Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kirstenn píše:
Ahoj, také mám bohužel „štěstí“ na stejné typy.
Mám druhý delší vztah a vyklubal se z něj opět nezodpovědný, nespolehlivý chlap, který je v pohodě pokud po něm něco nechci.
Zřejmě se musíme přenastavit na jiné typy
I když také začínám pochybovat a už se bojím, že se každý projeví stejně. A to je mi 26.
hmm, mně být 26, tak si vískám. Jenže pravda je ta, že jak si chceš najít někoho jiného, když podvědomě to máš nastavené, jak máš. Tím chci říct, že opět až po téměř 3 letech mi došlo, že se o vše starám já a on že je slibotechna. Já to vážně neviděla. A to se mi stalo i v předeslém vztahu. prostě mi říkají, jak beze mě nechtějí být, jak mě milují, ale když něco navrhnu, tak si furt jen stěžuju a dřív dělám než přemýšlím.. no hrozné kecy!
je to tak, musíme znát svou hodnotu a pokud si nás neváží, tak at si zkusí najít další " pipku", která to chvíli bude trpět! ![]()
@FemmeFatale007 píše:
@Enmamma
Jde o to, co od života chceš a co nikoliv a co dovolíš druhým vůči sobě. Neházej se na druhou kolej a mysli v prvé řadě sama na sebe. Až poznáš svou cenu s začneš se mít sama ráda, bude život veselejší. A nikdy není pozdě začít nový život - ani ve 34 letech. Vím, o čem mluvím, protože já ho v tu dobu začínala taky
Nejsem zakladatelka diskuze.
@slunecnice82 já bych řekla, že každánormální baba by jim kopla do prd**e hned
… Já měla tolikrát chuť mu hodit na krk činku a skočit z šestého patra… ![]()
Tohle je opravdu strašný.
Hlavně si s ním nedělat dítě a jít pryč ![]()
@slunecnice82 když čtu tvůj „příběh“ je mi z toho smutno. I já mám pořád totéž. Jako by se pořád scénář opakoval. A to podotýkám, že si nevybíram stejné typy. Ale prostě to vždycky skončí tak jak skončí. Dokonce jsem byla z toho už taková, že jsem změnila i sebe, protože poslouchat jen: ty na něj pořád hazis špínu, ale co jsi pro to udělala ty. Nicméně…Bylo to k ničemu.
S člověkem je nám dobře, u někoho dokonce cítíme, že by to byl ten správný pro rodinu, začneme budovat a najednou… pan to tak celou dobu chtěl taky a z ničeho nic už nechce.
Neříkám, že jsou chyby jen v nich, ale…No to je jedno ![]()
Především… Buď ráda, že s ním to mimi nemáš. Měla bys to ještě těžší a navíc by sis pak časem vyčítala, co jsi mu to dala za tátu.
Já se takhle omlouvám malému skoro pořád, i když mi vůbec nerozumí. byla bys s tím mimcem stejne pořád sama a bylo by ti z toho smutno. Vím, že teď jsou to slova, který zrovna nepodpoří, ale třeba se vážně najde ještě někdo jinej, lepší a bez miminka to budeš mít snazší. Protože s mimcem bys možná už do ničeho nesla, protože by ses bála, že chlap zas zklame, ale nejen tebe ale třeba i toho malýho broučka.
@slunecnice82 to mě mrzí
, jen víkendový vztah a to kolikrát raději ani neni s tebou
![]()
@slunecnice82 píše:
@el.leanor21je to tak, musíme znát svou hodnotu a pokud si nás neváží, tak at si zkusí najít další " pipku", která to chvíli bude trpět!
Tos trefila hřebík na hlavičku s tou pipkou, když to tak čtu. Neumím si představit, že bych byla 3 dny s nějakým vymaštěným kulturistou, natož půl roku. Jenže ženským tyhle typy imponují, jsou strašně zábavní, udělaní, společenští (hospoda, diskotéky a podobné věci), v posteli pořádní samci… Existují i normální chlapi, ale ti se prostě v hospodě u piva obvykle nenajdou, ani v posilovně nebo tak.
@Bizky píše:
@slunecnice82 když čtu tvůj „příběh“ je mi z toho smutno. I já mám pořád totéž. Jako by se pořád scénář opakoval. A to podotýkám, že si nevybíram stejné typy. Ale prostě to vždycky skončí tak jak skončí. Dokonce jsem byla z toho už taková, že jsem změnila i sebe, protože poslouchat jen: ty na něj pořád hazis špínu, ale co jsi pro to udělala ty. Nicméně…Bylo to k ničemu.
S člověkem je nám dobře, u někoho dokonce cítíme, že by to byl ten správný pro rodinu, začneme budovat a najednou… pan to tak celou dobu chtěl taky a z ničeho nic už nechce.Neříkám, že jsou chyby jen v nich, ale…No to je jedno
Především… Buď ráda, že s ním to mimi nemáš. Měla bys to ještě těžší a navíc by sis pak časem vyčítala, co jsi mu to dala za tátu.Já se takhle omlouvám malému skoro pořád, i když mi vůbec nerozumí. byla bys s tím mimcem stejne pořád sama a bylo by ti z toho smutno. Vím, že teď jsou to slova, který zrovna nepodpoří, ale třeba se vážně najde ještě někdo jinej, lepší a bez miminka to budeš mít snazší. Protože s mimcem bys možná už do ničeho nesla, protože by ses bála, že chlap zas zklame, ale nejen tebe ale třeba i toho malýho broučka.
dekuju, moc hezky si to napsala. Chapu to dobře, že jsi v nestasném vztahu? Nejhorší je, že ty děti, ty nevinné duše za nic nemůžou. Tak moc jsem si přála mimi a založit rodinu, s ním. Já mu tolik věřila. A kde je ted? Na chalupě s otcem, nejspíš bumbá místo aby dojel a pořešil semnou naši situci. Moc jsem se v něm spletla..
ale neboj, i na Tebe třeba čeká někdo jiný. Někdo, kdo si Tě bude vážit, pokud mu dáš šanci a budeš jen sama sebou. Pro nikoho se nemá cenu měnit, to bychom nemohly být stastné a přece to je to, co chceme všechny?
@Markéta80 píše:
@slunecnice82 to mě mrzí, jen víkendový vztah a to kolikrát raději ani neni s tebou
![]()
myslím, že chlapi mají skutečně schopnost přesvědčit nás o tom, že to, co dělají má důvod, že je to správně, že bysme to měli tolerovat apod. Já mu to žrala dlouho.. Prostě budu smutnit, brečet.. říkat si jak sem byla opět tak slepá, blbá a pak se snad jednoho dne nadechnu a usměju se a budu ráda za to vše.
Kamaradce pomohlo jit ke stylistce, zmenila ji liceni a styl obleceni. Ty jeji tipy chlapu uz nepritahovala. Na svuj vek byla vystrednejsi a to bylo prave spatne… samozrejme zkusila rande s typkem, o ktereho by si nikdy neoprela ani kolo, no jsou spolu asi 7 let a ma konecne to, co chtela… na tohodle se vybodni. Hned. Vzdyt se stejne nevidate, to neni vztah
@slunecnice82 bude Tě lépe samotné. Řekni si co kdy udělal on pro Tebe ale kdy chtěl on a co vše si pro něj dělala ty?
@Kirstenn píše:
Ahoj, také mám bohužel „štěstí“ na stejné typy.
Mám druhý delší vztah a vyklubal se z něj opět nezodpovědný, nespolehlivý chlap, který je v pohodě pokud po něm něco nechci.
Zřejmě se musíme přenastavit na jiné typy
I když také začínám pochybovat a už se bojím, že se každý projeví stejně. A to je mi 26.
Já nevím, ale co ho nechat se projevit… jak se vůbec dostanete do vztahu s takovým chlapem. jak se na začátku chovají?
@Zabatko píše:
Tos trefila hřebík na hlavičku s tou pipkou, když to tak čtu. Neumím si představit, že bych byla 3 dny s nějakým vymaštěným kulturistou, natož půl roku. Jenže ženským tyhle typy imponují, jsou strašně zábavní, udělaní, společenští (hospoda, diskotéky a podobné věci), v posteli pořádní samci… Existují i normální chlapi, ale ti se prostě v hospodě u piva obvykle nenajdou, ani v posilovně nebo tak.
Já teda slyšela, že kulturisti v posteli nic moc