen:
Ať se prďolce brzo uleví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
24.1.16 10:31
@Denis11 píše:
Holki?? 8o

A klucy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
24.1.16 10:33
@Denis11 píše:
Holki?? 8o

https://www.emimino.cz/…ankovani/53/
8o fakt jo? ja zasla na nasi obyc chiru a odtamtud me poslali defakto rovnou na plastiku na kralovsky vinohrady. zadny obehavani, stacilo kdyz videli tu obri kylu a pojistovna byla automaticky :)
Po otazníku, vykřičníku, tečce se píše velké písmeno…nová věta. Královské Vinohrady je NÁZEV čtvrti, potažmo nemocnice…VELKÁ PÍSMENA…
Mám hledat dál? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.16 12:58

Tak ten gel na dásně doma mám, jdu vyzkoušet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.16 13:07

A pro všechny rýpali: Celou noc jsem nespala a nikdo není neomylný. Potřebovala jsem poradit, jak pomoci dvouleté dcerce, která stále pláče bolestí. Až budu chtít opravit hrubky, napíši do jiné rubriky. Všem ostatním moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.1.16 13:32
@ChGa píše:
A pro všechny rýpali: Celou noc jsem nespala a nikdo není neomylný. Potřebovala jsem poradit, jak pomoci dvouleté dcerce, která stále pláče bolestí. Až budu chtít opravit hrubky, napíši do jiné rubriky. Všem ostatním moc děkuji.

Není zač ;)
Bohužel tady je hodně rýpalek, pár jich znám dost dobře :zed:

• Citovat
  • Upravit
875
16.2.16 09:44

@ChGa Ahoj, jak jste dopadly? Dcerka 2 roky včera taky spadla na zadek, když jí podjely nohy, teď se občas drží za záda v kříži a níž, ale nepláče, lítá pořád jak střelená. Nechci nic zanedbat, ale nechci jí tahat po doktorech zbytečně, to už jsme si prožily. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.2.16 11:04

My jsme to nakonec měly úplně něco jiného. Tím že si šahala na zadeček a říkala au, myslela jsem, že si ho narazila a ono to bylo jinak. Bála se vykakat a jak to zadržovala, protože to bolelo musela chudák na klystýr. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.2.16 11:06

@u763 Raději by jsem s ní zašla. Oni ji prohlídnou a popřípadě zrengenují. Možná budeš za hysterku, ale lepší než něco podcenit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák